2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaaa o baktığım şişenin fiyatı birden artmış bende kesim tarihini bekliodum

Balkon demişken bime balkon masası geliyomuş

HAha çok iyi anlıyorum seni

Heh işte aynen öyle. Alınacak çok şey var , hayır almak da istiyorum ama para vermek istemiyorum! Nasıl olacaksa o iş

totoşu kaldırmam lazım benim

Buzdolabı
çamaşır makinesi
yatak
banyo takımı
halı ve perde
çaydanlık
çatal bıçak (günlük)
yemek takımı (günlük)
granit tencere

bunları buraya yazdım ki beni dürtün

Vuuu bence de senin artık acilen atağa geçmen gerek kuzu .
Küçük eksikler de değilmişki sonraya bırakasın .
Acilen duruma el koymalısın, hemen araştırmaya başlaaa

Vuuu bence de senin artık acilen atağa geçmen gerek kuzu .
Küçük eksikler de değilmişki sonraya bırakasın .
Acilen duruma el koymalısın, hemen araştırmaya başlaaa

Evet farkındayım bir ağırlık çöktü üstüme Bu hafta sonu yatağa bakayım, ya birde şey var bende ..mesela banyo takımı alıcam, şimdi alıp, daha güzelini görürüm diye almıyorum

http://www.dugunce.com/2014/10/03/diy-ciceklerden-tac-yapalim/

Kızlar ya denesem mi acaba? bir de bunların kurdela ile yapılanları var onlarda çok güzel oluyor
bence beyaz eşyayı hallet çünkü fiyatları artabilir. onlar için acele et. bak kendien gel sonra pişman olursun. bak ben aldıktan bir gün sorna 200 arttı bunu düşün kendine gelir alırsın hemen

Evet farkındayım bir ağırlık çöktü üstüme Bu hafta sonu yatağa bakayım, ya birde şey var bende ..mesela banyo takımı alıcam, şimdi alıp, daha güzelini görürüm diye almıyorum
Haha evet o oluyor malesef Ama yapacak birşey yok kuzu eninde sonunda almak gerekecek. Daha güzelini görme riski her zaman var . Mesela ben geçenlerde bi kahvaltı takımı gördüm bayıldım. Anneme yalvarıyorum kendkimi sana hediye edeyim mi diye haha Yok anacım hatun ısrarla kabul etmedi. Ben de acımı kalbime gömdüm unuttum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…