2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Teşekkürler :) Okunuyor valla, hem de o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gecenin bu vakti (burada saat sabahın 4'ü şu an ) takıldım kaldım, neşeniz bana geçti. :)
bizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demek

kızlar tv ünitemin arkasına yapacağımız duvar kağıdını görmek isteyen albüme bakabilir :)

Hoşgeldin hayırlı olsun :)

Anaaaam H happy__ bebişim nerde benim video. Hala şu kapların içine bişey koyup çekemedin di mi bi video. Vay arkadaş yaaa
Ay ben onu unuttum ya Çok unutkanım şu sıralar ve akşam eve de gitmiycem napıcaz
Kaçırmışım deseniz, artık buralardayım ama yine denk gelir belki bir çılgın zaman.
Yakalarsın elbet
bizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demek
Bu 4785 sayfayı kolay yapmadık tabi çene lazım parmak kası lazım

Ay ben onu unuttum ya Çok unutkanım şu sıralar ve akşam eve de gitmiycem napıcaz
Hof yaa oyalayan mobilyacılar gibi davranıyosun bak hahaha Bu hafta yarın derken kaç zaman oldu . Biz de zor durumda kalıyoruz burda heralde di mi
Bu 4785 sayfayı kolay yapmadık tabi çene lazım parmak kası lazım
4786.sının ilk mesajını da şey ettirmişsin o sıradaaa

İşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)

Eklentiler

• galeri-2-bg.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 86
  • galeri-4-bg.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 79
biz şimdiki evimizdekini benim gazımla başlamıştık becerememiştikinşallah siz becerirsiniz

Hadi bakalım merak ettim bende :) amma hızlısın :)

Hahah Pazartesiyi iple çekiciiz sonucu öğrenmek için :) İnşallah şıp diye hallediverirsiniz
kızlar dua edin becerebilelim bana kalsa ben hemen almazdım ama nişanlım sabırsız ve dolaşıp bakmak istemediği için bunu alıyoruz hadi dedi aldı çıktı bu pazar boya ve işleri halledeim diyoruz sonrasında temizlik falan anca yapılır diye.

Hof yaa oyalayan mobilyacılar gibi davranıyosun bak hahaha Bu hafta yarın derken kaç zaman oldu . Biz de zor durumda kalıyoruz burda heralde di mi

4786.sının ilk mesajını da şey ettirmişsin o sıradaaa
HAhaha tamam abla biz de malzeme tedarik ediyoruz yani haftaya olucak artık

İşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)
Harikaa çok şık gerçektennn

Hadi kolay gelsin canım bitmiş halini çok merak ediyorum ragle aldınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…