2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet yaa, hava da güzel ama benim de ruhum sıkıldı yahu çok fenaaa. Poff
Akşama gelinlik provam var bi dee heyecanlanıyorum

Çok uygun oluyo onlar alırım heralde :)

Anladım canım bende alıcam ama neyi beklediğimi şuan bilmiyorum

Alıcam canım en uygun çünkü
o standart duvak gibi tülü olanlardanmı alacaksınız peki yoksa farklı bir şeymi. ben bakıyorumda farklı ponponlu olanları gördüm ama onlrda baya yaygınlaştı farklı fikir varmı

o standart duvak gibi tülü olanlardanmı alacaksınız peki yoksa farklı bir şeymi. ben bakıyorumda farklı ponponlu olanları gördüm ama onlrda baya yaygınlaştı farklı fikir varmı
Ben pek düşünmedim onla ilgili tüllülerden alırım herhalde

Ay ben de @blisss gibi o kısmını düşünemedim henüz. Yani keselerle uğraşırsam bir de onla uğraşamayabilirim ya. Farklı olsun istiyorum ben de ama hiç bi fikrim yok şuan

Ay ben de @blisss gibi o kısmını düşünemedim henüz. Yani keselerle uğraşırsam bir de onla uğraşamayabilirim ya. Farklı olsun istiyorum ben de ama hiç bi fikrim yok şuan
lütfen bunları düşünmek içinde acele edemisiniz :) ben düğünü yaptıktan sonra fikir bulursanız üzülürüm bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…