Albüme bakaraaak
Ayy teşekkür ederim, gerçi rengi bu değil böyle mavimsi bişey ama. H&M den aldım kuzu. Mağazada tam 50 dk gezmişim zor attım kendimi, daha da bitmemişti ama...
Ayyy ben annemden falan pek bi beklentide değilim anne böyle mi yapsak dersem anca fikir söylüyoYaa bu konuda benim derdim nişanlım dışındaki insanlarla işin garibi. Yani en büyük yardımcım o. Ona sorabileceğim soramayacağım her konuda destek olmaya çalışır. Bazen bunalıyo o da ama hepimiz öyleyiz zaten ..
Ben dün anneme isyan ettim bu konuda mesela. Neden kimse bana şunu nasıl yapıcaz bununla ilgili ne düşünüyosun diye bile sormuyo. Ya da bi fikirle gelmiyo diye.. Öyle hissediyorum gerçekten. Bu daha kötü bence
Bilmiyorum ben mi telaşlıyım ya da ilgi mi istiyorum ama durum bu.
Öyle mi dersin :)
Bilmiyorum belki de ilgi istiyorumdur ama haksız değilim ya. Yani herkes sanki daha önümde seneler varmış gibi yerinde oturuyo gibi geliyo bana. Biraz da telaşlıyım yapı olarak (sadece heveslendiğim şeyler için de olsa) ondan d kaynaklanıyor olabilir.
Amaan boşverin, siz iyi anlaşın tadınız bozulmasın gerisi cidden ufak detaylar.Ya ne güzel burda H&M yokk çok güzel şeyler var içim gidiyorr
Bu arada şu ilgilenme konusunda katılıyorum bizde de durum aynı sadece nişanlım ve ben koşturuyoruz kimse ilgilenmiyor sanki
Aa yok di mi oralardaYa ne güzel burda H&M yokk çok güzel şeyler var içim gidiyorr
Bu arada şu ilgilenme konusunda katılıyorum bizde de durum aynı sadece nişanlım ve ben koşturuyoruz kimse ilgilenmiyor sanki
Heh işte öyle sorarsam yardım eder ama onun dışında kimseden gelen bişey yok manevi anlam da da..Maddiyat zaten elde varsa olur da diğeri zor değil yaa .. Ama dediğin gibi beraber yapıyoruz işte Allahtan o ilgisiz değil , sağolsun kızsam da hakkını yiyemem en büyük destekçim her konuda.Ayyy ben annemden falan pek bi beklentide değilim anne böyle mi yapsak dersem anca fikir söylüyoben genelde nişanlıma patlıyorum yapın işte beraber boşver :)
Ah yalnız da değilmişim zaten , öyle olacak artık. Dediğin gibi önemli olan bizim tadımızın bozulmamasıAmaan boşverin, siz iyi anlaşın tadınız bozulmasın gerisi cidden ufak detaylar.
Hihi evet tam H happy__ llik. Ama sarısı yoktu mağazada benimki mavimsii bi renk
canım zamanlarımız aynı biliyorsun ve alışveriş durumundada aynıyız :) ben bir çok alacağımıda belirledim ama para yok temmuzu beklemek zorundayım :) telaş yapma yetiştircez inş ikimizdeGerildim biraz ya hali hazır olan pek şey yok evin boyası bitti şimdi bi kaç işi var eşyalar gelcek kurulcak ama ne zaman ? gelinlik daha bitmedi kına adına bişey yok e çeyizde bi kaç eksik var ama ödeme çok bu ay ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum
kuzum noldu sanaMoralim yok pek muhabbet edebilecek gibi hissetmedim kendimi. Ama iyiyim :)
Amaan boşverin, siz iyi anlaşın tadınız bozulmasın gerisi cidden ufak detaylar.
Aa yok di mi oralardaÖzellikle çok güzel iç çamaşırları vardı , fiyatlarda iyi seviyorum burayı :)
Demek siz de de aynı durum , iki kişi canımız çıkana kadar koşucaz bakalım ne olacak
Heh işte öyle sorarsam yardım eder ama onun dışında kimseden gelen bişey yok manevi anlam da da..Maddiyat zaten elde varsa olur da diğeri zor değil yaa .. Ama dediğin gibi beraber yapıyoruz işte Allahtan o ilgisiz değil , sağolsun kızsam da hakkını yiyemem en büyük destekçim her konuda.
Ah yalnız da değilmişim zaten , öyle olacak artık. Dediğin gibi önemli olan bizim tadımızın bozulmaması
Hihi evet tam H happy__ llik. Ama sarısı yoktu mağazada benimki mavimsii bi renk
ertesi gün malesef alamıyorrsun canım. röntgeni aynı gün alıyorsun ama kanları veriyorsun sonucu 3 gün sonra alabiliyorsun aile hekimliğinden. ben hızlı olması için devlet hastanesine ve özele sormuştum hepsi 3 gün dedi.anadolu yakasında işlemler nekadr sürüyor die soracaktım. İnşaAlah ertesi gün hemen sonuçları alabiilirim. Çalıştığım için izin işlemleri sıkıntı
Ayy amin kuzu amiinn! Böyle kafam çok yordulduğun herşeyin bittiğini balayı için yola çıktığımızı falan hayal ediyorum ama sanki çok uzun vakit varmış gibi geliyoİnşallah buraya da açılacakmış öyle diorlar
Şuan tam gaz ilerliyoruz allah hızımızı kesmesin diyelim
Amaan çok güzel ama almayayım ben hiç
Önemli bişey yok kuzu tadım kaçtı birazkuzum noldu sana
Aa yok di mi oralardaÖzellikle çok güzel iç çamaşırları vardı , fiyatlarda iyi seviyorum burayı :)
Demek siz de de aynı durum , iki kişi canımız çıkana kadar koşucaz bakalım ne olacak
Heh işte öyle sorarsam yardım eder ama onun dışında kimseden gelen bişey yok manevi anlam da da..Maddiyat zaten elde varsa olur da diğeri zor değil yaa .. Ama dediğin gibi beraber yapıyoruz işte Allahtan o ilgisiz değil , sağolsun kızsam da hakkını yiyemem en büyük destekçim her konuda.
Ah yalnız da değilmişim zaten , öyle olacak artık. Dediğin gibi önemli olan bizim tadımızın bozulmaması
kaçmasın tadın şekerim :) bende biraz sinirliyim şu saniyelerde yatışmaya çalışıyorumAmaan çok güzel ama almayayım ben hiç
Önemli bişey yok kuzu tadım kaçtı biraz
İnşallah yaa birbirimizi görüp rahatlıyoruz sankicanım zamanlarımız aynı biliyorsun ve alışveriş durumundada aynıyız :) ben bir çok alacağımıda belirledim ama para yok temmuzu beklemek zorundayım :) telaş yapma yetiştircez inş ikimizde
kuzum noldu sana
hahaa eevet kız oda varİnşallah yaa birbirimizi görüp rahatlıyoruz sankibatarsak beraber batarız
Haha ay bende yanlış olmazzneden bizi yanıltıyosun neden mavimsi renk eklenmiyor
hahaa eevet kız oda vareğer geç kaldıysak ikimiz birden geç kalmış olucaz
Hehh şimdi oldu güle güle giyebilirsin :)Haha ay bende yanlış olmazzAl sana mavimsi
Hahah teşekkürlerHehh şimdi oldu güle güle giyebilirsin :)
Ayy amin kuzu amiinn! Böyle kafam çok yordulduğun herşeyin bittiğini balayı için yola çıktığımızı falan hayal ediyorum ama sanki çok uzun vakit varmış gibi geliyoAy bana rahatlamak haram , kendi kendime işkence yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?