- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Tam senlik evet modern şeyler küçük yerlerde patlayan renkler :)İşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)
Hadi inşallah halledersiniz bi kaç şantiyede görmüştüm ama hiç denemedim çok kolay gözüküyodu aslında :)kızlar dua edin becerebilelimbana kalsa ben hemen almazdım ama nişanlım sabırsız ve dolaşıp bakmak istemediği için bunu alıyoruz hadi dedi aldı çıktı bu pazar boya ve işleri halledeim diyoruz sonrasında temizlik falan anca yapılır diye.
haha ragle neHarikaa çok şık gerçektennn
Hadi kolay gelsin canım bitmiş halini çok merak ediyorum ragle aldınızmı
İnşallah pixiebelle efendi artık tak etti canımıza yahu!HAhaha tamam abla biz de malzeme tedarik ediyoruz yani haftaya olucak artık
Ah resmen senin için yapılmış , altın vuruş!İşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)
Canım folyoları yapıştırırken kullanılıyor hava kabarcığı kalmasın diyehaha ragle ne
Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
Ayy biz daha bakmadık şimdi baktımda istediğim böyle bişeyhttp://nis.com.tr/kataloglar/ktlg303/default.html
evet bize şantiyede gördüğümüz için kolay geliyor yaparız dedik ama bakalımHadi inşallah halledersiniz bi kaç şantiyede görmüştüm ama hiç denemedim çok kolay gözüküyodu aslında :)
he şu ütü gibi üstünde gezdirilen şeye diyorsunCanım folyoları yapıştırırken kullanılıyor hava kabarcığı kalmasın diye
canım sen nereye kaplatacaksın bunlarda çok güzelmişAyy biz daha bakmadık şimdi baktımda istediğim böyle bişeyhttp://nis.com.tr/kataloglar/ktlg303/default.html
Benim beğendiğim de 20 canım :)8-10-11 çok güzel benimde hayalimdeki böyleydi ama olmadı.bizim seçtiğimiz katalog da buna benzer olan bi model vardı oda çok koyuydu.sen yaparsın inşallah da bende burdan bayıla bayıla bakarım canım :)
Salonda konsolun arkasına canım 20 numara :)evet bize şantiyede gördüğümüz için kolay geliyor yaparız dedik ama bakalım
he şu ütü gibi üstünde gezdirilen şeye diyorsunplastik bir cetvelle ypabilirz diye düşündüm aslında pasta kaplarken kullandığım bi ütü var mantık olarak aynı gözüküyorlar yaparız heralde
canım sen nereye kaplatacaksın bunlarda çok güzelmiş
senin mobilya rengine uyuyor canım güle güle kullanSalonda konsolun arkasına canım 20 numara :)
bunlarda çok güzel haklısın. tülündeki desenede benziyorSalonda konsolun arkasına canım 20 numara :)
Benim beğendiğim de 20 canım :)
Ay aynılarını favori olarak belirlemiştim biliyomusun bir de 20 yi8-10-11 çok güzel benimde hayalimdeki böyleydi ama olmadı.bizim seçtiğimiz katalog da buna benzer olan bi model vardı oda çok koyuydu.sen yaparsın inşallah da bende burdan bayıla bayıla bakarım canım :)
Heh favorilerim içinden seçmişsinSalonda konsolun arkasına canım 20 numara :)
ben onları esseden aldım 2 ay önce ama şimdi sadece kepçesi kalmış nette mağazalarında vardır belki canım hemde şuan %50 indirimdeKızçeler ben servis kaşıklarını aldım ama bir de bana günlük kullanılıcaklar lazım hani yemek yaparken falan.
Onları da sapı metal-çelik ama uç kısımları silikon olanlardan istiyorum. Gören var mı onlardan yaaa
Silikon kısmı siyah olursa iyi olur heryer pembe olacak yoksaAma pembe bulursak da hayır demem ne yapayım
İviit bu da olurduuu .. Silikon değil ucu ama çok da fark etmez . Mağazasına bakayım haftasonu canım teşekkür ederim belki çıkar :)ben onları esseden aldım 2 ay önce ama şimdi sadece kepçesi kalmış nette mağazalarında vardır belki canım hemde şuan %50 indirimdeböyle işte
Ay aynılarını favori olarak belirlemiştim biliyomusun bir de 20 yi
Heh favorilerim içinden seçmişsinBayıldım ben süper olacak! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?