2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ben gördüm bunu aklıma zaten direkt sen geldin
Ses etmeyeyim dedim ama sen bulmuşsun zaten
Ay çok güldüm kendime , gizliden tasarruf yaptırmaya çalışıyordum şurda ne güzel
misafire lazım olmayan herşey dikkat çekiyor
Esse de kargo beleşmiş ben de şunu mu alsam? http://www.trendyol.com/3-lu-Recellik-Bambu-Standli/UrunDetay/35040/11437965
Ne işe yarayacaksa Yine aaa salyongoz indirime girmiş modu başladı
aslında bende isityordum bunlardan ama para kalmadı artık bunların hepsi gereksiz gibi geliyor gözüme

Haha ben gördüm bunu aklıma zaten direkt sen geldin
Ses etmeyeyim dedim ama sen bulmuşsun zaten
Ay çok güldüm kendime , gizliden tasarruf yaptırmaya çalışıyordum şurda ne güzel
Hahah ben ona takıktım uzun süredir de almayayım ya gereksiz. Sadece düzenli renkli ve çok güzel. Neyse öyle işte Sağol tasarruf düşüncen için
Esse de kargo beleşmiş ben de şunu mu alsam? http://www.trendyol.com/3-lu-Recellik-Bambu-Standli/UrunDetay/35040/11437965
Ne işe yarayacaksa Yine aaa salyongoz indirime girmiş modu başladı
İkisinde de kargo bedava Ayrıca bunu ben de beğenmiştimm

misafire lazım olmayan herşey dikkat çekiyor

aslında bende isityordum bunlardan ama para kalmadı artık bunların hepsi gereksiz gibi geliyor gözüme
Hahah niye sırf misafir görsün diye mutfağın ortasında sergilerim nolcek

curlygirl Canım senin şişeye göre de ne tarz bi etiket istiyorsan onu da halledelim hem. Davetiye konseptinde bir şey istiyordun değil mi?

Ay evet ya artık sadece almak için alıyoruz bazı şeyleri sanki. Ne yyapacaksak bunu
İkisinde de kargo bedava Ayrıca bunu ben de beğenmiştimm
Ahah hepimizin içinde bir yerde bir bambu şeysi alma isteği varmış. Ama köreltmek gerek bazı duyguları sanki bilemedim
Ay linkler iyice havalandı. Böyle çaktırmadan link vermeler falan.
Onu da beğenmiştim ben de. Ama gereksiz di miii

Ay linkler iyice havalandı. Böyle çaktırmadan link vermeler falan.
Onu da beğenmiştim ben de. Ama gereksiz di miii
Yani aslında kahvaltılık alınacak elbet ama ne bileyim evlendikten sonra ihtiyaca göre bakılır gibi bunlara

curlygirl Canım senin şişeye göre de ne tarz bi etiket istiyorsan onu da halledelim hem. Davetiye konseptinde bir şey istiyordun değil mi?
evet canım. bir aksilik olmazsa böyle bişi yapıcam davetiyedeki konsepti kullanarak buna uygun bişi yaparsan sevinirim

Eklentiler

• sy.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 60
Yani aslında kahvaltılık alınacak elbet ama ne bileyim evlendikten sonra ihtiyaca göre bakılır gibi bunlara
Evet işte, yani bi bakıp nasıl bişeye ihtiyacımız olduğuna göre sonra da bakılır diye düşünüyorum.
Bazen cidden çok detaya giriyoruz ya. Ya da ben öyle yapıyorum, ondan kafam çorba oldu

Tamam canım konuşunca haber verirsin umarım bizim için geçerli değildir

Evet işte, yani bi bakıp nasıl bişeye ihtiyacımız olduğuna göre sonra da bakılır diye düşünüyorum.
Bazen cidden çok detaya giriyoruz ya. Ya da ben öyle yapıyorum, ondan kafam çorba oldu
evet canım zaman çok varken detaya girmek güzel oluyrodu. ama şimdi düşünüyorum evde ihtiyaç olan daha büyük şeyler var.. mesela ayakkabılık gibi banyo dolabı zigon sehpa gibi. bunları düşününce bu mutfak malzemelerinden geri duruyorum. sonuçta evimize misafir uzun süre gelmez. e 2 kişide birsürü tabak var koy kahvaltını yap süslü püslü olmasada olur bir süre. yavaş yavaş alınır sonra

3cm çapında bi etiket yeter o zaman buna :)
Hepimiz yapıyoruz onu ama ben cidden çok bunaldım biraz da erken başladım ya bıkkınlık geldi

Tamam canım konuşunca haber verirsin umarım bizim için geçerli değildir
İnşallah kuzuu bakalımm :)
Heh kesinlikle öyle. Şimdi daha büyük şeyler olduğunu görünce anlamış olduk neyseki.
Ayrıca dediğin gibi şuan bize yetecek kadar tabak çanağımız var yani. Hatta bence süslü püslüsü de yeterince var. O yüzden böyle şeylere ara vermek gerek aslında.
Hepimiz yapıyoruz onu ama ben cidden çok bunaldım biraz da erken başladım ya bıkkınlık geldi
Evet yaa, kendi kendimizi sıktık resmen gereksiz yere. Olsun erken başlasan da sona doğru uğraşacak o kadar şey var ki tekrar aynı heyecanı duyacaksın elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…