2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kaçmasın tadın şekerim :) bende biraz sinirliyim şu saniyelerde yatışmaya çalışıyorum
Hahaha işe yarıyorsa süper, ben birilerine patlayabilirim enteresan şekilde çok sessizim çünkü. Fırtına öncesi sessizliği Acaba talihlimiz kim olacak ?
Hehh şimdi oldu güle güle giyebilirsin :)
Diğer türlü vize çıkmıyor çünkü giymesine

benim elimden bişi gelmiyor canım. içim içimi yiyor. :) bir tanıdık sipariş veriyor. ama normalde tanıdık birine 150 ye yapacağım şeye 120 demişim bana 70e olmazmı diyor. dedim zaten sadece malzemesi 100 tutuo nasıl olsun. ve gerçekten malzemesi 100 tutuo ya. ısrarla 70 ye yapım die acındırıyor. para yokmuş bilmem ne. yapacak bişi yok dedim. sonra tekrar yazıyor. eşiyle konuşmuş 100tl ye ok demiş sende 100 tl ye yapcaksın dimi başka siparişlerde ödeşiriz demiş. bu nasıl bir emirvakidir anlamış değilim. mecbur dedim sadece malzeme parasına yapayım ozaman tamam die. ve bu kaçıncı yaa. malzemeeler gerçekten okadar pahalıki. senede kendimize yaptığımız pastalar sayılı yani. ama saolsun bu tanıdığa osun busuna sürekli malzeme parasına yapmak zorunda kalıyorum. çok sinir oldum valla. hiç düşünmüyorlar emek verecek okadar die.

Ay ne kadar ayıp ama. Bütün gün çalışıp sonra evde onunla uğraş, bir de üzerine para ver. İyi niyet suistimali ve hiç hoşlanmam. Madem ki paran yok böyle bir şey yapmak zorunda değilsin bence. Ayıp etmişler.

aynen öyle. hayır biliyorum içlerini para içinde yüzüyorlar. ama buna gelince para yok. neden burda enayi var zaten neden versinlerki para.

Of cidden sinir bozucu bi durum ya sinir oluyorum böyle şeye. Olabileceği yapmışsın yani daha neyi irdeliyo acaba. Ayrıca H happy__ e katılıyorum bu lüks bi harcama bu kadar acındıracak durumdaysan yapmayıver mecburmusun. Düşüncesiz insanlar..

aynen öyle. hayır biliyorum içlerini para içinde yüzüyorlar. ama buna gelince para yok. neden burda enayi var zaten neden versinlerki para.

Söylemek kolay diyeceksin belki ama ben olsam yapmazdım sanırım..parasında değilim kesinlikle ama böyle de düşüncesizlik olmaz yani..

İnsanlar iyi niyetini kullanıyolar gerçekten hiç sevmiyorum şöyle olunca sana gökten yağmıyo o malzemeler neden zarar edesin ki

curlygirl Aslında diyeceksin tamam belki ben pahalıya buluyorumdur sen malzemeleri al ben yapayım. Toptan da alamayacağı için fiyat iyice uçuk olur o zaman görür :) Gerçi tahmin edebiliyorum o cümleye de karşılık olarak şunu alırsın. "Ohoo onları aldıktan sonra ne kalıyor ki kendim de yaparım."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…