2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çalışıyorum galiba bugün :)
Senin bahanen geçerliii
bende burdayımkiii

Yeni başladığım için masam vardı ama pcm yoktu sabah pc verdiler kurduk. Öğle arasında temizlik malzemeleri aldım. Şimdi masamla pcyi temizledim bi güzel ancak oturdum
Oh mis gibi oturup konuşabilirsin artık bizimle
Ay herkes bişeylere daldı herhalde. Ben de öyle. Şimdide çok canım sıkılıyo. Ne biçim gün!
Hmm bu ne biçim günn nurun suratına benzer smiley yok
kafamda çok şey var onları düşünürken buluyorum kendimi

Meselaaa ? Bizimle paylaşsana arkadaşım

kızlar yrn nikah için rapor almaya gidicem bu rapor alma ne kadr sürüyor günde alamazmıyım?

Senin bahanen geçerliii

Oh mis gibi oturup konuşabilirsin artık bizimle

Hmm bu ne biçim günn nurun suratına benzer smiley yok

Meselaaa ? Bizimle paylaşsana arkadaşım
Gerildim biraz ya hali hazır olan pek şey yok evin boyası bitti şimdi bi kaç işi var eşyalar gelcek kurulcak ama ne zaman ? gelinlik daha bitmedi kına adına bişey yok e çeyizde bi kaç eksik var ama ödeme çok bu ay ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum

kızlar yrn nikah için rapor almaya gidicem bu rapor alma ne kadr sürüyor günde alamazmıyım?
Rapor işi gayet kısa sürüyorda sonucu aynı gün alamıyorsun genelde. Ama özelde yaparsan alabilirsin. Biz sağlık ocağında yaptırdığımız için öyle oluverdi. Bir de ekstra akciğer filmi istemezse tabi

Kan sonucunu ertesi gün alabildik canım biz

Hahah yazarken onu da ekleyecektim aslında da gönderiverdim
Benn yazdım senin yerine
H happy__ nerede ya ?

Ahh canım ya hepimizin aynı durumdayız. Sıkma kendini herşey zamanla olacak alacakların belli olsun para olunca gider alırsın belirledikten sonra sıkışmazsın. Gelinliğin bitmesi için erken zaten daha telaş yapma. Kına mekanın hazırmıydı senin bak benimde kına adına hiçbir şeyim yok

Mekan hazır ama sadece mekan var aslında yapmak istediğim bir çok şey var ama enerjim yok

Gidip duvar kağıdı avize bakmak istiyorum kına için mekana yapabilceğim şeyleri ayarlamak istiyorum ama kolumu kaldırcak halim yok

Ya bende diyorum ki bu hafta hiç birşey bakmıcam düşünmücem ama yapamıyorum 5 dk sonra bir şey düşünüyorum hesaplıyorum. Dinlendirmek istiyorum beynimi vücudumu yok olmuyor. Sonra böyle bitkin düşüyor insan işte

Aynı işte her haftasonu dinlenmek istiyorum ama olmuyo

Burdayııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…