0,93 kuruş kuzuu oradao siteyi açamıyorum maalesef ya engellemişler ora da ki fiyat ne ?
Çok uygun fakaat işin aslını arayıp öğrendim yoksa çatlardım
Eskiymiş o internet sitesi ama onlarda adetini 1 liradan satıyorlarmış. Ellerinde de şuan sadece mint yeşili ve bebe mavisi varmış der olaya noktayı koyarımgreenandblue nunda bilgisine
Aa hadi ya çok güzeldi onlaar. Ne kadardı pekii? geçen bi yerde gördüm instagramda sanırım emin değilim 2 liraydı diye hatırlıyorum boş haliEvet canım ben bakmıştım ama şuan stokta yokmuş
Hihi teşekkürler kuzuay sen çok yaşa ya ,
0,93 kuruş kuzuu orada
95 kuruş canım araştırıcam ama bir kaç yerde daha görmüştüm uyguna hem belki girer tekrar stoğaAa hadi ya çok güzeldi onlaar. Ne kadardı pekii? geçen bi yerde gördüm instagramda sanırım emin değilim 2 liraydı diye hatırlıyorum boş hali
0,93 kuruş kuzuu orada
kargosonbu hesap edin ama kızlar. benim gönderdiğim yerde ürün 1 tl kargo sabit ama burada kargo ne kadar tutacak hesaplayın toplamda nekadara geliyoray sen çok yaşa ya ,
kargosonbu hesap edin ama kızlar. benim gönderdiğim yerde ürün 1 tl kargo sabit ama burada kargo ne kadar tutacak hesaplayın toplamda nekadara geliyor
kaç tane düşünüyorsun ben sana hesaplatayımsiteyi açamıyorum ki bakayım
200 adet ve üstüne kargo ücretsiz diyor bu gitti gidiyordasiteyi açamıyorum ki bakayım
Sen kaç kişilik düşünüyosun? Çok fazla olur tabii davetli sayısı kadar yapmaya kalksan bilemedim.Çok sağol canım ya, davetli sayısı kadar yapılmaz herhalde nikah şekeri ?
Hadi yaa çok uygunmuş cidden. Görürsen bana da şey edermisin yaaa95 kuruş canım araştırıcam ama bir kaç yerde daha görmüştüm uyguna hem belki girer tekrar stoğa
200 üstüne bedava diğer türlü de 5,90mış kargosu kuzukargosonbu hesap edin ama kızlar. benim gönderdiğim yerde ürün 1 tl kargo sabit ama burada kargo ne kadar tutacak hesaplayın toplamda nekadara geliyor
Tabi ki sana da şey ederimHadi yaa çok uygunmuş cidden. Görürsen bana da şey edermisin yaaa
Hahah sağol kuzu :)Tabi ki sana da şey ederim
kaç tane düşünüyorsun ben sana hesaplatayım
Ölçülerde problem yoksa bence çok iyi kuzu , ben sevdim. Bir taşla iki kuş. Hem sepettense bunun görüntüsü daha güzel bence gizli gizliBu nasıl sizcee ? Banyomda çamaşır sepeti koyabileceğim tek yer var bende oraya dolap koymak istiyorum ikisini bir arada buldum şimdi nasıl olurr ?
200 yap kargo ödeme o zaman haha150 adet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?