2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gelinliğini çok çok beğendim ya, güle güle giy inşallah Ayakkabılarımız azıcık benziyor sanki Bu elbise de üst kısmı oturmamış sanki ya
Teşekkür ederim kuzu, çok sevindim beğenmenee:)
Sen ayakkabıları iade etmedin dimiii, evet belki azıcık benziyor olabilir :)
Bir de bak kimse fark etmemişti onu hakkaten , sen iyi fark ettin Doğru üst ön kısmı oturmadı . Arkadaki askılar bana uzun geldi azcık kısaltılması gerek. Yani halledilebilir bir problemdi o. Ona takılmadım ama yine de emin olamadım işte.

Teşekkür ederim canım, pembesini bende bulamadım çatal bıçağın, ama yemek takımına da mor uyuyordu Kahvaltı takımı için pembe almak istiyorum ama

kına için dimi.farklı seçeneklerde olabilir gerçekten ama elbise çok güzel ben çok beğendim :)
Evet canım kına için :) Neyse bunu baya sevdim aklımda ama belki daha güzelleri çıkar diye bakıcam mutlaka :)
fotoğrafları attım :)
Ayyy çok güzel olmuuuş çok beğendiiim :) Çiçeğine de bayıldım ayrıca pembe olduğu için mi oldu ne

Para da biriktiremiyorum elimde param olduğu anlaşıldığı an kardeşim sağolsun tuz buz oluveriyor Saklayamıyorum bir şekilde ortaya çıkıyor. Alıp bakmayayım bi daha yüzüne bana da sürpriz olsun

Oooo o daha tehlikeli o zaman,, sen fırsat buldukça al canım ya

Teşekkür ederim canım, pembesini bende bulamadım çatal bıçağın, ama yemek takımına da mor uyuyordu Kahvaltı takımı için pembe almak istiyorum ama

bende kahvaltı takımı için pembe istiyorum.mavi ama pembe kelebekleri var.bernardonun mağazasında görmüştüm ama kesin pahalıdır.

Yok iade etmedim canım, .çok beğendim de kıyamadım Evde giymeye başladım alışsın diye pijama altında çorapla giyiyorum

Üst taraf oturmayınca elbise kendini belli edemiyor maaleseef, avrupa yakasındaysan osmanbeye bak derim zamanın var nasılsa

bak tabi zaten bütün mağazalara bakmadan içimiz rahat etmez
teşekkür ederim aslında daha var yapılan da tartıştığımız için fotoğraflarını istemedim.konuyu kapattık 2 saate ancak düzeldik.bi dahada ikimizde konuyu açmadık.onu bende çok sevdim vazoya tam oldu da şu kek kalıbından kazık yedim.internetten almadığıma pişmanım

İyi yapmışsın çok güzeldi zaten , alışırsın artık bi şekilde. Ay gözümde canlandı ama pijamalı çoraplı haha Ben de benimkilere çook uzun zamandır bakıyordum ama gördüğüm yerdeki fiyatı 550 liraydı. Neyseki burayı buldum sonra :)

Ayrıca evet kuzu avrupa yakasıdnayım oralara ve yine Fatih'e falan bakayım diyorum aceleye gerek yok dediğin gibi zaman var :)

Nerden aldın ki kalıbııı? Aman bişey olmaz ya bazen ben de neden internete bakmadım diye pişman oluyorum ama neticede herşeyi tak diye alan insanlar değiliz. Bazıları da arada kaçıverir öyle

Hiç gözüme çarpmadı o renkte , tantitom da var ama dediğin gibi..o da çok pahallı ya bir çatal 8 tl falan

onuda gördüm de paraya kıyamıyorum pahalı geldi.bernardodakiler büyük yemek kaşığı bıçağı çatalıydı.tantitonidekiler tatlı çatalı kaşığı bıçağı.6lısı 60 küsür.3ünü alsam 180 lira.sitesinde de 100 lira üstüne muffin kalıbı hediye.o cezbetti ama hem kararsızım hemde param yok malesef

Nerden aldın ki kalıbııı? Aman bişey olmaz ya bazen ben de neden internete bakmadım diye pişman oluyorum ama neticede herşeyi tak diye alan insanlar değiliz. Bazıları da arada kaçıverir öyle

tantitoniden canım.burda bi mağaza var tantitoninin kendi mağazası değil ama ürünlerini satıyo.bende canım sıkıldıkça uğruyorum.kendi mağazından da pahalı satıyo sanırım.dimi bu da kaçıversin

Köyün delisi gibi geziyorum evde , ama uzun süre giyilecek gibi değil ki, zaten ben topuklu ayakkabı giyme özürlüyüm o yüzden spor ayakkabı alıcam da nasıl bir şey alıcam bilmiyorum
Evet o ayakkabıları bende 550 tl ye görmüştüm çok güzel güle güle giy canım

benimde alacaklarım var ama param yok ya :) şöyle 4 bin tl cik verseler karşılıksız yeter alsında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…