2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende yrn ikametgah ve nikah için rapor işlemlerimi halledeceğim . Perşembe veya cumada nikah günü alacağız inşaAllah. Ağustos sonu Eylül başı gibi düşünüyoruz. Hafsonlarına bulamam kesinde hafta içi bi gün buluruz heralde. Nikah gününden sora herşey daha bi netleşicek ama kısa sürede herşeyi hazır etmemiz gerekecek ve daha hiç bir hazırlığım yok . Görenler ne kadar rahatsın diyor

çok hızlı geçiyor kızlar çok az kaldı ama hala birsürü eksik var

Ay evet yaaa cidden hızlı geçiyor sanırım napiciiizzz :)

Of işte bu da bu işin cilvesi sanırım. Neden bitmiyor ki bu eksikler. Hep kalmak zorunda sanki son ana

Evet eksik bitmiyor yani benmi abartıyorum diyorum ama iğne ipliğine kadar düşünmek zorundayız. Haliyle eksik çıkıyor hep bilmiyorum nasıl bitecek

curlygirl canım bu arada halıma baktım dün resimdekinin aynısı çok beğendim resimdekinin aynısı çektim ama usb kablom evde kalmış atamıyorum Sen naptın şişeleri ?

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Nikah tarihinden sonra hızlanırsın ve o rahatlık kalmaz gibi geliyor

Hayırlısı olsun canım :) Nşkah tarihini bi alın da telaş başlar zaten..
Dediğin gibi haftaiçine bulursun muhtemelen anca, ya da haftasonu absürt bi saat

Evet eksik bitmiyor yani benmi abartıyorum diyorum ama iğne ipliğine kadar düşünmek zorundayız. Haliyle eksik çıkıyor hep bilmiyorum nasıl bitecek
Bazen ben de senin gibi ben mi abartıyorum acaba diyorum ama yok yani .. Öyle çok detay varki gerçekten hepsini düşünmek zorunda olmak yorucu...
Ama bitecek elbet bu serüven

Bakalım canım nikah günü aldıktan sora ilk koltuk takımı ve yemek odası takımı alıcam. Annemler temmuz sonu gelicekler ozmnda yatak odam ve beyaz eşyam alınacak. Düğün yapmayacağımız için salon tutmayacağım. Dış çekim için bi kaç yer var aklımda onlarla konuşup biriyle anlaşıcam. Balayıda 3 gün deniz olan biyer belki şile ağva tarafları olabilir 3 günde kapadokya düşünüyorum. En büyük sorun ev bulmak. Çamlıca feah mahallesi ve ataşehir örnek mahallesinde yapılanmalardan dolayı yeni binalar var oralardan tutabilirim ama erken tutmak lazım fazladan kira vermek gerek bakalım onu nasıl ayarlayacağız

Bazen ben de senin gibi ben mi abartıyorum acaba diyorum ama yok yani .. Öyle çok detay varki gerçekten hepsini düşünmek zorunda olmak yorucu...
Ama bitecek elbet bu serüven

Eksik bitmez diyor büyükler Biz evlendikten sonrada hala eksik tamamlarız yani yok o yok şu hazır salyangozda indirimdeyken alalım falan

Ev belli olmadan mı alacaksın eşyalarını ? Ozaman olaildiğince küçük seçmeye çalış canım yeni evler çok küçük çünkü.
Evi de 1,5ayöncesinden tutmak gerek malesef fazladan kira verme durumu oluyor
Balayı için ağvada çok güzel bir seçenek olabilir

hakkında hayırlısı canım. tarihi bir kesinleştirin sonra hepsi yavaş yavaş olur.
şişeleri kartımın tarihini bekledim bukesiliyor heralde alıcam biazdan halı içinde saol canım. bi mağazaya gidip nişanlıma gösterim alıcam bende karar verdim :)

Eksik bitmez diyor büyükler Biz evlendikten sonrada hala eksik tamamlarız yani yok o yok şu hazır salyangozda indirimdeyken alalım falan
Hihih evet kesin böyle olucaz yaaa
Aman neyse ne yapalım acill şeyler olsun da eksik kalırsa da halledilir yani bi şekilde.
Benim felsefeme çok ters olsa da durum bu sanırım

Evet canım bakalım olabildiğince küçük almaya çalışacam bakalım . Allah kolaylık verir inşaAllah

Rica ederim canım dün odama serdimde bayıldım renklerine ya çok tatlı halım diye söylemiyorum
Hangi boyutunu almaya karar verdin ? Ama kolonya koymucaktın dimi sen
Hihih evet kesin böyle olucaz yaaa
Aman neyse ne yapalım acill şeyler olsun da eksik kalırsa da halledilir yani bi şekilde.
Benim felsefeme çok ters olsa da durum bu sanırım

Şaşırtıcı gerçekten. Bende öyle düşünmek istiyorum ama bu sabah kendimi balkon dekorasyonunu düşünürken buldum saat 7,30da

ayyy var mı benim gibi çeyiz almaktan bıkan? 86 günüm kalmış benimde , günler çabuk mu geçiyor ne

Ben bıktım ama hala en ince ayrıntıya kadar düşnüyüorum

Evet canım bakalım olabildiğince küçük almaya çalışacam bakalım . Allah kolaylık verir inşaAllah

Amin canım inşallahh

Şaşırtıcı gerçekten. Bende öyle düşünmek istiyorum ama bu sabah kendimi balkon dekorasyonunu düşünürken buldum saat 7,30da
Hahah
Ay evet işte istemsizce düşünüyor insan di mi. Sürekli zihnimde bişiler dolanıyo yani. Bi nefes aldırmadım aylardır

şişelere kına koyucam canım kavanozlarada kurabiye :) inş sapa sağlam gelirlerde :) 50cc lik olandan alıcam ben

Hahah
Ay evet işte istemsizce düşünüyor insan di mi. Sürekli zihnimde bişiler dolanıyo yani. Bi nefes aldırmadım aylardır
o bendede varya sürekli kafada bişile dolabıyor hiih bitmedi gittiler düğünden sonra çok pis boşluk olucak :)

Hadi hayırlı olsun :)

Hahah

Evet tamamen isteğim dışında gelişti

şişelere kına koyucam canım kavanozlarada kurabiye :) inş sapa sağlam gelirlerde :) 50cc lik olandan alıcam ben

Hmm anladım canım ben kolonya için alıcam ince ağızlılardan alayım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…