Renkler güzel aslında da çiçekler bana zayıf geldi sanırım ama evet fiyat iyi bencede. Benim instagramda takip ettiğim bi sayfa vardı ya hira collection . Orada sorduğumda 140 liraydı indirimli. Ama bu haftaya özel 100 e indirmişler mesela dün akşam gördüm. Damat yaka çiçeği varmış hediye birde. Yani istediğin renkleri ona göstererek biraz daha dolgun bişey yaptıradabilirsin sanki.bizde kırmızı kurdele olayı takıntı malesef. oyüzden çiçekte ona uyumlu kırmızılı bordolu olsun diyorum. genelde kullanılan kırmızıların renkleri çok cart ondan bunları buldum. birde piyasa göre fiyatlar çok iyimiş. senin bana verebileceğin fikir varmı gördüğün bilidğin yerler.
aslında öyle düşünüyordum. ama zaman azaldıkça ona enerjim yok gibi geliyorcanım bence eminönünden çiçeği alıp kendin yapabilirsin
işte fiyatlar çok uçuk. ama indirim candırRenkler güzel aslında da çiçekler bana zayıf geldi sanırım ama evet fiyat iyi bencede. Benim instagramda takip ettiğim bi sayfa vardı ya hira collection . Orada sorduğumda 140 liraydı indirimli. Ama bu haftaya özel 100 e indirmişler mesela dün akşam gördüm. Damat yaka çiçeği varmış hediye birde. Yani istediğin renkleri ona göstererek biraz daha dolgun bişey yaptıradabilirsin sanki.
Eveet indirim var şuann duramıyorum indirim görünce
çok iyimiş :) dinlen bari iyice
dolar artarsa alacaklarınızın parasıda artar canım :) bir çok şeye zam gelir zaten :) oyüzden dua ederken dikkatli olmakta fayda varNeler var suan indirimde
Dinlenecek vakit yok bana, 4ay kaldi daha hicbiseyim yokdun ev baktik butcemizi baya zorluyor, alirsak hazirliklarimiza paramiz kalmiyor. Bugun dolar 3tl olursa elimizde para artacak o zaman hersey yoluna girebilir
Umut fakirin ekmegi
Hihih ay çok doğru tespitdolar artarsa alacaklarınızın parasıda artar canım :) bir çok şeye zam gelir zaten :) oyüzden dua ederken dikkatli olmakta fayda var
Teşekkür ederim canmgüle güle kullan canım:)
canım bu sitedede 0,49 gibi bişi oluyor. kagosuyla hesaplat aynı paraya gelebilir.
http://www.akgunzuccaciye.com/products/cam-ieler_61.html
dolar artarsa alacaklarınızın parasıda artar canım :) bir çok şeye zam gelir zaten :) oyüzden dua ederken dikkatli olmakta fayda var
Evet benim için üretiyorlar snki ürünlerini sağol canımbizde kırmızı kurdele olayı takıntı malesef. oyüzden çiçekte ona uyumlu kırmızılı bordolu olsun diyorum. genelde kullanılan kırmızıların renkleri çok cart ondan bunları buldum. birde piyasa göre fiyatlar çok iyimiş. senin bana verebileceğin fikir varmı gördüğün bilidğin yerler.
english home sana çalışıyor canımgüle güle kullan.
Hahaha aaa salyongoz indirimdeymiş
Çok ciciler kuzu güle güle kullan. Lakin dikkatli olmak gerekBu indirimler hep tuzak hep
Neler var suan indirimde
Dinlenecek vakit yok bana, 4ay kaldi daha hicbiseyim yokdun ev baktik butcemizi baya zorluyor, alirsak hazirliklarimiza paramiz kalmiyor. Bugun dolar 3tl olursa elimizde para artacak o zaman hersey yoluna girebilir
Umut fakirin ekmegi
Hahahsalyangozun yanında kelebek hediye
eksttra birşey almıyorum canım zaten sepetten çok şey çıkardım tuttum kendimi
Asıl mobilyayı baya etkiliyo canım :) o raylar falan hep dolar laBeyaz esya artar evet, mobilyayi cok etkileyecegini sanmam, diger gelinlik ivir zivir da artmaz. Idare eder bence:)
Tabi o isin sakasi, dolar borcu olanlar var Allah hayirlisini versin.
Mobilyada da fark eder kuzu. Hatta gelinlikte de çok duydum görüştüğüm yerlerden. Danteller falan genelde yurtdışından geldiğinden dolarla oluyo.eyaz esya artar evet, mobilyayi cok etkileyecegini sanmam, diger gelinlik ivir zivir da artmaz. Idare eder bence:)
Yaaa bende çıkarmadım dahaaAyyy aklıma çok acı bişey geldiiii
Ben ehliyetimi hala çıakrtmamıştım malum 550 lira yanii
Ama Temmuzun 3üne kadar vaktim kaldı. Yoksa geçersiz sayılacak tekrar sınavla da uğraşamam hem o da ekstra para demek .
Yanii ben battım
Evet kuzu yani ehliyet almaya hak kazanmış ama henüz kartını çıkaramamış olanlar için son tarih 3 temmuz hatta 29 Mayıstıda ileri çektilerYaaa bende çıkarmadım dahaaHerkes içinmi geçerli 3 temmuz
Off şaka gibi 550 lira çıktı birde başımızaEvet kuzu yani ehliyet almaya hak kazanmış ama henüz kartını çıkaramamış olanlar için son tarih 3 temmuz hatta 29 Mayıstıda ileri çektiler
Evet ya cidden şaka gibi hatta kabus gibi.Off şaka gibi 550 lira çıktı birde başımıza
canım biz konuştuğumuzda beyaz eşyada mobilyada hep dediler seçimden sonra zaman gelir diye. koalisyon olursa hele kesin falan dediler. gelinlikler içinde kızların dediği gibi dantel fiyatları artar. her şekilde etkilenicez gibi bakalım.Beyaz esya artar evet, mobilyayi cok etkileyecegini sanmam, diger gelinlik ivir zivir da artmaz. Idare eder bence:)
Hadi yaAyyy aklıma çok acı bişey geldiiii
Ben ehliyetimi hala çıakrtmamıştım malum 550 lira yanii
Ama Temmuzun 3üne kadar vaktim kaldı. Yoksa geçersiz sayılacak tekrar sınavla da uğraşamam hem o da ekstra para demek .
Yanii ben battım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?