Moralim yok pek muhabbet edebilecek gibi hissetmedim kendimi. Ama iyiyim :)Heey kacak nerdesiin sen çokmu yogunn
Moralim yok pek muhabbet edebilecek gibi hissetmedim kendimi. Ama iyiyim :)
Kızlar granit tencere alacak olan varsa bernardoda indirimde
https://www.bernardo.com.tr/arama/pietra-granit-tencere-seti_0_24243?arama=pietra
Al bari indirimdeymiş :) ben tencere görmek istemiyorum artıkBen alıcam
Yani var ama konuşasım yok. Daha çok içime kapandım gibi. Her şey geçiyor bu da geçer, ama teşekkürler düşüncen için :)Kötü bir şey yok değilmii ?
Normalde olsa kaçırmazdım ama biliyorsun hiçbir şey almıyorum şu sıraBen alıcam
Yaaa işte ben de tam olarak bu dertten muzdaribim.Mekan hazır ama sadece mekan var aslında yapmak istediğim bir çok şey var ama enerjim yok
Kızlar granit tencere alacak olan varsa bernardoda indirimde
https://www.bernardo.com.tr/arama/pietra-granit-tencere-seti_0_24243?arama=pietra
Yani var ama konuşasım yok. Daha çok içime kapandım gibi. Her şey geçiyor bu da geçer, ama teşekkürler düşüncen için :)
Normalde olsa kaçırmazdım ama biliyorsun hiçbir şey almıyorum şu sıra
Al bari indirimdeymiş :) ben tencere görmek istemiyorum artık
Yani var ama konuşasım yok. Daha çok içime kapandım gibi. Her şey geçiyor bu da geçer, ama teşekkürler düşüncen için :)
Normalde olsa kaçırmazdım ama biliyorsun hiçbir şey almıyorum şu sıra
greenandblue fırsat ayağına geldi resmen
Bence gayet iyiymiş , incelemelisin :) Pixiciiim gelir gelmez altın vuruş yaptı
Güzel güzel kap derimsen doldurdun artık kotanı
benimde para harcayasım yok ama mecbur alıcamteşekkür ederim bilgilendirme için..Sorunun her ne ise çözğmğ buunur umarım..
göremiyorum nasıl bir şey olduğunu şu an ama , tekefondan bakıcam
İviit bakmalısın bence deegöremiyorum nasıl bir şey olduğunu şu an ama , tekefondan bakıcam
Hehh bak ne güzel anlattın bende senin gibi hissettiğim an söylenmeye başlıyorum of tek başımamı evlenicem diye o zaman bi hareketlenme oluyo amaYaaa işte ben de tam olarak bu dertten muzdaribim.
Mekana yapmak istediğim birsürü şey var ama ne detaylı düşünebiliyorum ne de gidip bi el atabiliyorum alınması gerekenlere. Sanırım benim de enerjim yok.
Bir de sanki tek başıma koşturuyormuşum gibi hissediyorum o yüzden daha bi bunaldım bilmiyorum....
Offf..
Görmedik nasıl görücezHuhuu siz benim az önce aldığım caanım pijamamı gördünüz mü
Yaa bu konuda benim derdim nişanlım dışındaki insanlarla işin garibi. Yani en büyük yardımcım o. Ona sorabileceğim soramayacağım her konuda destek olmaya çalışır. Bazen bunalıyo o da ama hepimiz öyleyiz zaten ..Hehh bak ne güzel anlattın bende senin gibi hissettiğim an söylenmeye başlıyorum of tek başımamı evlenicem diye o zaman bi hareketlenme oluyo ama
Albüme bakaraaakGörmedik nasıl görücez
Ayy teşekkür ederim, gerçi rengi bu değil böyle mavimsi bişey ama. H&M den aldım kuzu. Mağazada tam 50 dk gezmişim zor attım kendimi, daha da bitmemişti ama...
İlgi istiyorsun benceYaa bu konuda benim derdim nişanlım dışındaki insanlarla işin garibi. Yani en büyük yardımcım o. Ona sorabileceğim soramayacağım her konuda destek olmaya çalışır. Bazen bunalıyo o da ama hepimiz öyleyiz zaten ..
Ben dün anneme isyan ettim bu konuda mesela. Neden kimse bana şunu nasıl yapıcaz bununla ilgili ne düşünüyosun diye bile sormuyo. Ya da bi fikirle gelmiyo diye.. Öyle hissediyorum gerçekten. Bu daha kötü bence
Bilmiyorum ben mi telaşlıyım ya da ilgi mi istiyorum ama durum bu.
Öyle mi dersin :)İlgi istiyorsun benceAma sonuçta böyle düşünüyorsan senin hakkın, göstersinler ilgiyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?