ay o sarı şekeri sen mi yaptın, çok güzel ya tacına bayılmıştımdenemekten zarar gelmez
bence beyaz eşyayı hallet çünkü fiyatları artabilir. onlar için acele et. bak kendien gel sonra pişman olursun. bak ben aldıktan bir gün sorna 200 arttı bunu düşün kendine gelir alırsın hemen
Haha evet o oluyor malesefAma yapacak birşey yok kuzu eninde sonunda almak gerekecek. Daha güzelini görme riski her zaman var . Mesela ben geçenlerde bi kahvaltı takımı gördüm bayıldım. Anneme yalvarıyorum kendkimi sana hediye edeyim mi diye haha Yok anacım hatun ısrarla kabul etmedi. Ben de acımı kalbime gömdüm unuttum gitti
canım nikah şekeri yapabileceğin kovalar bak bunlaray o sarı şekeri sen mi yaptın, çok güzel ya tacına bayılmıştımdenemekten zarar gelmez
paket içi adet 10 diyor ama o zaman tanesi 50 kuruş oluyor ki çok uygun bu kovalar için. eğer öyleyse bende alırım valla. kafam karıştı...http://www.jolie.com.tr/195-Jolie-B...sekeri-bebek-cikolatasi-suslemeleri-icin.aspx
bu kovalardan alıp, nikah şekeri yapmak istiyorum ama fiyata gel ya
HAhaAman bakma bakma boşver
Evet bunlar çok cici de pahalıymış ya . Tanesi 5 lira. Daha bunun süslemesi var şekeri var
Hahao bana da oldu ya , kahvaltı takımı beğendim bende geçen gün, beni de nişanlım vazgeçirdi..kırılınca yenisini alırız diye
canım nikah şekeri yapabileceğin kovalar bak bunlar
https://www.barmar.com.tr/urunler/kova-ve-sepet/4232/minik-kova
Ee hakikaten paket içi 10 adet diyo anlamadım. Öyle olabilirmi kii?paket içi adet 10 diyor ama o zaman tanesi 50 kuruş oluyor ki çok uygun bu kovalar için. eğer öyleyse bende alırım valla. kafam karıştı...
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...tAodwVYAig&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Bi de bu varçok uygun fiyatları ya
evet canım küçük olanların fiyatları çok uygun süsleme malzemeside aldınmı tamamdırçok uygun fiyatları ya
Çok uygun fakaat işin aslını arayıp öğrendim yoksa çatlardımKızlargreenandblue 'nun paylaştığı 10 adetse çok uygun değilmi
Maşallah bu ne hızz ağzına sağlık ozaman kuzucum bilgilendirdinÇok uygun fakaat işin aslını arayıp öğrendim yoksa çatlardım
Eskiymiş o internet sitesi ama onlarda adetini 1 liradan satıyorlarmış. Ellerinde de şuan sadece mint yeşili ve bebe mavisi varmış der olaya noktayı koyarımgreenandblue nunda bilgisine
Haha bi ara bakmıştım bunlara kuzu nişan zamanı, sonra belki daha sonraiçin bakarım deyip bırakmıştım. O fiyatı görünce bi şaşırdım ama olmadı işteMaşallah bu ne hızz ağzına sağlık ozaman kuzucum bilgilendirdin
Neyse ben çerez için düşünmüştüm 50 kuruşsa ama değilmiş napalımHaha bi ara bakmıştım bunlara kuzu nişan zamanı, sonra belki daha sonraiçin bakarım deyip bırakmıştım. O fiyatı görünce bi şaşırdım ama olmadı işteEn uygunu 0,93 krş şuan o da hiç fena değil
Ee hakikaten paket içi 10 adet diyo anlamadım. Öyle olabilirmi kii?greenandblue öyleyse çok iyi yani , bilemedim
Ben de kına için şey etmiştim ama ...Neyse ben çerez için düşünmüştüm 50 kuruşsa ama değilmiş napalım
Evet canım ben bakmıştım ama şuan stokta yokmuşBen de kına için şey etmiştim ama ...O kızlı keselere sen bakmıştın di mi bu arada =
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?