Bunlrı ben de çok beğeniyorum da yapabilirmiyiz kiiiKızlar bahsettiğim zarf bu tarz mesela
Hımm aslında siyah hiç bişey kullanmayı düşünmedim düğünde böyle siyah şirinliğini alır mı diye düşünüyorumbeyaz zemine siyah yazıyla olabilir bence
bunlardan diyorum ama yapabliri heralde dimi. yoksa bu renk hazır bildiğin davetiye zarfımı alsam
Bu benim şanssızlığım olsa gerekAy rezalet elektrikler gitti
Ay yeni gördüm bencede morrr
Yaşasınnn bir evet daha mor o zamanAy yeni gördüm bencede morrr
Hihih yzıyı da beyaz üstüne siyah bence. Öyle daha çok gösterir kendini diye düşünüyorum.Yaşasınnn bir evet daha mor o zaman
kafamda canlandıramıyorum artık ayy bu aralar böyle beynimin içi dolmuş gibi hissediyorum nedenseBeyaz zemine olmalı yazı siyah, sarı, pembe türetilebilir canım
Evet sarıya bayıldım özellikle
Normal canım error veriyoruz artıkkafamda canlandıramıyorum artık ayy bu aralar böyle beynimin içi dolmuş gibi hissediyorum nedense
bazen bende error verdiğimi düşünüyorumNormal canım error veriyoruz artıkBeyaz siyah çok hoş olur bence ben senin yerine canlandırıyorum
siyahı kullanınca sanki şirinliği gitcekmiş gbi hissediyorum nedenseNormal canım error veriyoruz artıkBeyaz siyah çok hoş olur bence ben senin yerine canlandırıyorum
Evet işte yani şöyle 400-450 adet basalım demiştik davetiyeyi biz onun içinde bununla uğraşmak baya işkence dolu olabilir gibi bilemedim.@Conchiglia beyaz zemin ustu yazi da guzel olur evet :) sadece yazi yazmayiz siyah cizim tarzi desenler eklerim etrafina da boyle sevimli bor seyler olabilir bak kafamda canlandi su an. Istersen yazilara renk de katilir hem en kotu
Mrs Pink zarf yapilir aslinda ama ugrasmak ister misin adet kac onlara da bagli biraz.
Evettt sadece yazı yazmayalım senin bana gönderdiklerin gibi şeyler hayal etmiştim hep ben@Conchiglia beyaz zemin ustu yazi da guzel olur evet :) sadece yazi yazmayiz siyah cizim tarzi desenler eklerim etrafina da boyle sevimli bor seyler olabilir bak kafamda canlandi su an. Istersen yazilara renk de katilir hem en kotu
Mrs Pink zarf yapilir aslinda ama ugrasmak ister misin adet kac onlara da bagli biraz.
Yaa bence cok sirin oluur cunku duz yazi olmycak elimde tam sana gore biseyler var :)siyahı kullanınca sanki şirinliği gitcekmiş gbi hissediyorum nedense
Oylesini de deneriz bakarsin nasil cine sinerse oyle olur olmadi oylamaya sunarsin :)Evettt sadece yazı yazmayalım senin bana gönderdiklerin gibi şeyler hayal etmiştim hep ben
Heycan yaptım şimdi tam sana göre diyinceYaa bence cok sirin oluur cunku duz yazi olmycak elimde tam sana gore biseyler var :)
Ay oyle cikmazsa simdi bi deHeycan yaptım şimdi tam sana göre diyince
Ben nişandan beri öyle düşünüyorum toparlayamadımbazen bende error verdiğimi düşünüyorum
Gitmez şık olur pixiciim ayarlar onusiyahı kullanınca sanki şirinliği gitcekmiş gbi hissediyorum nedense
Ayni anda hem nisana hem dugune kosturuyorsun sana da yazik amaBen nişandan beri öyle düşünüyorum toparlayamadımBuarada halım gelmiş akşam bakıcam canım resim çekerim senin için
Gitmez şık olur pixiciim ayarlar onu
Ay evet çok zor telden yazmakAyni anda hem nisana hem dugune kosturuyorsun sana da yazik ama
ay insallah guzel yapabilirim bakalim :)
ayrica telefondan bu siteyi kullanmak iskencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?