2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mekan hazır ama sadece mekan var aslında yapmak istediğim bir çok şey var ama enerjim yok
Yaaa işte ben de tam olarak bu dertten muzdaribim.
Mekana yapmak istediğim birsürü şey var ama ne detaylı düşünebiliyorum ne de gidip bi el atabiliyorum alınması gerekenlere. Sanırım benim de enerjim yok .
Bir de sanki tek başıma koşturuyormuşum gibi hissediyorum o yüzden daha bi bunaldım bilmiyorum....
Offf..

Rica ederim kuzum dediğin gibi herşey geçiyor sıkma tatlı canını herşey olacağına varır

Al bari indirimdeymiş :) ben tencere görmek istemiyorum artık
sen doldurdun artık kotanı

benimde para harcayasım yok ama mecbur alıcam teşekkür ederim bilgilendirme için..Sorunun her ne ise çözğmğ buunur umarım..

greenandblue fırsat ayağına geldi resmen
Bence gayet iyiymiş , incelemelisin :) Pixiciiim gelir gelmez altın vuruş yaptı

göremiyorum nasıl bir şey olduğunu şu an ama , tekefondan bakıcam

Hehh bak ne güzel anlattın bende senin gibi hissettiğim an söylenmeye başlıyorum of tek başımamı evlenicem diye o zaman bi hareketlenme oluyo ama

Hehh bak ne güzel anlattın bende senin gibi hissettiğim an söylenmeye başlıyorum of tek başımamı evlenicem diye o zaman bi hareketlenme oluyo ama
Yaa bu konuda benim derdim nişanlım dışındaki insanlarla işin garibi. Yani en büyük yardımcım o. Ona sorabileceğim soramayacağım her konuda destek olmaya çalışır. Bazen bunalıyo o da ama hepimiz öyleyiz zaten ..
Ben dün anneme isyan ettim bu konuda mesela. Neden kimse bana şunu nasıl yapıcaz bununla ilgili ne düşünüyosun diye bile sormuyo. Ya da bi fikirle gelmiyo diye.. Öyle hissediyorum gerçekten. Bu daha kötü bence
Bilmiyorum ben mi telaşlıyım ya da ilgi mi istiyorum ama durum bu.

İlgi istiyorsun bence Ama sonuçta böyle düşünüyorsan senin hakkın, göstersinler ilgiyi :)

İlgi istiyorsun bence Ama sonuçta böyle düşünüyorsan senin hakkın, göstersinler ilgiyi :)
Öyle mi dersin :)
Bilmiyorum belki de ilgi istiyorumdur ama haksız değilim ya. Yani herkes sanki daha önümde seneler varmış gibi yerinde oturuyo gibi geliyo bana. Biraz da telaşlıyım yapı olarak (sadece heveslendiğim şeyler için de olsa ) ondan d kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…