2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Albüme bakaraaak

Ayy teşekkür ederim, gerçi rengi bu değil böyle mavimsi bişey ama. H&M den aldım kuzu. Mağazada tam 50 dk gezmişim zor attım kendimi, daha da bitmemişti ama...

Ya ne güzel burda H&M yokk çok güzel şeyler var içim gidiyorr
Bu arada şu ilgilenme konusunda katılıyorum bizde de durum aynı sadece nişanlım ve ben koşturuyoruz kimse ilgilenmiyor sanki

Ayyy ben annemden falan pek bi beklentide değilim anne böyle mi yapsak dersem anca fikir söylüyo ben genelde nişanlıma patlıyorum yapın işte beraber boşver :)

Bu arada şu ilgilenme konusunda katılıyorum bizde de durum aynı sadece nişanlım ve ben koşturuyoruz kimse ilgilenmiyor sanki
Amaan boşverin, siz iyi anlaşın tadınız bozulmasın gerisi cidden ufak detaylar.

Aa yok di mi oralarda Özellikle çok güzel iç çamaşırları vardı , fiyatlarda iyi seviyorum burayı :)
Demek siz de de aynı durum , iki kişi canımız çıkana kadar koşucaz bakalım ne olacak
Ayyy ben annemden falan pek bi beklentide değilim anne böyle mi yapsak dersem anca fikir söylüyo ben genelde nişanlıma patlıyorum yapın işte beraber boşver :)
Heh işte öyle sorarsam yardım eder ama onun dışında kimseden gelen bişey yok manevi anlam da da..Maddiyat zaten elde varsa olur da diğeri zor değil yaa .. Ama dediğin gibi beraber yapıyoruz işte Allahtan o ilgisiz değil , sağolsun kızsam da hakkını yiyemem en büyük destekçim her konuda.

Ah yalnız da değilmişim zaten , öyle olacak artık. Dediğin gibi önemli olan bizim tadımızın bozulmaması
Aaaa çok şirin :) H happy__ tam senlik bak sarı
Hihi evet tam H happy__ llik. Ama sarısı yoktu mağazada benimki mavimsii bi renk

canım zamanlarımız aynı biliyorsun ve alışveriş durumundada aynıyız :) ben bir çok alacağımıda belirledim ama para yok temmuzu beklemek zorundayım :) telaş yapma yetiştircez inş ikimizde
Moralim yok pek muhabbet edebilecek gibi hissetmedim kendimi. Ama iyiyim :)
kuzum noldu sana

Aman canım orası öyle de insan destek arıyor işte

İnşallah buraya da açılacakmış öyle diorlar
Şuan tam gaz ilerliyoruz allah hızımızı kesmesin diyelim

anadolu yakasında işlemler nekadr sürüyor die soracaktım. İnşaAlah ertesi gün hemen sonuçları alabiilirim. Çalıştığım için izin işlemleri sıkıntı

anadolu yakasında işlemler nekadr sürüyor die soracaktım. İnşaAlah ertesi gün hemen sonuçları alabiilirim. Çalıştığım için izin işlemleri sıkıntı
ertesi gün malesef alamıyorrsun canım. röntgeni aynı gün alıyorsun ama kanları veriyorsun sonucu 3 gün sonra alabiliyorsun aile hekimliğinden. ben hızlı olması için devlet hastanesine ve özele sormuştum hepsi 3 gün dedi.

İnşallah buraya da açılacakmış öyle diorlar
Şuan tam gaz ilerliyoruz allah hızımızı kesmesin diyelim
Ayy amin kuzu amiinn! Böyle kafam çok yordulduğun herşeyin bittiğini balayı için yola çıktığımızı falan hayal ediyorum ama sanki çok uzun vakit varmış gibi geliyo Ay bana rahatlamak haram , kendi kendime işkence yapıyorum

neden bizi yanıltıyosun neden mavimsi renk eklenmiyor

İnşallah yaa birbirimizi görüp rahatlıyoruz sanki batarsak beraber batarız

Sende zorla işkence yapıyorsun kendine ama ne uzunu şurda 3 aydan az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…