şahsen ben pek sevemedimKızlar bu abajur nasıll emin olamadım
http://www.hizlial.com/limbo-home-a...103&utm_source=Abajur&utm_campaign=Limbo_Home
Normal fiyatı 250 mağazada bakmıştım sonra 160a buldum ama ben 145 e aldım n11 den indirimlesen ne kadara aldın
uuuuu harikasınNormal fiyatı 250 mağazada bakmıştım sonra 160a buldum ama ben 145 e aldım n11 den indirimle
Kızlar bu abajur nasıll emin olamadım
http://www.hizlial.com/limbo-home-a...103&utm_source=Abajur&utm_campaign=Limbo_Home
Vuhuuu zaman daraldııııdesene doktor içinde fazla zamanım kalmadı20 gün içinde falan gitmeliyim hihiih :)
Imm emin olamadım kuzu. Belki de ben daha farklı bişey aradığım için kendime göre düşündüm bilemiyorum :)Kızlar bu abajur nasıll emin olamadım
Ayyy ne kadar uyguna almışsın yahuuu tebrik ederim seniNormal fiyatı 250 mağazada bakmıştım sonra 160a buldum ama ben 145 e aldım n11 den indirimle
Model güzel ama üzerindekiler yatak odası takımıyla uymadı sankiKızlar bu abajur nasıll emin olamadım
aaa geldiği zaman konuşalım zoman bende alayım olmazsa.n11e bakıyordum ama emin olamadım halı nasıl çıkar diyeNormal fiyatı 250 mağazada bakmıştım sonra 160a buldum ama ben 145 e aldım n11 den indirimle
şahsen ben pek sevemedim
uuuuu harikasın
canım bunu nereye düşünüyosun.bende pek sevmedim.çok daha güzel abajurlar var fiyatı da çok uygun değil.tabi yine sen bilirsin herkesin zevki farklı sonuçta :)
Vuhuuu zaman daraldıııı
Imm emin olamadım kuzu. Belki de ben daha farklı bişey aradığım için kendime göre düşündüm bilemiyorum :)
Ayyy ne kadar uyguna almışsın yahuuu tebrik ederim seni
Model güzel ama üzerindekiler yatak odası takımıyla uymadı sanki
aaa geldiği zaman konuşalım zoman bende alayım olmazsa.n11e bakıyordum ama emin olamadım halı nasıl çıkar diye
hem de nasıl şafak sıkıştrııyro derler ya askerler şuan öyleVuhuuu zaman daraldıııı
Imm emin olamadım kuzu. Belki de ben daha farklı bişey aradığım için kendime göre düşündüm bilemiyorum :)
Ayyy ne kadar uyguna almışsın yahuuu tebrik ederim seni
yok güzeldir onda sıkıntı yokda hani ordan gönderdikleri nasıldır defolumu ney hani o bakımdan dedim
Bende emin olamadım zaten
Yatak odası için canım tam istediğim gibi değil ama acaba demiştim
Onay alamadım zaten kimseden eminde değildim iyice soğudum şuan
An itibari ile vazgeçtim canım
Canım ben mağaza da gidip inceledim zaten halı çok güzel sonra n11e bakayım dedim daha uyguna bulunca aldım.
Teşekkür ederim canım sağol
650 mii ama büyük ölçülerde olduğu içindir o
hoşgeldin canım tebriklerMerhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) ben burda yazarken sanki burdakilerin dışındakiler okumuyor gibi hissediyorum bak sen şimdi böyle diyince bir garip oldumMerhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
evet ya aslında hepsi okunuyor dimihoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) ben burda yazarken sanki burdakilerin dışındakiler okumuyor gibi hissediyorum bak sen şimdi böyle diyince bir garip oldum
hem de nasıl şafak sıkıştrııyro derler ya askerler şuan öyle
yok güzeldir onda sıkıntı yokda hani ordan gönderdikleri nasıldır defolumu ney hani o bakımdan dedim
6 m2 di sanırım , apex di markası da..
Hoşgeldinn düğün heyecanı bile yeterMerhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
Hoşgeldiin :)Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
Enemm çok pis izleniyoruz ona göreevet ya aslında hepsi okunuyor dimi
Haha evet resmen öyle oldu senin durumhem de nasıl şafak sıkıştrııyro derler ya askerler şuan öyle
Hoşgeldiin, hayırlısı olsun hakkınızda :)Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
Haha ay cidden ya ben de öyle hissediyormuşum meğer. Sanki kendi aramızda sohbete diyor gibiydik ama öyle değil tabii işin aslıııhoşgeldin aramıza hayırlı olsun :) ben burda yazarken sanki burdakilerin dışındakiler okumuyor gibi hissediyorum bak sen şimdi böyle diyince bir garip oldum
Uu çılgın zamanımıza denk gelmemişsin sen dahaTeşekkürler :) Okunuyor valla, hem de o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gecenin bu vakti (burada saat sabahın 4'ü şu an) takıldım kaldım, neşeniz bana geçti. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?