2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi inşallah halledersiniz bi kaç şantiyede görmüştüm ama hiç denemedim çok kolay gözüküyodu aslında :)

hoşgeldin

Hadi inşallah halledersiniz bi kaç şantiyede görmüştüm ama hiç denemedim çok kolay gözüküyodu aslında :)
evet bize şantiyede gördüğümüz için kolay geliyor yaparız dedik ama bakalım
Canım folyoları yapıştırırken kullanılıyor hava kabarcığı kalmasın diye
he şu ütü gibi üstünde gezdirilen şeye diyorsun plastik bir cetvelle ypabilirz diye düşündüm aslında pasta kaplarken kullandığım bi ütü var mantık olarak aynı gözüküyorlar yaparız heralde
Ayy biz daha bakmadık şimdi baktımda istediğim böyle bişey http://nis.com.tr/kataloglar/ktlg303/default.html
canım sen nereye kaplatacaksın bunlarda çok güzelmiş

ay ben 46 yıda beğendim aslında tam istediğim gibi ama nişanlı bey böyle istemediğini söyledi busefer ona uyduk

8-10-11 çok güzel benimde hayalimdeki böyleydi ama olmadı.bizim seçtiğimiz katalog da buna benzer olan bi model vardı oda çok koyuydu.sen yaparsın inşallah da bende burdan bayıla bayıla bakarım canım :)
Benim beğendiğim de 20 canım :)

Salonda konsolun arkasına canım 20 numara :)

8-10-11 çok güzel benimde hayalimdeki böyleydi ama olmadı.bizim seçtiğimiz katalog da buna benzer olan bi model vardı oda çok koyuydu.sen yaparsın inşallah da bende burdan bayıla bayıla bakarım canım :)
Ay aynılarını favori olarak belirlemiştim biliyomusun bir de 20 yi
Salonda konsolun arkasına canım 20 numara :)
Heh favorilerim içinden seçmişsin Bayıldım ben süper olacak! :)

Kızçeler ben servis kaşıklarını aldım ama bir de bana günlük kullanılıcaklar lazım hani yemek yaparken falan.
Onları da sapı metal-çelik ama uç kısımları silikon olanlardan istiyorum. Gören var mı onlardan yaaa
Silikon kısmı siyah olursa iyi olur heryer pembe olacak yoksa Ama pembe bulursak da hayır demem ne yapayım

ben onları esseden aldım 2 ay önce ama şimdi sadece kepçesi kalmış nette mağazalarında vardır belki canım hemde şuan %50 indirimde böyle işte

ben onları esseden aldım 2 ay önce ama şimdi sadece kepçesi kalmış nette mağazalarında vardır belki canım hemde şuan %50 indirimde böyle işte
İviit bu da olurduuu .. Silikon değil ucu ama çok da fark etmez . Mağazasına bakayım haftasonu canım teşekkür ederim belki çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…