Ben migreni duyunca hepten vazgeçtim zaten istemiyordum.Ayy migreni mi tetikliyomuş, bu hiç hoş bir haber olmadı
Ben de de var çünkü migren. Dediğin gibi hep başım ağrıyo modunda da takılmak olmaz tabi hahah
Ama bilemedim ya bi denemek lazım hapa daha sıcak bakıyordum ben
Korunmana gerek kalmaz zaten sonra baş ağrısı yüzündenkorunuyum derken baş ağrısı olur oda güzelmiş
hihihi haklısınBen migreni duyunca hepten vazgeçtim zaten istemiyordum.
Her seferinde hastanelik olamam ya ciddi bir ağrı migren çünkü.
Bahanesi oldu bu da hap kullanmamanın
Korunmana gerek kalmaz zaten sonra baş ağrısı yüzünden
hapı hiç düşünmüyorum ya kısa süre bile olsa kullanan arkadaşlarım çocuk için çok problem yaşadılar. birde neden ben hormonlarımda oynatayımki yani karşımdaki bunu kabullensin o korunsun mantığı ile bakıyorum ama işte uygulamaya gelince sorun olur sanırım.
güle güle kullan canım.
kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya
takipte olmak yetmiyor şekerim fikir ver
Haha evet istemeyen biri için iyi bir bahane olmuş buBen migreni duyunca hepten vazgeçtim zaten istemiyordum.
Burun ameliyatı oldu canım nefes problemi vardı. Kemik eğriliği geniz eti vs.nolduki nişanlına canım
Atlatması çoook uzun sürdü zaten canım. Baya benim yattığım yatağa ayağını basıp üstemden atlayıp pencereye çıkmıştı.
gerçekten o sırada hepimizin psikolojisi yerle birdi yaa. Aman aman uzak olsun
Ayy hırsız çok korkutucu yabizim eve de girmişti küçükken de biz yokken yatak odasını aramış şöyle bi altınları hemen bulmuş çıkmış.hatta tanıdık biri olabilir diye düşünmüştük.dükkanda gündüz soyulmuştu.hiç denk gelmedik öyle ama maddi kayıp olunca bizimde ailecek psikolojimiz bozulmuştu.allah göstermesin bi daha canım
Burun ameliyatı oldu canım nefes problemi vardı. Kemik eğriliği geniz eti vs.
Ayy hırsız çok korkutucu ya
Hangisini :)Salon halımı az önce almış bulunmaktayııım
güle güle kullanSalon halımı az önce almış bulunmaktayııım
iyiyiz canım sen nasılsın.alıştın mı istanbula.havlulara hiç bakmamıştım ben göstersene aldıklarını :)
Günaydın bende sepete ekledim almadım sonra mağazaya gittim yine almadım çok havlum oldu zaten ordan da almıştım daha önceNeler aldııın ?
hapı hiç düşünmüyorum ya kısa süre bile olsa kullanan arkadaşlarım çocuk için çok problem yaşadılar. birde neden ben hormonlarımda oynatayımki yani karşımdaki bunu kabullensin o korunsun mantığı ile bakıyorum ama işte uygulamaya gelince sorun olur sanırım.
güle güle kullan canım.
kilo, tüylenme adet düzensizliği ve birsürü yan etkisi var canım. sırf tüylenme için bile olsa kullanmak istemiyorum . yeterince tüylüyüm zaten. erkekler için böyle iğne hap yokmu ya
Günaydın canım hoşgeldin, ee neredeler aldıkların :)
bende senin gibi düşünüyorum bu konudabazıları yinede hemen hamile kalıyo ya.ne kadar etkiliyo bilemiyorum.haklısın ama ben yinede düğünden 1 ay önce hap kullanmaya başlamayı düşünüyorum.sonrasında bakıcaz artık kim korunur nası olur.
güle güle kullan canım.
çok güzellerrrrr güle güle kullanSagolun hatunlar. Alistim sayilir İstanbula . Isle ev mesafemin kisa olmasi cok avantaj oldu
Aldiklarim bunlar hatunlar
Eki Görüntüle 1549483
Eki Görüntüle 1549484
Eki Görüntüle 1549485
Eki Görüntüle 1549486
Eki Görüntüle 1549488
Eki Görüntüle 1549489
Ben migreni duyunca hepten vazgeçtim zaten istemiyordum.
Korunmana gerek kalmaz zaten sonra baş ağrısı yüzünden
Teşekkür ederimmgeçmiş olsun canımevet öyle gerçekten
Fotoğraf neredeSalon halımı az önce almış bulunmaktayııım
Güle güle kullann :)Sagolun hatunlar. Alistim sayilir İstanbula . Isle ev mesafemin kisa olmasi cok avantaj oldu
Eki Görüntüle 1549483
Eki Görüntüle 1549484
Eki Görüntüle 1549485
Eki Görüntüle 1549486
Eki Görüntüle 1549488
Eki Görüntüle 1549489
Daha önce gösteriğim padişah halıHangisini :)
Teşekkür ederiimgüle güle kullan
Sagolun hatunlar. Alistim sayilir İstanbula . Isle ev mesafemin kisa olmasi cok avantaj oldu
Eki Görüntüle 1549483
Eki Görüntüle 1549484
Eki Görüntüle 1549485
Eki Görüntüle 1549486
Eki Görüntüle 1549488
Eki Görüntüle 1549489
hani neredeSalon halımı az önce almış bulunmaktayııım
peki haplara baktınmı biliyormusunuz yani ne kadar önce kullanılmalı nasıl kullanılıyor falanKelin merhemi olsa , başına sürermişbende hap kullanırım diye düşünüyorum da işte yan etkileri vs aklımı kurcalıyor.
çok beğenmiştim zaten güle güle kullan hiç kirlenmesin inşDaha önce gösteriğim padişah halı
Eki Görüntüle 1549495
Teşekkür ederiim
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan
Hobaaa migreni tetikliyorsa, bende kullanamam sanırım
Teşekkür ederimm
Fotoğraf neredeFotoğraf olmayınca alınmış saymıyoruz
Güle güle kullann :)
hani nerede
peki haplara baktınmı biliyormusunuz yani ne kadar önce kullanılmalı nasıl kullanılıyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?