Hihih ay anılar canlandı ya, sen de öyle bir ergenlik geçirdin demek . Seni en iyi ben anlarım
Oo herşey vardı bende hahahaAy 3 gün uzaklaştırma almıştım bi ara da hatta. Ama tatil gibi gelmişti bana yok da yazılmıyordum. Hala saklarım o kağıdı , ne tatil yapmıştım be diye
Bir de mezun olmadan önce okulların kapanmasına bir gün kala müdür " seni okulun kapanmasına bir gün kala atarım kızım" demişti
Ama o da çok psikopattı be
Ergenlik işteBen hep kılık kıyafetten giderdim birde hocalarla çok takışırdım asabiydik biraz
Haha evet kimse anlamıyordu ciddenMaleseff öyleydikOzaman kimse anlamıyordu işte bizi
Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli kiErgenlik işteBizim bi vukuat olmuştu aslında müdürü çok kızdırdık sınıfı toptan okuldan atsa yeriydi
Ne olmuştuuuErgenlik işteBizim bi vukuat olmuştu aslında müdürü çok kızdırdık sınıfı toptan okuldan atsa yeriydi
Yaa valla hiç çekilmiyor ergen çocuklar kızkardeşim var suan 15 yaşında fenalık geliyorHaha evet kimse anlamıyordu cidden
Hayatta ne zordu be o zamanlar
Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli kiBen ve blisss baya ergenmişiz
Of ergenlerden de nefret ederim ya. Çocuğum olunca ergenlik çağında evde tutmak istemiyorum , hep bunu diyorum bakalım napcaz
Okul numaranı ezbere biliyomuyduEnee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insanTamam o zaman benim şu an yaptığım düğünmüş
Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktınAy adam acaba hala okul numaramı ezbere biliyor mudur
Görüşürüüz
Ayy çok feci çokkYaa valla hiç çekilmiyor ergen çocuklar kızkardeşim var suan 15 yaşında fenalık geliyor
Sende seviliyorsun kuzuu resim çekmeyi unutma bekliyoruuzAyy çok feci çokk
Kızçeler ben çıkıyorum vee ilk provama gidiyorum.
Sizleri seviyorum ayrıca öpüyorum da!
Hahah bak bunu da çok yaşadım bağcıklarımı çıkarttırmışlardı bir keresinde
Hadi bakalım iyi şanslar kuzu ne yapman gerektiğini biliyosunAyy çok feci çokk
Kızçeler ben çıkıyorum vee ilk provama gidiyorum.
Sizleri seviyorum ayrıca öpüyorum da!
Hahah bak bunu da çok yaşadım bağcıklarımı çıkarttırmışlardı bir keresinde
Ay çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorumHaha evet kimse anlamıyordu cidden
Hayatta ne zordu be o zamanlar
Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli kiBen ve blisss baya ergenmişiz
Of ergenlerden de nefret ederim ya. Çocuğum olunca ergenlik çağında evde tutmak istemiyorum , hep bunu diyorum bakalım napcaz
Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyimNe olmuştuuu
evetOkul numaranı ezbere biliyomuydu
Hahaha ya bizim o kadar katı değildi. Ayakkabı çorap serbest, renkli kazak bile giyerdik serbest olmasa da. Bi iki söylenir sonra da giderlerdi
Ay çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorum
Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyim
evet
Hahaha ya bizim o kadar katı değildi. Ayakkabı çorap serbest, renkli kazak bile giyerdik serbest olmasa da. Bi iki söylenir sonra da giderlerdi
Ayyy yok ya saçıma başıma herşeyimize bakarlardıAy çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorum
Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyim
evet
Oo zekiceAyyy yok ya saçıma başıma herşeyimize bakarlardıtoplu kaçış vakası bizdede vardı yaa adama sınıfta 4 kişi kaldık diyip izin kağıdı yazdırdık ama 4 ün yanına 2 ekleyip hep beraber kaçdık
Çok zekice gerçektenAyyy yok ya saçıma başıma herşeyimize bakarlardıtoplu kaçış vakası bizdede vardı yaa adama sınıfta 4 kişi kaldık diyip izin kağıdı yazdırdık ama 4 ün yanına 2 ekleyip hep beraber kaçdık
Oo zekiceHaha biz çok ilkel kaldık ya Kaçamadık da zaten
o zamanlar aklımız hep böyle şeylere çalışıyoduÇok zekice gerçekten
Yazıyorum özeldeno zamanlar aklımız hep böyle şeylere çalışıyoduay naptınız merak ettim duvardan atlamayamı kalktınız ilkel başka bişe gelmedi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?