- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yaaa o baktığım şişenin fiyatı birden artmış bende kesim tarihini bekliodumhakkında hayırlısı canım. tarihi bir kesinleştirin sonra hepsi yavaş yavaş olur.
şişeleri kartımın tarihini bekledim bukesiliyor heralde alıcam biazdanhalı içinde saol canım. bi mağazaya gidip nişanlıma gösterim alıcam bende karar verdim :)
bennn bıktıım param kalmadı artıkayyy var mı benim gibi çeyiz almaktan bıkan?86 günüm kalmış benimde , günler çabuk mu geçiyor ne
Galibaa gayet çabuk geçiyor kuzu
Bi yandan bıktım bi yandan hoşuma gidiyo. Ben karışığım şuan
Balkon demişken bime balkon masası geliyomuşRica ederim canım dün odama serdimde bayıldım renklerine ya çok tatlı halım diye söylemiyorum
Hangi boyutunu almaya karar verdin ? Ama kolonya koymucaktın dimi sen
Şaşırtıcı gerçekten. Bende öyle düşünmek istiyorum ama bu sabah kendimi balkon dekorasyonunu düşünürken buldum saat 7,30da
Ben bıktım ama hala en ince ayrıntıya kadar düşnüyüorum
Amin canım inşallahh
HAha çok iyi anlıyorum seniEvet tamamen isteğim dışında gelişti
Heh işte aynen öyle. Alınacak çok şey var , hayır almak da istiyorum ama para vermek istemiyorum!almam gereken çok şey var aslında, ama para vermek istemiyorum
HAha çok iyi anlıyorum seni
Heh işte aynen öyle. Alınacak çok şey var , hayır almak da istiyorum ama para vermek istemiyorum!Nasıl olacaksa o iş
Çekilin kızlar taze gelinn geldiiii :) Allah mutluluğunuzu bozmasın
benimkide 50 cc am adar ağızlı canımEvet tamamen isteğim dışında gelişti
Hmm anladım canım ben kolonya için alıcam ince ağızlılardan alayım ozaman
aa bakmadım arttımı çok üzülürümYaaa o baktığım şişenin fiyatı birden artmış bende kesim tarihini bekliodum
Hadi yaa baksammı acaba beğenirsem alırım bakmiyim ya balkona bişey almıcaktım başta bak şimdii yaBalkon demişken bime balkon masası geliyomuş
benimkide 50 cc am adar ağızlı canım
aa bakmadım arttımı çok üzülürüm
Vuuu bence de senin artık acilen atağa geçmen gerek kuzu .totoşu kaldırmam lazım benim
Buzdolabı
çamaşır makinesi
yatak
banyo takımı
halı ve perde
çaydanlık
çatal bıçak (günlük)
yemek takımı (günlük)
granit tencere
bunları buraya yazdım ki beni dürtün
HAhaHadi yaa baksammı acaba beğenirsem alırım bakmiyim ya balkona bişey almıcaktım başta bak şimdii ya
Evet bunlar çok cici de pahalıymış ya . Tanesi 5 lira. Daha bunun süslemesi var şekeri varhttp://www.jolie.com.tr/195-Jolie-B...sekeri-bebek-cikolatasi-suslemeleri-icin.aspx
bu kovalardan alıp, nikah şekeri yapmak istiyorum ama fiyata gel ya
Offf bakmıcammm direniyorummHAhaAman bakma bakma boşver
Evet bunlar çok cici de pahalıymış ya . Tanesi 5 lira. Daha bunun süslemesi var şekeri var
http://www.dugunce.com/2014/10/03/diy-ciceklerden-tac-yapalim/
Kızlar ya denesem mi acaba? bir de bunların kurdela ile yapılanları var onlarda çok güzel oluyor
Vuuu bence de senin artık acilen atağa geçmen gerek kuzu .
Küçük eksikler de değilmişki sonraya bırakasın .
Acilen duruma el koymalısın, hemen araştırmaya başlaaa
Offf bakmıcammm direniyorumm
Ben nişanda ki tacımı kendim yapmıştım kuzuu yapabilirsin zor değil
totoşu kaldırmam lazım benim
Buzdolabı
çamaşır makinesi
yatak
banyo takımı
halı ve perde
çaydanlık
çatal bıçak (günlük)
yemek takımı (günlük)
granit tencere
bunları buraya yazdım ki beni dürtün
bence beyaz eşyayı hallet çünkü fiyatları artabilir. onlar için acele et. bak kendien gel sonra pişman olursun. bak ben aldıktan bir gün sorna 200 arttı bunu düşün kendine gelir alırsın hemenhttp://www.dugunce.com/2014/10/03/diy-ciceklerden-tac-yapalim/
Kızlar ya denesem mi acaba? bir de bunların kurdela ile yapılanları var onlarda çok güzel oluyor
Haha evet o oluyor malesefEvet farkındayım bir ağırlık çöktü üstümeBu hafta sonu yatağa bakayım, ya birde şey var bende ..mesela banyo takımı alıcam, şimdi alıp, daha güzelini görürüm diye almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?