Valla bende düşünüyorum bir yol bulamadım çok para yaEvet ya cidden şaka gibi hatta kabus gibi.
Tam zamanıydı zatenBu ay halletmemiz lazım onu da ama nasıll
Sorma kuzuHadi yaçıkar bi an önce kuzu
Çok para cidden. Ben nişanlıma söylemiştim geçen. O bi el atacak sanırım, öyle demişti ama.. Kıyamıyorum da, zaten yeterince ödemesi var. Olmazsa yarı yarıya yapmaya çalışıcam . Almamız gerek bi kez daha sınavla uğraşmayalım. Sınav da ayrı para zaten. Bir de benim sanırım evraklarım da geçerliliğini kaybedecek. Sağlık raporu ikametgah falan da var yani daha.Valla bende düşünüyorum bir yol bulamadım çok para ya
Sorma kuzuMecbur çıkarıcaz artık bakalım..
Çok para cidden. Ben nişanlıma söylemiştim geçen. O bi el atacak sanırım, öyle demişti ama.. Kıyamıyorum da, zaten yeterince ödemesi var. Olmazsa yarı yarıya yapmaya çalışıcam . Almamız gerek bi kez daha sınavla uğraşmayalım. Sınav da ayrı para zaten. Bir de benim sanırım evraklarım da geçerliliğini kaybedecek. Sağlık raporu ikametgah falan da var yani daha.
Evet kuzu kesinlikle ben de hiiç istemiyorum sınavla uğraşmak falan. Sen ne zaman girmiştin sınava . Yani sonuçlanalı ne kadar oldu daha doğrusubende tekrar sınavla uğraşmak istemiyorum sıkıntı stres yeterince var zaten. Bakalım bende bir şekilde halledicem
Evet kuzu kesinlikle ben de hiiç istemiyorum sınavla uğraşmak falan. Sen ne zaman girmiştin sınava . Yani sonuçlanalı ne kadar oldu daha doğrusu
Benimki de 11 ocakta sonuçlanmış , ama evrakları daha önce verdiğimden 6 ayını geçmiş olacak. 600 lirayı tamamlamasam gözüm açık kalırdı zaten oh tam olduGeçen yaz sonuydu canım daha yeni sayılır
Nasıl 600 oldu anlamadımBenimki de 11 ocakta sonuçlanmış , ama evrakları daha önce verdiğimden 6 ayını geçmiş olacak. 600 lirayı tamamlamasam gözüm açık kalırdı zaten oh tam oldu
E verdiğimiz sağlık raporu ikmaetgah vs gibi evraklar 6 ay geçerli ya. 6. aydan sonra onları da yenilemek gerekicek. Benim de 6 ayı geçmiş olacağı için onları da yeniden çıkarıcam. Düz hesap olmuş olur yaklaşıkNasıl 600 oldu anlamadım
Eevet kuzu birinin ağzı daha dar o 12,5 lira olan
E verdiğimiz sağlık raporu ikmaetgah vs gibi evraklar 6 ay geçerli ya. 6. aydan sonra onları da yenilemek gerekicek. Benim de 6 ayı geçmiş olacağı için onları da yeniden çıkarıcam. Düz hesap olmuş olur yaklaşık
Ya canım 29 mayıs 2013den önce alınan kazanılan belgeler için geçerli diyor nette. Bizim için değil galiba kafam karıştı.Kuzulaar provam Cuma günü iş çıkışına alındı. Çek heyecanlıyım
Hihi ay yok yok unutmicam inşallah. Kimse göremedi çünkü gelinliğimi , beni mahfederlerYa canım 29 mayıs 2013den önce alınan kazanılan belgeler için geçerli diyor nette. Bizim için değil galiba kafam karıştı.
Ayy hadi bakalım resim çekemeyi unutma benim gibi
Biri ince dar ağızlı canım
Ondan mı o fiyat farkı eee ince ağızlı olsa nolurkiE verdiğimiz sağlık raporu ikmaetgah vs gibi evraklar 6 ay geçerli ya. 6. aydan sonra onları da yenilemek gerekicek. Benim de 6 ayı geçmiş olacağı için onları da yeniden çıkarıcam. Düz hesap olmuş olur yaklaşık
ağız ölçüsü farklı canım. geniş ağızlılar içine şeker koymak için. sen dar ağızlılardan alabilirsin :)
Sen kolonya mı koyacaktın? Hiçbişicik olmaz sana gayette olur o yani ne olacak :)Ondan mı o fiyat farkı eee ince ağızlı olsa nolurki
Canım senin etiketi şişeyi alınca yapalım o zaman. Ölçüsüne göre ayarlarız olur mu?Ondan mı o fiyat farkı eee ince ağızlı olsa nolurki
Haha ben gördüm bunu aklıma zaten direkt sen geldinhttp://www.trendyol.com/8-Parca-Nest-Set-157710072/UrunDetay/35040/11438060
Ay yine ne buldum benAcayip inmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?