2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben hep kılık kıyafetten giderdim birde hocalarla çok takışırdım asabiydik biraz
Ergenlik işte Bizim bi vukuat olmuştu aslında müdürü çok kızdırdık sınıfı toptan okuldan atsa yeriydi

Maleseff öyleydik Ozaman kimse anlamıyordu işte bizi
Haha evet kimse anlamıyordu cidden
Hayatta ne zordu be o zamanlar
Ergenlik işte Bizim bi vukuat olmuştu aslında müdürü çok kızdırdık sınıfı toptan okuldan atsa yeriydi
Of ergenlik var ergenlik var ama yaa . Sen biraz daha çekilebilirmişssin belli ki Ben ve blisss baya ergenmişiz
Of ergenlerden de nefret ederim ya. Çocuğum olunca ergenlik çağında evde tutmak istemiyorum , hep bunu diyorum bakalım napcaz

Yaa valla hiç çekilmiyor ergen çocuklar kızkardeşim var suan 15 yaşında fenalık geliyor

Okul numaranı ezbere biliyomuydu

H happy__ @blisss Mrs Pink ayyy ne güldümm ben okula girerken hep çekilirdim kenara yaa sürekli ayakkabılardan renkli giyince dikkat çekiyodu , siyah giyilcek dediler giydim ama bu defada renkli bağcıklarıma takmışlardı her sabah bidaha gelme almayız diye diye seneler geçti

Hahah bak bunu da çok yaşadım bağcıklarımı çıkarttırmışlardı bir keresinde

Ay çok pis ergendim de anlatmayayım ya valla utanıyorum
Toplu kaçış vakası sonucu hüsran diyeyim de detaya girmeyeyim
Okul numaranı ezbere biliyomuydu
evet
Hahaha ya bizim o kadar katı değildi. Ayakkabı çorap serbest, renkli kazak bile giyerdik serbest olmasa da. Bi iki söylenir sonra da giderlerdi

Toplu kaçışmı o da fenaymış

Ayyy yok ya saçıma başıma herşeyimize bakarlardı toplu kaçış vakası bizdede vardı yaa adama sınıfta 4 kişi kaldık diyip izin kağıdı yazdırdık ama 4 ün yanına 2 ekleyip hep beraber kaçdık

Oo zekice Haha biz çok ilkel kaldık ya Kaçamadık da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…