- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
yok canım daha değil alıcam da kartı bekliyorum
Çok uygun oluyo onlar alırım heralde :)kızlar nedime taçları alacakmısınız yada yapacakmısınız
Anladım canım bende alıcam ama neyi beklediğimi şuan bilmiyorumyok canım daha değil alıcam da kartı bekliyorum
Alıcam canım en uygun çünkükızlar nedime taçları alacakmısınız yada yapacakmısınız
Evet yaa, hava da güzel ama benim de ruhum sıkıldı yahu çok fenaaa. Poff
Akşama gelinlik provam var bi dee heyecanlanıyorum
Çok uygun oluyo onlar alırım heralde :)
o standart duvak gibi tülü olanlardanmı alacaksınız peki yoksa farklı bir şeymi. ben bakıyorumda farklı ponponlu olanları gördüm ama onlrda baya yaygınlaştı farklı fikir varmıAnladım canım bende alıcam ama neyi beklediğimi şuan bilmiyorum
Alıcam canım en uygun çünkü
Ben pek düşünmedim onla ilgili tüllülerden alırım herhaldeo standart duvak gibi tülü olanlardanmı alacaksınız peki yoksa farklı bir şeymi. ben bakıyorumda farklı ponponlu olanları gördüm ama onlrda baya yaygınlaştı farklı fikir varmı
nişanlımın dediği gibi bazen abartıyorum heralde farklı olsun derkenBen pek düşünmedim onla ilgili tüllülerden alırım herhalde
iyiyiz kuzu senSelam kızlarnasılsınız ?
İyiyim canım parçalı bulutlu takılıyorumiyiyiz kuzu sen
bulutlar gitti artık :) güneş geldi bundan sonrada hava bozmucak kuzu sende kendine gel biran önceİyiyim canım parçalı bulutlu takılıyorum
Heey neredesin seenSelam kızlarnasılsınız ?
nişanlımın dediği gibi bazen abartıyorum heralde farklı olsun derken
iyiyiz kuzu sen
Haha buradaki mesaimden kaytardım azıcıkHeey neredesin seen
Eveet yok yazıldın bugün haberin olsunHaha buradaki mesaimden kaytardım azıcık
senin bi fikrin varmı canımcurlygirl Canım senin stickera ne yazılacaktı ya ?
Ay ben de @blisss gibi o kısmını düşünemedim henüz. Yani keselerle uğraşırsam bir de onla uğraşamayabilirim ya. Farklı olsun istiyorum ben de ama hiç bi fikrim yok şuano standart duvak gibi tülü olanlardanmı alacaksınız peki yoksa farklı bir şeymi. ben bakıyorumda farklı ponponlu olanları gördüm ama onlrda baya yaygınlaştı farklı fikir varmı
Rapor alabilir
lütfen bunları düşünmek içinde acele edemisiniz :) ben düğünü yaptıktan sonra fikir bulursanız üzülürüm bakAy ben de @blisss gibi o kısmını düşünemedim henüz. Yani keselerle uğraşırsam bir de onla uğraşamayabilirim ya. Farklı olsun istiyorum ben de ama hiç bi fikrim yok şuan
AHhahah ben gidip hazır tüllülerden alıcam muhtemelenlütfen bunları düşünmek içinde acele edemisiniz :) ben düğünü yaptıktan sonra fikir bulursanız üzülürüm bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?