- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
zarfmı yapıcaksın :) ayy işkenceduruyor canım. ama senle konuşmuştuk ya kesip yapma fikri aklımda. o kağıda ne deniyor. birazda onu araştıram
Aslında tam kapalı zarf değil örnekleri nerede vardı ya bulursam atayımzarfmı yapıcaksın :) ayy işkence
okuldayken maketlerde ne kullanırdım ben bunu ahhh gençliğim
Yaa yaaokuldayken maketlerde ne kullanırdım ben bunu ahhh gençliğim
Değişik güzel olabilir , sanki bi yerde görmüştüm ben dediğin gibiKızlar ben 3 renk zarf almayı düşünüyorum konsepte göre renkli renkli olsun sizce nasıl olur
Bence çok güzel olur :) Ben bunları çok beğendim meselaKızlar ben 3 renk zarf almayı düşünüyorum konsepte göre renkli renkli olsun sizce nasıl olur
Pafta hazırlamaktan nefret ederdimYaa yaaBiz de paftaları bunların içine sarıp teslim ederdik
canım resimdeki gibi olması için kağıt alıp kesmek lazımzarfmı yapıcaksın :) ayy işkence
bnce çok güzel olurKızlar ben 3 renk zarf almayı düşünüyorum konsepte göre renkli renkli olsun sizce nasıl olur
ben morcuyum oyüzden mor :)
Değişik güzel olabilir , sanki bi yerde görmüştüm ben dediğin gibi
Ay çok beğendiğim tam düşündüğüm gibiBence çok güzel olur :) Ben bunları çok beğendim mesela
bnce çok güzel olur
ben morcuyum oyüzden mor :)
Renkler de şahane :)Ay çok beğendiğim tam düşündüğüm gibi
Hımm anladım ne güzel olmuş o öyle :)canım resimdeki gibi olması için kağıt alıp kesmek lazım
beyaz zemine siyah yazıyla olabilir bence
bunlardan diyorum ama yapabliri heralde dimi. yoksa bu renk hazır bildiğin davetiye zarfımı alsamKızlar bahsettiğim zarf bu tarz mesela
Çok şirin olmuş buKızlar bahsettiğim zarf bu tarz mesela
Beyaz zemine olmalı yazı siyah, sarı, pembe türetilebilir canım
Evet sarıya bayıldım özellikleRenkler de şahane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?