2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

beyaz zemine siyah yazıyla olabilir bence

bunlardan diyorum ama yapabliri heralde dimi. yoksa bu renk hazır bildiğin davetiye zarfımı alsam
Hımm aslında siyah hiç bişey kullanmayı düşünmedim düğünde böyle siyah şirinliğini alır mı diye düşünüyorum

@Conchiglia beyaz zemin ustu yazi da guzel olur evet :) sadece yazi yazmayiz siyah cizim tarzi desenler eklerim etrafina da boyle sevimli bor seyler olabilir bak kafamda canlandi su an. Istersen yazilara renk de katilir hem en kotu
Mrs Pink zarf yapilir aslinda ama ugrasmak ister misin adet kac onlara da bagli biraz.

Evet işte yani şöyle 400-450 adet basalım demiştik davetiyeyi biz onun içinde bununla uğraşmak baya işkence dolu olabilir gibi bilemedim.

Evettt sadece yazı yazmayalım senin bana gönderdiklerin gibi şeyler hayal etmiştim hep ben

Evettt sadece yazı yazmayalım senin bana gönderdiklerin gibi şeyler hayal etmiştim hep ben
Oylesini de deneriz bakarsin nasil cine sinerse oyle olur olmadi oylamaya sunarsin :)
Mrs Pink kuzu sen gozunu karartir misin karartmaz misin oyle dusun. Hazir zarf tabi daha rahat.en kotu su olabilir hazir bi zarf alip bu tarz iplerle ya da incecik kurdelelerle baglayabilirsiniz :)

Ben nişandan beri öyle düşünüyorum toparlayamadım Buarada halım gelmiş akşam bakıcam canım resim çekerim senin için

Gitmez şık olur pixiciim ayarlar onu
Ayni anda hem nisana hem dugune kosturuyorsun sana da yazik ama
ay insallah guzel yapabilirim bakalim :)
ayrica telefondan bu siteyi kullanmak iskencee

Ayni anda hem nisana hem dugune kosturuyorsun sana da yazik ama
ay insallah guzel yapabilirim bakalim :)
ayrica telefondan bu siteyi kullanmak iskencee
Ay evet çok zor telden yazmak
Neyseki nişanı atlattık kuzum azıcıkta olsa rahatladım ama azııcıkkk
Yaparsın yaparsın curlygirl 'e çok güzel yaptın. Bende greenandblue 'dan haber bekliyoruz henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…