2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizde de ben uğraşmak istemiyorum açıkçası gelinliği ilk kez o gün giymek istiyorum o halimle o saçımla çekilsin istiyorum ama yinede kararsız kaldım mekanda seçemedim bi türlü

aynı düşüncedeyiz tatlım nerede düğün

aynı düşüncedeyiz tatlım nerede düğün

ankaradayım ben canım ama yeri burdan söylemeyim çok belli olur.istersen özelden yazarım sen nerde yaşıyosun kaç yaşındasın düğün ne zaman.biraz kendinden bahset.ben yokken gelmişsin sanırım :)

sonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçti

Ben gelinliğimi ilk kez düğünde giymek istiyrum birde kirlensin istemiyorum rahatça çekim yapmak önemli benim için.
Ben çektiririm asla ertelemem dönüşte vaktimizde olacak zaten

ankaradayım ben canım ama yeri burdan söylemeyim çok belli olur.istersen özelden yazarım sen nerde yaşıyosun kaç yaşındasın düğün ne zaman.biraz kendinden bahset.ben yokken gelmişsin sanırım :)
haaahaaaaaa yok gerek kalmadı özelden yazmana çünkü istanbuldayım 25 yaşındayım düğün 12 eylülde

Canım henüz karar vermedim ama koyu kahveli birşey olabilir. Yada mavili kahvelimi alsak diye düşünüyorum ben simdi :) sence nasıl dururbenim TV ünitesine
Bizimde boya alındı canım haftasonu başlancak ondan sonrada duvar kağıdını alıcaz bizde :) ne renk alıyosunuz ?

Canım henüz karar vermedim ama koyu kahveli birşey olabilir. Yada mavili kahvelimi alsak diye düşünüyorum ben simdi :) sence nasıl dururbenim TV ünitesine
Mavili olabilir evet tv ünitesinin rengine yakın seçme zıt seç canım göstersin kendini :) ben boyayı sormuştum ama bu da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…