ayyy çok tatlısınTeşekkürler :) Okunuyor valla, hem de o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gecenin bu vakti (burada saat sabahın 4'ü şu an) takıldım kaldım, neşeniz bana geçti. :)
bizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demekTeşekkürler :) Okunuyor valla, hem de o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gecenin bu vakti (burada saat sabahın 4'ü şu an) takıldım kaldım, neşeniz bana geçti. :)
bizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demek
çok güzel gözüküyor canım yapışmış halinide bekliyoruzkızlar tv ünitemin arkasına yapacağımız duvar kağıdını görmek isteyen albüme bakabilir :)
bi aksilik olmazsa becerebilirsekçok güzel gözüküyor canım yapışmış halinide bekliyoruz
Hoşgeldin hayırlı olsun :)Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
biz şimdiki evimizdekini benim gazımla başlamıştık becerememiştikbi aksilik olmazsa becerebilirsekpazartesi görürüsünüz
Hadi bakalım merak ettim bende :) amma hızlısın :)bi aksilik olmazsa becerebilirsekpazartesi görürüsünüz
Hahahbi aksilik olmazsa becerebilirsekpazartesi görürüsünüz
Ay ben onu unuttum ya
Yakalarsın elbetKaçırmışım deseniz, artık buralardayım ama yine denk gelir belki bir çılgın zaman.
Bu 4785 sayfayı kolay yapmadık tabi çene lazım parmak kası lazımbizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demek
Hof yaa oyalayan mobilyacılar gibi davranıyosun bak hahahaAy ben onu unuttum yaÇok unutkanım şu sıralar ve akşam eve de gitmiycem napıcaz
4786.sının ilk mesajını da şey ettirmişsin o sıradaaaBu 4785 sayfayı kolay yapmadık tabi çene lazım parmak kası lazım
biz şimdiki evimizdekini benim gazımla başlamıştık becerememiştikinşallah siz becerirsiniz
Hadi bakalım merak ettim bende :) amma hızlısın :)
kızlar dua edin becerebilelimHahahPazartesiyi iple çekiciiz sonucu öğrenmek için :) İnşallah şıp diye hallediverirsiniz
HAhaha tamam abla biz de malzeme tedarik ediyoruz yani haftaya olucak artıkHof yaa oyalayan mobilyacılar gibi davranıyosun bak hahahaBu hafta yarın derken kaç zaman oldu . Biz de zor durumda kalıyoruz burda heralde di mi
4786.sının ilk mesajını da şey ettirmişsin o sıradaaa
çok güzelmiş çok beğendimİşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)
Harikaa çok şık gerçektennnİşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)
kızlar dua edin becerebilelimbana kalsa ben hemen almazdım ama nişanlım sabırsız ve dolaşıp bakmak istemediği için bunu alıyoruz hadi dedi aldı çıktı bu pazar boya ve işleri halledeim diyoruz sonrasında temizlik falan anca yapılır diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?