2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimde öyle olur heralde canım. çünkü çamaşırlık, çöp kutusu falan onlarıda bırakıyorum son zamana bulur yani.

Haha seninkininde mi bir sebebi yok yanii. Ay çok iyiymiş.
Bu ruh halim sebebiyle haftasonu gidip saçlarımı evde düz bal köpüğü boyadım bide azcık kestirdim.
Ama mutlu oldum mu yine bilmiyorum mesela
Enee işe yarasa azıcık da olsa ben de boyayayım diyorum. Hayatımda boyamadım saçımı ufak bi çılgınlık olur bir de kestirdim mi tamamm

Onu dediğim yere baksana fiyatları da uygundu :)
işte ara ara hatırlatıyorsunuz iyi olmuyor ben unutmak istiyorum heralde
Ayrıca bana davetiyedeki son düzenlemeleri de verebilecek misinn halledelim conchiglianın etiketi var :)
canım sevgili kayınvalideciğimden haber bekliyorum siz onunkine başlasanız sonra benimkinde düzeltme yapsan olurmu

işte ara ara hatırlatıyorsunuz iyi olmuyor ben unutmak istiyorum heralde

canım sevgili kayınvalideciğimden haber bekliyorum siz onunkine başlasanız sonra benimkinde düzeltme yapsan olurmu
Tamam nasıl istersen unutalım madem Aman alışveriş de neymiş zaten

Kızlarr iş yüzünden 15 dk giremedim naptınız ne kaynattınız maşallah albümde bir kaç şey varr

Gunaydin kizlaaar

Ben bu hafta calismiyorum fazla calismamin karsiligini alicam

Bana biraz zayıf geldiler sanki kuzu yaa
bizde kırmızı kurdele olayı takıntı malesef. oyüzden çiçekte ona uyumlu kırmızılı bordolu olsun diyorum. genelde kullanılan kırmızıların renkleri çok cart ondan bunları buldum. birde piyasa göre fiyatlar çok iyimiş. senin bana verebileceğin fikir varmı gördüğün bilidğin yerler.
Eveet indirim var şuann duramıyorum indirim görünce
english home sana çalışıyor canım güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…