2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

desene doktor içinde fazla zamanım kalmadı 20 gün içinde falan gitmeliyim hihiih :)
Vuhuuu zaman daraldıııı
Imm emin olamadım kuzu. Belki de ben daha farklı bişey aradığım için kendime göre düşündüm bilemiyorum :)
Normal fiyatı 250 mağazada bakmıştım sonra 160a buldum ama ben 145 e aldım n11 den indirimle
Ayyy ne kadar uyguna almışsın yahuuu tebrik ederim seni

şahsen ben pek sevemedim

uuuuu harikasın

Bende emin olamadım zaten

canım bunu nereye düşünüyosun.bende pek sevmedim.çok daha güzel abajurlar var fiyatı da çok uygun değil.tabi yine sen bilirsin herkesin zevki farklı sonuçta :)

Yatak odası için canım tam istediğim gibi değil ama acaba demiştim
Vuhuuu zaman daraldıııı

Imm emin olamadım kuzu. Belki de ben daha farklı bişey aradığım için kendime göre düşündüm bilemiyorum :)

Onay alamadım zaten kimseden eminde değildim iyice soğudum şuan

Model güzel ama üzerindekiler yatak odası takımıyla uymadı sanki

An itibari ile vazgeçtim canım

aaa geldiği zaman konuşalım zoman bende alayım olmazsa.n11e bakıyordum ama emin olamadım halı nasıl çıkar diye

Canım ben mağaza da gidip inceledim zaten halı çok güzel sonra n11e bakayım dedim daha uyguna bulunca aldım.

Vuhuuu zaman daraldıııı

hem de nasıl şafak sıkıştrııyro derler ya askerler şuan öyle
yok güzeldir onda sıkıntı yokda hani ordan gönderdikleri nasıldır defolumu ney hani o bakımdan dedim

Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))

hoşgeldin canım tebrikler

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) ben burda yazarken sanki burdakilerin dışındakiler okumuyor gibi hissediyorum bak sen şimdi böyle diyince bir garip oldum

Merhaba hoşgeldin, hayırlısı olsun hakkında

yok güzeldir onda sıkıntı yokda hani ordan gönderdikleri nasıldır defolumu ney hani o bakımdan dedim

Hmm anladım canım tamam gelince haber veririm haftaya gelir ancak h.sonu giriyor çünkü araya
6 m2 di sanırım , apex di markası da..

Markayı bilmiyorum duymadım daha önce büyük olduğu için pahalı işte

Hoşgeldinn düğün heyecanı bile yeter

Hoşgeldiin :)
evet ya aslında hepsi okunuyor dimi
Enemm çok pis izleniyoruz ona göre

Haha evet resmen öyle oldu senin durum
Atarsaa...
Hoşgeldiin, hayırlısı olsun hakkınızda :)
Düğün ne zaman? :)
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) ben burda yazarken sanki burdakilerin dışındakiler okumuyor gibi hissediyorum bak sen şimdi böyle diyince bir garip oldum
Haha ay cidden ya ben de öyle hissediyormuşum meğer. Sanki kendi aramızda sohbete diyor gibiydik ama öyle değil tabii işin aslııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…