bizde de ben uğraşmak istemiyorumAaa o bayaa ilginçmiş
Ben öncesinde yapıcam sanırım. Çünkü balayı sonrası öyle bir vaktim olmayan işe dönücem tekrar.
Aynı günde istemiyorum o telaşda çok stres olurum ben.
Nişanlım aynı gün yapalım ikinci kez mi uğraşıcaz dedi de yani o bi takım giyip çıkmış olacak uğraşacak olan benim. Geniş bi vakitte rahatça hazırlanırım
aynı düşüncedeyiz tatlımbiz düğün günü yaparız sanırım.nişanlım fotoğraf çektirmeyi sevmiyo öncesinde yada sonrasında hayatta giyip çektirmez.sabah erkenden kuaföre gitmeyi düşünüyorum 12de de biter sanırım.düğün 7-8 gibi başlıycak.4 saatlik bi boşluğumuz olucak zaten planlarıma göre.inşallah bi aksilik olmaz.
aynı düşüncedeyiz tatlımnerede düğün
sonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçti
haaahaaaaaa yok gerek kalmadı özelden yazmana çünkü istanbuldayımankaradayım ben canım ama yeri burdan söylemeyim çok belli olur.istersen özelden yazarım sen nerde yaşıyosun kaç yaşındasın düğün ne zaman.biraz kendinden bahset.ben yokken gelmişsin sanırım :)
harikasın o zaman tatlımBen gelinliğimi ilk kez düğünde giymek istiyrum birde kirlensin istemiyorum rahatça çekim yapmak önemli benim için.
Ben çektiririm asla ertelemem dönüşte vaktimizde olacak zaten
haaahaaaaaa yok gerek kalmadı özelden yazmana çünkü istanbuldayım25 yaşındayım düğün 12 eylülde
kızlar çekimlerinizi nerede yapacaksınız ve düğün günündemi yoksa öncemi
şafaklar aynı yaniaa benimde 13 eylül pazar
Bizimde boya alındı canım haftasonu başlancak ondan sonrada duvar kağıdını alıcaz bizde :) ne renk alıyosunuz ?
sen nerede yapacaksın canımBizde düğünden bir gün önce yapıcaz, kısmetse :)
ben çok sabırsızım sürekli birşeyleri halletmek istiyorum sanki yetişmeyecekmiş gibi
sen nerede yapacaksın canım
Mavili olabilir evet tv ünitesinin rengine yakın seçme zıt seç canım göstersin kendini :) ben boyayı sormuştum ama bu da olduCanım henüz karar vermedim ama koyu kahveli birşey olabilir. Yada mavili kahvelimi alsak diye düşünüyorum ben simdi :) sence nasıl dururbenim TV ünitesine
ben çok sabırsızım sürekli birşeyleri halletmek istiyorum sanki yetişmeyecekmiş gibi
polyester kumaş üzerine dediği için naylon yine canım ama çoookkk güzelllhttp://www.homesweethome.com.tr/calendre-runner-renkli
kızlar şu runner nası acaba alsam mı mutfağa balkon masasına oturma odasındaki sehpaya olabilir ama tam çözemedim nası bişey malzemesi nası
hayır tatlım yaaaa daha ev tutmadık bu ay bakıcaz eveo bende de herşey bitsin istiyorum bi an önce ama oyalandıkça oyalanıyoruz.çeyizim çok az kaldı amaneler yaptınız siz eşyaları falan hallettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?