2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay onları hiç sevmiyorum :) balayımızı aldığımız turun sahibi kadın bunlardan yapıp satıyormuş. balayı alan gelinlere de hediye ediyormuş bindallının rengini söyle yapayım sanadaa dedi saolsun ben bu fotodaki gibi diyorum

Eklentiler

• 0007525_320.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 37
Amaaa bu pek farklı değil sankisi olmadı şimdii
Ondansa ucuz tüllerden de alınabilir

Eveet yok yazıldın bugün haberin olsun
Amanıın kalınıyo mu gruptan mı atıyonuz
Hahah H happy__ devamsızlık şeysini aşmazsın böyle böyle inşallah :)
Ay atmayın beni tamam ama raporum var hee.
senin bi fikrin varmı canım
conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştı
Ay alırım bak deli raporu zor olmaz

Amaaa bu pek farklı değil sankisi olmadı şimdii
Ondansa ucuz tüllerden de alınabilir
ya işte bende oyüzden sizden farklı fikir istiyom ya yoksa bunlara kalıcam
kuzum şimdi düğün nikah şekerleri için davetiyenin konseptinde istiyorum. kına için ayrı istiyorum iihihi düğünde sadece isimler tarih yazabilir.

30 saat devamsızlık hakkın var Rapor kabul edilmiyor deli raporu belki
Mrs Pink H happy__ ye kanmıyoruz dimiiii
curlygirl tüller daha şirin geliyor bana nedense

Enee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insan Tamam o zaman benim şu an yaptığım düğünmüş
30 saat devamsızlık hakkın var Rapor kabul edilmiyor deli raporu belki
Mrs Pink H happy__ ye kanmıyoruz dimiiii
curlygirl tüller daha şirin geliyor bana nedense
Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktın Ay adam acaba hala okul numaramı ezbere biliyor mudur
ben kaçtım kızlar yarın olanlarla görüşrüz
Görüşürüüz

Çokmu gidiyordun yanına ? Bende her gün mutlaka uğrardım

Sen ne sebeple gidiyordun disiplin şeysi mi, geç kalma muhabbeti mi
Oo herşey vardı bende hahaha Ay 3 gün uzaklaştırma almıştım bi ara da hatta. Ama tatil gibi gelmişti bana yok da yazılmıyordum. Hala saklarım o kağıdı , ne tatil yapmıştım be diye
Bir de mezun olmadan önce okulların kapanmasına bir gün kala müdür " seni okulun kapanmasına bir gün kala atarım kızım" demişti
Ama o da çok psikopattı be

Ben hep kılık kıyafetten giderdim birde hocalarla çok takışırdım asabiydik biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…