Esse de kargo beleşmiş ben de şunu mu alsam? http://www.trendyol.com/3-lu-Recellik-Bambu-Standli/UrunDetay/35040/11437965Canım senin etiketi şişeyi alınca yapalım o zaman. Ölçüsüne göre ayarlarız olur mu?
misafire lazım olmayan herşey dikkat çekiyorHaha ben gördüm bunu aklıma zaten direkt sen geldin
Ses etmeyeyim dedim ama sen bulmuşsun zaten
Ay çok güldüm kendime , gizliden tasarruf yaptırmaya çalışıyordum şurda ne güzel
aslında bende isityordum bunlardan ama para kalmadı artık bunların hepsi gereksiz gibi geliyor gözümeEsse de kargo beleşmiş ben de şunu mu alsam? http://www.trendyol.com/3-lu-Recellik-Bambu-Standli/UrunDetay/35040/11437965
Ne işe yarayacaksaYine aaa salyongoz indirime girmiş modu başladı
Hahah ben ona takıktım uzun süredir de almayayım ya gereksiz. Sadece düzenli renkli ve çok güzel. Neyse öyle işteHaha ben gördüm bunu aklıma zaten direkt sen geldin
Ses etmeyeyim dedim ama sen bulmuşsun zaten
Ay çok güldüm kendime , gizliden tasarruf yaptırmaya çalışıyordum şurda ne güzel
İkisinde de kargo bedavaEsse de kargo beleşmiş ben de şunu mu alsam? http://www.trendyol.com/3-lu-Recellik-Bambu-Standli/UrunDetay/35040/11437965
Ne işe yarayacaksaYine aaa salyongoz indirime girmiş modu başladı
Hahah niye sırf misafir görsün diye mutfağın ortasında sergilerim nolcekmisafire lazım olmayan herşey dikkat çekiyor
aslında bende isityordum bunlardan ama para kalmadı artık bunların hepsi gereksiz gibi geliyor gözüme
yaparsın vallaHahah niye sırf misafir görsün diye mutfağın ortasında sergilerim nolcek
Ay evet ya artık sadece almak için alıyoruz bazı şeyleri sanki. Ne yyapacaksak bunuaslında bende isityordum bunlardan ama para kalmadı artık bunların hepsi gereksiz gibi geliyor gözüme
Ahah hepimizin içinde bir yerde bir bambu şeysi alma isteği varmış. Ama köreltmek gerek bazı duyguları sanki bilemedimİkisinde de kargo bedavaAyrıca bunu ben de beğenmiştimm
Ay linkler iyice havalandı. Böyle çaktırmadan link vermeler falan.Bu da güzel
Ne var canım derli toplu rengarenk işteyaparsın vallasonra o teyzeler sana dağınık desinler
Haha ay ben o teyzeleri eve sokmak istemiyorum ya deli ederler insanı , herşeye bi kulpyaparsın vallasonra o teyzeler sana dağınık desinler
Yani aslında kahvaltılık alınacak elbet ama ne bileyim evlendikten sonra ihtiyaca göre bakılır gibi bunlaraAy linkler iyice havalandı. Böyle çaktırmadan link vermeler falan.
Onu da beğenmiştim ben de. Ama gereksiz di miii
evet canım. bir aksilik olmazsa böyle bişi yapıcam davetiyedeki konsepti kullanarak buna uygun bişi yaparsan sevinirimcurlygirl Canım senin şişeye göre de ne tarz bi etiket istiyorsan onu da halledelim hem. Davetiye konseptinde bir şey istiyordun değil mi?
Tamam canım bana kavanoz ölçüsü verince onu da hallederimevet canım. bir aksilik olmazsa böyle bişi yapıcam davetiyedeki konsepti kullanarak buna uygun bişi yaparsan sevinirim
bi aksilik olmazsa bunu alıcam şişe olarak canımTamam canım bana kavanoz ölçüsü verince onu da hallederim
Evet işte, yani bi bakıp nasıl bişeye ihtiyacımız olduğuna göre sonra da bakılır diye düşünüyorum.Yani aslında kahvaltılık alınacak elbet ama ne bileyim evlendikten sonra ihtiyaca göre bakılır gibi bunlara
Hihi ay yok yok unutmicam inşallah. Kimse göremedi çünkü gelinliğimi , beni mahfederler
Yaa haberlerde öyle bişeyden bahsetmiyordu İnternette baktığımda da.. Ama şimdi öyle bi ibare ben de gördüm. Bunu kurstan öğreniriz en iyi . Ben arayıp sorucam sana da haber ederimm.
evet canım zaman çok varken detaya girmek güzel oluyrodu. ama şimdi düşünüyorum evde ihtiyaç olan daha büyük şeyler var.. mesela ayakkabılık gibi banyo dolabı zigon sehpa gibi. bunları düşününce bu mutfak malzemelerinden geri duruyorum. sonuçta evimize misafir uzun süre gelmez. e 2 kişide birsürü tabak var koy kahvaltını yap süslü püslü olmasada olur bir süre. yavaş yavaş alınır sonraEvet işte, yani bi bakıp nasıl bişeye ihtiyacımız olduğuna göre sonra da bakılır diye düşünüyorum.
Bazen cidden çok detaya giriyoruz ya. Ya da ben öyle yapıyorum, ondan kafam çorba oldu
3cm çapında bi etiket yeter o zaman buna :)bi aksilik olmazsa bunu alıcam şişe olarak canım
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...iyat--toptan-sati-1-koli-105-adettir_169.html
Hepimiz yapıyoruz onu ama ben cidden çok bunaldım biraz da erken başladım ya bıkkınlık geldiEvet işte, yani bi bakıp nasıl bişeye ihtiyacımız olduğuna göre sonra da bakılır diye düşünüyorum.
Bazen cidden çok detaya giriyoruz ya. Ya da ben öyle yapıyorum, ondan kafam çorba oldu
İnşallah kuzuu bakalımm :)Tamam canım konuşunca haber verirsin umarım bizim için geçerli değildir
Heh kesinlikle öyle. Şimdi daha büyük şeyler olduğunu görünce anlamış olduk neyseki.evet canım zaman çok varken detaya girmek güzel oluyrodu. ama şimdi düşünüyorum evde ihtiyaç olan daha büyük şeyler var.. mesela ayakkabılık gibi banyo dolabı zigon sehpa gibi. bunları düşününce bu mutfak malzemelerinden geri duruyorum. sonuçta evimize misafir uzun süre gelmez. e 2 kişide birsürü tabak var koy kahvaltını yap süslü püslü olmasada olur bir süre. yavaş yavaş alınır sonra
Evet yaa, kendi kendimizi sıktık resmen gereksiz yere. Olsun erken başlasan da sona doğru uğraşacak o kadar şey var ki tekrar aynı heyecanı duyacaksın elbetHepimiz yapıyoruz onu ama ben cidden çok bunaldım biraz da erken başladım ya bıkkınlık geldi
tamam canım :)ağız ölçüsü farklı canım. geniş ağızlılar içine şeker koymak için. sen dar ağızlılardan alabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?