Hehe biz yermiyiz sence?Rapor alabilir
Haha evet öyle bir durum olursa bizi yakarsın muhtemelenlütfen bunları düşünmek içinde acele edemisiniz :) ben düğünü yaptıktan sonra fikir bulursanız üzülürüm bak
Bundan yola çıkıp türetilebilir baklütfen bunları düşünmek içinde acele edemisiniz :) ben düğünü yaptıktan sonra fikir bulursanız üzülürüm bak
Amaaa bu pek farklı değil sankisi olmadı şimdiiay onları hiç sevmiyorum :) balayımızı aldığımız turun sahibi kadın bunlardan yapıp satıyormuş. balayı alan gelinlere de hediye ediyormuş bindallının rengini söyle yapayım sanadaa dedi saolsunben bu fotodaki gibi diyorum
Amanıın kalınıyo mu gruptan mı atıyonuzEveet yok yazıldın bugün haberin olsun
Ay atmayın beni tamam ama raporum var hee.
conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştısenin bi fikrin varmı canım
Ay alırım bak deli raporu zor olmazRapor alabilir
ya işte bende oyüzden sizden farklı fikir istiyom yaAmaaa bu pek farklı değil sankisi olmadı şimdii
Ondansa ucuz tüllerden de alınabilir
kuzum şimdi düğün nikah şekerleri için davetiyenin konseptinde istiyorum. kına için ayrı istiyorum iihihiAmanıın kalınıyo mu gruptan mı atıyonuz
conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştı
Ay alırım bak deli raporu zor olmaz
Amanıın kalınıyo mu gruptan mı atıyonuz
conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştı
Ay alırım bak deli raporu zor olmaz
Tül olanlardan çiçekli oluyo dimi onlardan işte :)o standart duvak gibi tülü olanlardanmı alacaksınız peki yoksa farklı bir şeymi. ben bakıyorumda farklı ponponlu olanları gördüm ama onlrda baya yaygınlaştı farklı fikir varmı
Enee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insanya işte bende oyüzden sizden farklı fikir istiyom yayoksa bunlara kalıcam
kuzum şimdi düğün nikah şekerleri için davetiyenin konseptinde istiyorum. kına için ayrı istiyorum iihihidüğünde sadece isimler tarih yazabilir.
Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktın
Görüşürüüzben kaçtım kızlar yarın olanlarla görüşrüz
Çokmu gidiyordun yanına ? Bende her gün mutlaka uğrardımEnee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insanTamam o zaman benim şu an yaptığım düğünmüş
Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktınAy adam acaba hala okul numaramı ezbere biliyor mudur
Görüşürüüz
İşte geç kağıdı mevzum çok oluyordu daÇokmu gidiyordun yanına ? Bende her gün mutlaka uğrardım
Eneee siz de bendensiniz demekÇokmu gidiyordun yanına ? Bende her gün mutlaka uğrardım
Sen ne sebeple gidiyordun disiplin şeysi mi, geç kalma muhabbeti miEneee siz de bendensiniz demekAradaki bağların sırrı çözüldü
Oo herşey vardı bende hahahaSen ne sebeple gidiyordun disiplin şeysi mi, geç kalma muhabbeti mi
Hihih ay anılar canlandı ya, sen de öyle bir ergenlik geçirdin demek . Seni en iyi ben anlarımBen hep kılık kıyafetten giderdim birde hocalarla çok takışırdım asabiydik biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?