Hahaha işe yarıyorsa süper, ben birilerine patlayabilirim enteresan şekilde çok sessizim çünkü. Fırtına öncesi sessizliğikaçmasın tadın şekerim :) bende biraz sinirliyim şu saniyelerde yatışmaya çalışıyorum
Diğer türlü vize çıkmıyor çünkü giymesineHehh şimdi oldu güle güle giyebilirsin :)
İvit işte öyle yapıyorumSende zorla işkence yapıyorsun kendine ama ne uzunu şurda 3 aydan az kaldı
Haha muhtemelen yine giyerdim de güle güle olmayacaktı belki, bilemeyiz. Vizeyi aldım her türlü giyerimDiğer türlü vize çıkmıyor çünkü giymesine
Yasaklar çiğnenmek için diyorsun. İyi öyle olsunHaha muhtemelen yine giyerdim de güle güle olmayacaktı belki, bilemeyiz. Vizeyi aldım her türlü giyerim
İvit işte öyle yapıyorum
88 günün beni dellendirmeden geçmesini diliyorum o zamanHem biz ne 88 günler geçirdik, bunu mu atlatamicaz di mi?
Aynen görmem lazımHahaha işe yarıyorsa süper, ben birilerine patlayabilirim enteresan şekilde çok sessizim çünkü. Fırtına öncesi sessizliğiAcaba talihlimiz kim olacak ?
Diğer türlü vize çıkmıyor çünkü giymesine
benim elimden bişi gelmiyor canım. içim içimi yiyor. :) bir tanıdık sipariş veriyor. ama normalde tanıdık birine 150 ye yapacağım şeye 120 demişim bana 70e olmazmı diyor. dedim zaten sadece malzemesi 100 tutuo nasıl olsun. ve gerçekten malzemesi 100 tutuo ya. ısrarla 70 ye yapım die acındırıyor. para yokmuş bilmem ne. yapacak bişi yok dedim. sonra tekrar yazıyor. eşiyle konuşmuş 100tl ye ok demiş sende 100 tl ye yapcaksın dimi başka siparişlerde ödeşiriz demiş. bu nasıl bir emirvakidir anlamış değilim. mecbur dedim sadece malzeme parasına yapayım ozaman tamam die. ve bu kaçıncı yaa. malzemeeler gerçekten okadar pahalıki. senede kendimize yaptığımız pastalar sayılı yani. ama saolsun bu tanıdığa osun busuna sürekli malzeme parasına yapmak zorunda kalıyorum. çok sinir oldum valla. hiç düşünmüyorlar emek verecek okadar die.Hahaha işe yarıyorsa süper, ben birilerine patlayabilirim enteresan şekilde çok sessizim çünkü. Fırtına öncesi sessizliğiAcaba talihlimiz kim olacak ?
Diğer türlü vize çıkmıyor çünkü giymesine
Ay şimdi şarkıya ağlarım bak , etmeTabi ya ne 88ler geldi geçtiiBuda geliiir buda geçer ağlamaaa
Ay ne kadar ayıp ama. Bütün gün çalışıp sonra evde onunla uğraş, bir de üzerine para ver. İyi niyet suistimali ve hiç hoşlanmam. Madem ki paran yok böyle bir şey yapmak zorunda değilsin bence. Ayıp etmişler.benim elimden bişi gelmiyor canım. içim içimi yiyor. :) bir tanıdık sipariş veriyor. ama normalde tanıdık birine 150 ye yapacağım şeye 120 demişim bana 70e olmazmı diyor. dedim zaten sadece malzemesi 100 tutuo nasıl olsun. ve gerçekten malzemesi 100 tutuo ya. ısrarla 70 ye yapım die acındırıyor. para yokmuş bilmem ne. yapacak bişi yok dedim. sonra tekrar yazıyor. eşiyle konuşmuş 100tl ye ok demiş sende 100 tl ye yapcaksın dimi başka siparişlerde ödeşiriz demiş. bu nasıl bir emirvakidir anlamış değilim. mecbur dedim sadece malzeme parasına yapayım ozaman tamam die. ve bu kaçıncı yaa. malzemeeler gerçekten okadar pahalıki. senede kendimize yaptığımız pastalar sayılı yani. ama saolsun bu tanıdığa osun busuna sürekli malzeme parasına yapmak zorunda kalıyorum. çok sinir oldum valla. hiç düşünmüyorlar emek verecek okadar die.
aynen öyle. hayır biliyorum içlerini para içinde yüzüyorlar. ama buna gelince para yok. neden burda enayi var zaten neden versinlerki para.Ay ne kadar ayıp ama. Bütün gün çalışıp sonra evde onunla uğraş, bir de üzerine para ver. İyi niyet suistimali ve hiç hoşlanmam. Madem ki paran yok böyle bir şey yapmak zorunda değilsin bence. Ayıp etmişler.
Aa ama o daha kötü. Çingenelik yapmışlar.aynen öyle. hayır biliyorum içlerini para içinde yüzüyorlar. ama buna gelince para yok. neden burda enayi var zaten neden versinlerki para.
Of cidden sinir bozucu bi durum ya sinir oluyorum böyle şeye. Olabileceği yapmışsın yani daha neyi irdeliyo acaba. Ayrıca H happy__ e katılıyorum bu lüks bi harcama bu kadar acındıracak durumdaysan yapmayıver mecburmusun. Düşüncesiz insanlar..benim elimden bişi gelmiyor canım. içim içimi yiyor. :) bir tanıdık sipariş veriyor. ama normalde tanıdık birine 150 ye yapacağım şeye 120 demişim bana 70e olmazmı diyor. dedim zaten sadece malzemesi 100 tutuo nasıl olsun. ve gerçekten malzemesi 100 tutuo ya. ısrarla 70 ye yapım die acındırıyor. para yokmuş bilmem ne. yapacak bişi yok dedim. sonra tekrar yazıyor. eşiyle konuşmuş 100tl ye ok demiş sende 100 tl ye yapcaksın dimi başka siparişlerde ödeşiriz demiş. bu nasıl bir emirvakidir anlamış değilim. mecbur dedim sadece malzeme parasına yapayım ozaman tamam die. ve bu kaçıncı yaa. malzemeeler gerçekten okadar pahalıki. senede kendimize yaptığımız pastalar sayılı yani. ama saolsun bu tanıdığa osun busuna sürekli malzeme parasına yapmak zorunda kalıyorum. çok sinir oldum valla. hiç düşünmüyorlar emek verecek okadar die.
aynen öyle. hayır biliyorum içlerini para içinde yüzüyorlar. ama buna gelince para yok. neden burda enayi var zaten neden versinlerki para.
Çok sevimliiii iki takım alıcanı unutma ama
İnsanlar iyi niyetini kullanıyolar gerçekten hiç sevmiyorum şöyle olunca sana gökten yağmıyo o malzemeler neden zarar edesin kibenim elimden bişi gelmiyor canım. içim içimi yiyor. :) bir tanıdık sipariş veriyor. ama normalde tanıdık birine 150 ye yapacağım şeye 120 demişim bana 70e olmazmı diyor. dedim zaten sadece malzemesi 100 tutuo nasıl olsun. ve gerçekten malzemesi 100 tutuo ya. ısrarla 70 ye yapım die acındırıyor. para yokmuş bilmem ne. yapacak bişi yok dedim. sonra tekrar yazıyor. eşiyle konuşmuş 100tl ye ok demiş sende 100 tl ye yapcaksın dimi başka siparişlerde ödeşiriz demiş. bu nasıl bir emirvakidir anlamış değilim. mecbur dedim sadece malzeme parasına yapayım ozaman tamam die. ve bu kaçıncı yaa. malzemeeler gerçekten okadar pahalıki. senede kendimize yaptığımız pastalar sayılı yani. ama saolsun bu tanıdığa osun busuna sürekli malzeme parasına yapmak zorunda kalıyorum. çok sinir oldum valla. hiç düşünmüyorlar emek verecek okadar die.
Diğerini de başka türlü alır canım ne olacak aaÇok sevimliiii iki takım alıcanı unutma ama
Çok sevimliiii iki takım alıcanı unutma ama
Çok şirin beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?