- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
galiba düşünüyorumda öyle yapıcam 700 tane şeyi kim yapacakOylesini de deneriz bakarsin nasil cine sinerse oyle olur olmadi oylamaya sunarsin :)
Mrs Pink kuzu sen gozunu karartir misin karartmaz misin oyle dusun. Hazir zarf tabi daha rahat.en kotu su olabilir hazir bi zarf alip bu tarz iplerle ya da incecik kurdelelerle baglayabilirsiniz :)
güle güle kullan canım güzeldir inşBen nişandan beri öyle düşünüyorum toparlayamadımBuarada halım gelmiş akşam bakıcam canım resim çekerim senin için
Gitmez şık olur pixiciim ayarlar onu
Ay evet çok zor telden yazmak
Neyseki nişanı atlattık kuzum azıcıkta olsa rahatladım ama azııcıkkk
Yaparsın yaparsıncurlygirl 'e çok güzel yaptın. Bende greenandblue 'dan haber bekliyoruz henüz
İnşallah canımm sağolgaliba düşünüyorumda öyle yapıcam 700 tane şeyi kim yapacak
güle güle kullan canım güzeldir inş
Ehehe iyi insan lafının üstüne hoşgeldin canım . Sorun değil benim içinyaaa hep nişanlının yüzünden ki
bence 2 hafta önce canımKızlar bu arada davetiye ne kadar süre önce dağıtılmalı sizce ?
Şöyle bi 3 ya da 4 hafta önce başlamak gerek sanki. YAni sıkışmaması için anca. Yakını var uzağı var bunun neticedeKızlar bu arada davetiye ne kadar süre önce dağıtılmalı sizce ?
bence 2 hafta önce canım
çünkü 2 haftadan çok olunca tarih unutuluyor 2 haftadan az olunca da başka insanların düğünleri çıkıyor velhasıl 2 hafta ideal
2-3 hafta yeterli olur ozaman. Bende sadece bayanlarla yapıcam nasıl belirtsek acabakızlar bide bizim kına gecelerimizde isteyen bayan erkek isteyen sadece bayan yapıyor
ben sadece bayan yapmak istiyorum
bunu davetiyeye nasıl belirteyim yada başka türlü bi fikriniz varmı
Şöyle bi 3 ya da 4 hafta önce başlamak gerek sanki. YAni sıkışmaması için anca. Yakını var uzağı var bunun neticede
mesela birinin aracılığı ile gönderdiğimiz insanlar olacak o yüzden davetiyeye yazmak daha mantıklı ama değişik bişey bulsak iyi olur tatlım2-3 hafta yeterli olur ozaman. Bende sadece bayanlarla yapıcam nasıl belirtsek acaba
Evet ya sıkışmamak lazım o yüzden soryaım dedim kuzum mantıklı 3 hafta önce başlarız herhalde
Evet kuzu en ideali o gözüküyo :) Ayy o kısmı daha çok anneler babalar halleder zaten neyseki. Biz bi arkadaşlara dağıttık mı tamamdır :)Evet ya sıkışmamak lazım o yüzden soryaım dedim kuzum mantıklı 3 hafta önce başlarız herhalde
Ooh hadi bakalıııım, bir yandan da ihmal etmiyor olmanı takdir ettimçıkış saatime az kaldı ya raporları yetiştirmeye çalışıyorum ben :)
Hihi evet çok sevimlii ama fazla mı çiçekli sanki ne? :)
Evet bir kaç dal kırmak lazım sonra tam benim yatak odama göreHihi evet çok sevimlii ama fazla mı çiçekli sanki ne? :)
Bu da çok şıık, daha sadeymiş. Ama dediğin gibi diğerinin bir kaç dalı kırılırmı acaba haha
Off evet çok pahalı ilkini n11 190a buldum ama bilemedimBu da çok şıık, daha sadeymiş. Ama dediğin gibi diğerinin bir kaç dalı kırılırmı acaba haha
Ne pahalılar ama yaaa
BAk o iyimiş. Gerçi ben hiç bakmadım fiyatları bilmiyorum ama 400den sonra baya iyi geldi tabiiOff evet çok pahalı ilkini n11 190a buldum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?