Evet canım gidip bakıcam ama fırsat olmadı ön araştırma yapıyorumBAk o iyimiş. Gerçi ben hiç bakmadım fiyatları bilmiyorum ama 400den sonra baya iyi geldi tabii
En iyisi bunlara mağazalardan bakmak aslında. Eline aldığında daha net anlarsın gibi geliyor
Tabi canım önden fikir edinmek şart. Bu tarz bişiler bakarsın zaten yine. Ben de çok sevdim bunları. Hatta inşallah daha uygununu falan bulursun. Ahh ev belli olsa ben de bakıyor olurdum zaten harıl harıl , ama nerdee..Evet canım gidip bakıcam ama fırsat olmadı ön araştırma yapıyorum
Ay inşallah canım yatak odasına böyle birşey olacak salona düşünüyorum şimdi birde girişe lazım. Evde ışık havuzu var ama yine de boş durmamalı değilmi?Tabi canım önden fikir edinmek şart. Bu tarz bişiler bakarsın zaten yine. Ben de çok sevdim bunları. Hatta inşallah daha uygununu falan bulursun. Ahh ev belli olsa ben de bakıyor olurdum zaten harıl harıl , ama nerdee..
Evet kuzu bak bence de. Görüntü için lazım en azından. Yani yoksa çok boş durur gibi geliyor bana .. Ama pahalısına kaçma madem. Bu durumda belki de kullanım olarak pek bir işlevi olmayacak olabilir.Ay inşallah canım yatak odasına böyle birşey olacak salona düşünüyorum şimdi birde girişe lazım. Evde ışık havuzu var ama yine de boş durmamalı değilmi?
Olsun kuzu çok zor birşey değil ev belli olur olmaz bakarsın
Evet kuzu bak bence de. Görüntü için lazım en azından. Yani yoksa çok boş durur gibi geliyor bana .. Ama pahalısına kaçma madem. Bu durumda belki de kullanım olarak pek bir işlevi olmayacak olabilir.
Ay inşallah ayrıca bi belli olsun da onu de şey edelim
60 canım :) benimde 61 :)Sanırım 59 gün kalmış
Amaan 2 ay kalmışş benimde bugün 99'a düştü60 canım :) benimde 61 :)
60 canım :) benimde 61 :)
Anam çok az ama yaaaSanırım 59 gün kalmış
Hahah benimde 88 gün kalmışAmaan 2 ay kalmışş benimde bugün 99'a düştü
Anam çok az ama yaaa
Hahah benimde 88 gün kalmış
Anam çok az ama yaaa
Hahah benimde 88 gün kalmış
çok hızlı geçiyor kızlar çok az kaldı ama hala birsürü eksik varÇiftlerdeyizzŞaka maka zaman çok hızlı geçiyor
Ay evet yaaa cidden hızlı geçiyor sanırım napiciiizzz :)ÇiftlerdeyizzŞaka maka zaman çok hızlı geçiyor
Of işte bu da bu işin cilvesi sanırım. Neden bitmiyor ki bu eksikler. Hep kalmak zorunda sanki son anaçok hızlı geçiyor kızlar çok az kaldı ama hala birsürü eksik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?