2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Renkler güzel aslında da çiçekler bana zayıf geldi sanırım ama evet fiyat iyi bencede. Benim instagramda takip ettiğim bi sayfa vardı ya hira collection . Orada sorduğumda 140 liraydı indirimli. Ama bu haftaya özel 100 e indirmişler mesela dün akşam gördüm. Damat yaka çiçeği varmış hediye birde. Yani istediğin renkleri ona göstererek biraz daha dolgun bişey yaptıradabilirsin sanki.

işte fiyatlar çok uçuk. ama indirim candır bakıyım bakalım hemen

Eveet indirim var şuann duramıyorum indirim görünce

Neler var suan indirimde

çok iyimiş :) dinlen bari iyice

Dinlenecek vakit yok bana, 4ay kaldi daha hicbiseyim yok dun ev baktik butcemizi baya zorluyor, alirsak hazirliklarimiza paramiz kalmiyor. Bugun dolar 3tl olursa elimizde para artacak o zaman hersey yoluna girebilir

Umut fakirin ekmegi

dolar artarsa alacaklarınızın parasıda artar canım :) bir çok şeye zam gelir zaten :) oyüzden dua ederken dikkatli olmakta fayda var

dolar artarsa alacaklarınızın parasıda artar canım :) bir çok şeye zam gelir zaten :) oyüzden dua ederken dikkatli olmakta fayda var

Beyaz esya artar evet, mobilyayi cok etkileyecegini sanmam, diger gelinlik ivir zivir da artmaz. Idare eder bence:)

Tabi o isin sakasi, dolar borcu olanlar var Allah hayirlisini versin.

Evet benim için üretiyorlar snki ürünlerini sağol canım
Hahaha aaa salyongoz indirimdeymiş
Çok ciciler kuzu güle güle kullan. Lakin dikkatli olmak gerek Bu indirimler hep tuzak hep

salyangozun yanında kelebek hediye

eksttra birşey almıyorum canım zaten sepetten çok şey çıkardım tuttum kendimi

Ferforjeler havlular bir sürü şey indirimde sitesinden baakbilirsin canım

Beyaz esya artar evet, mobilyayi cok etkileyecegini sanmam, diger gelinlik ivir zivir da artmaz. Idare eder bence:)

Asıl mobilyayı baya etkiliyo canım :) o raylar falan hep dolar la

Ayyy aklıma çok acı bişey geldiiii
Ben ehliyetimi hala çıakrtmamıştım malum 550 lira yanii
Ama Temmuzun 3üne kadar vaktim kaldı. Yoksa geçersiz sayılacak tekrar sınavla da uğraşamam hem o da ekstra para demek .
Yanii ben battım

eyaz esya artar evet, mobilyayi cok etkileyecegini sanmam, diger gelinlik ivir zivir da artmaz. Idare eder bence:)

Mobilyada da fark eder kuzu. Hatta gelinlikte de çok duydum görüştüğüm yerlerden. Danteller falan genelde yurtdışından geldiğinden dolarla oluyo.
Pof bencede hayırlısını versin Allah..

Yaaa bende çıkarmadım dahaa Herkes içinmi geçerli 3 temmuz

canım biz konuştuğumuzda beyaz eşyada mobilyada hep dediler seçimden sonra zaman gelir diye. koalisyon olursa hele kesin falan dediler. gelinlikler içinde kızların dediği gibi dantel fiyatları artar. her şekilde etkilenicez gibi bakalım.

Hadi ya çıkar bi an önce kuzu

Savcılıkta zabıt katibi

isteme söz- nişan temmuz ramazandandan sonra
düğün eylül ekim civarı olcak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…