2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi ya çıkar bi an önce kuzu
Sorma kuzu Mecbur çıkarıcaz artık bakalım..
Valla bende düşünüyorum bir yol bulamadım çok para ya
Çok para cidden. Ben nişanlıma söylemiştim geçen. O bi el atacak sanırım, öyle demişti ama.. Kıyamıyorum da, zaten yeterince ödemesi var. Olmazsa yarı yarıya yapmaya çalışıcam . Almamız gerek bi kez daha sınavla uğraşmayalım. Sınav da ayrı para zaten. Bir de benim sanırım evraklarım da geçerliliğini kaybedecek. Sağlık raporu ikametgah falan da var yani daha.

bende tekrar sınavla uğraşmak istemiyorum sıkıntı stres yeterince var zaten. Bakalım bende bir şekilde halledicem

bende tekrar sınavla uğraşmak istemiyorum sıkıntı stres yeterince var zaten. Bakalım bende bir şekilde halledicem
Evet kuzu kesinlikle ben de hiiç istemiyorum sınavla uğraşmak falan. Sen ne zaman girmiştin sınava . Yani sonuçlanalı ne kadar oldu daha doğrusu

Nasıl 600 oldu anlamadım
E verdiğimiz sağlık raporu ikmaetgah vs gibi evraklar 6 ay geçerli ya. 6. aydan sonra onları da yenilemek gerekicek. Benim de 6 ayı geçmiş olacağı için onları da yeniden çıkarıcam. Düz hesap olmuş olur yaklaşık

Eevet kuzu birinin ağzı daha dar o 12,5 lira olan

Kuzulaar provam Cuma günü iş çıkışına alındı. Çek heyecanlıyım
Ya canım 29 mayıs 2013den önce alınan kazanılan belgeler için geçerli diyor nette. Bizim için değil galiba kafam karıştı.

Ayy hadi bakalım resim çekemeyi unutma benim gibi

Ya canım 29 mayıs 2013den önce alınan kazanılan belgeler için geçerli diyor nette. Bizim için değil galiba kafam karıştı.

Ayy hadi bakalım resim çekemeyi unutma benim gibi
Hihi ay yok yok unutmicam inşallah. Kimse göremedi çünkü gelinliğimi , beni mahfederler

Yaa haberlerde öyle bişeyden bahsetmiyordu İnternette baktığımda da.. Ama şimdi öyle bi ibare ben de gördüm. Bunu kurstan öğreniriz en iyi . Ben arayıp sorucam sana da haber ederimm.

Biri ince dar ağızlı canım

Ondan mı o fiyat farkı eee ince ağızlı olsa nolurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…