2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

galiba düşünüyorumda öyle yapıcam 700 tane şeyi kim yapacak
Ben nişandan beri öyle düşünüyorum toparlayamadım Buarada halım gelmiş akşam bakıcam canım resim çekerim senin için

Gitmez şık olur pixiciim ayarlar onu
güle güle kullan canım güzeldir inş

kızlar bide bizim kına gecelerimizde isteyen bayan erkek isteyen sadece bayan yapıyor
ben sadece bayan yapmak istiyorum
bunu davetiyeye nasıl belirteyim yada başka türlü bi fikriniz varmı

bence 2 hafta önce canım
çünkü 2 haftadan çok olunca tarih unutuluyor 2 haftadan az olunca da başka insanların düğünleri çıkıyor velhasıl 2 hafta ideal

kızlar bide bizim kına gecelerimizde isteyen bayan erkek isteyen sadece bayan yapıyor
ben sadece bayan yapmak istiyorum
bunu davetiyeye nasıl belirteyim yada başka türlü bi fikriniz varmı
2-3 hafta yeterli olur ozaman. Bende sadece bayanlarla yapıcam nasıl belirtsek acaba
Şöyle bi 3 ya da 4 hafta önce başlamak gerek sanki. YAni sıkışmaması için anca. Yakını var uzağı var bunun neticede

Evet ya sıkışmamak lazım o yüzden soryaım dedim kuzum mantıklı 3 hafta önce başlarız herhalde

2-3 hafta yeterli olur ozaman. Bende sadece bayanlarla yapıcam nasıl belirtsek acaba

Evet ya sıkışmamak lazım o yüzden soryaım dedim kuzum mantıklı 3 hafta önce başlarız herhalde
mesela birinin aracılığı ile gönderdiğimiz insanlar olacak o yüzden davetiyeye yazmak daha mantıklı ama değişik bişey bulsak iyi olur tatlım klasik olarak bayanlar arasında yazmak istemedim

Off evet çok pahalı ilkini n11 190a buldum ama bilemedim
BAk o iyimiş. Gerçi ben hiç bakmadım fiyatları bilmiyorum ama 400den sonra baya iyi geldi tabii
En iyisi bunlara mağazalardan bakmak aslında. Eline aldığında daha net anlarsın gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…