Teşekkür ederim kuzu, çok sevindim beğenmenee:)Gelinliğini çok çok beğendim ya, güle güle giy inşallahAyakkabılarımız azıcık benziyor sanki Bu elbise de üst kısmı oturmamış sanki ya
günaydın kızlar.
Mrs Pink elbisene gelinliğine ayakkabına bayıldım. greenandblue dün görmüştüm zaten çatal kaşıkların pembesinden bende istiyorum ya ama göremedim daha önce bakmıştım da.yemek takımınıda çok beğendim almış olmasam bende bundan alırdım
bende bikaç ıvır zıvır aldım bi de dolaplarımız oldu.albüme atarım birazdan.
Evet canım kına için :) Neyse bunu baya sevdim aklımda ama belki daha güzelleri çıkar diye bakıcam mutlaka :)kına için dimi.farklı seçeneklerde olabilir gerçekten ama elbise çok güzel ben çok beğendim :)
Ayyy çok güzel olmuuuş çok beğendiiim :) Çiçeğine de bayıldım ayrıca pembe olduğu için mi oldu nefotoğrafları attım :)
Para da biriktiremiyorum elimde param olduğu anlaşıldığı an kardeşim sağolsun tuz buz oluveriyorSaklayamıyorum bir şekilde ortaya çıkıyor. Alıp bakmayayım bi daha yüzüne bana da sürpriz olsun
Teşekkür ederim canım, pembesini bende bulamadım çatal bıçağın, ama yemek takımına da mor uyuyorduKahvaltı takımı için pembe almak istiyorum ama
Teşekkür ederim kuzu, çok sevindim beğenmenee:)
Sen ayakkabıları iade etmedin dimiii, evet belki azıcık benziyor olabilir :)
Bir de bak kimse fark etmemişti onu hakkaten , sen iyi fark ettinDoğru üst ön kısmı oturmadı . Arkadaki askılar bana uzun geldi azcık kısaltılması gerek. Yani halledilebilir bir problemdi o. Ona takılmadım ama yine de emin olamadım işte.
Evet canım kına için :) Neyse bunu baya sevdim aklımda ama belki daha güzelleri çıkar diye bakıcam mutlaka :)
Ayyy çok güzel olmuuuş çok beğendiiim :) Çiçeğine de bayıldım ayrıca pembe olduğu için mi oldu ne
fotoğrafları attım :)
bende kahvaltı takımı için pembe istiyorum.mavi ama pembe kelebekleri var.bernardonun mağazasında görmüştüm ama kesin pahalıdır.
Güle güle kullan canım çok güzel olmuş dolaplar..o çiçeği gelin çiçeği yapsana çook şeker ya
İyi yapmışsın çok güzeldi zaten , alışırsın artık bi şekilde. Ay gözümde canlandı ama pijamalı çoraplı hahaYok iade etmedim canım, .çok beğendim de kıyamadımEvde giymeye başladım alışsın diye pijama altında çorapla giyiyorum
Üst taraf oturmayınca elbise kendini belli edemiyor maaleseef, avrupa yakasındaysan osmanbeye bak derim zamanın var nasılsa
Nerden aldın ki kalıbııı? Aman bişey olmaz ya bazen ben de neden internete bakmadım diye pişman oluyorum ama neticede herşeyi tak diye alan insanlar değiliz. Bazıları da arada kaçıverir öylebak tabi zaten bütün mağazalara bakmadan içimiz rahat etmez
teşekkür ederimaslında daha var yapılan da tartıştığımız için fotoğraflarını istemedim.konuyu kapattık 2 saate ancak düzeldik.bi dahada ikimizde konuyu açmadık. onu bende çok sevdim vazoya tam oldu da şu kek kalıbından kazık yedim. internetten almadığıma pişmanım
Hiç gözüme çarpmadı o renkte , tantitom da var ama dediğin gibi..o da çok pahallı ya bir çatal 8 tl falan
Nerden aldın ki kalıbııı? Aman bişey olmaz ya bazen ben de neden internete bakmadım diye pişman oluyorum ama neticede herşeyi tak diye alan insanlar değiliz. Bazıları da arada kaçıverir öyle
İyi yapmışsın çok güzeldi zaten , alışırsın artık bi şekilde. Ay gözümde canlandı ama pijamalı çoraplı hahaBen de benimkilere çook uzun zamandır bakıyordum ama gördüğüm yerdeki fiyatı 550 liraydı. Neyseki burayı buldum sonra :)
Ayrıca evet kuzu avrupa yakasıdnayım oralara ve yine Fatih'e falan bakayım diyorum aceleye gerek yok dediğin gibi zaman var :)
a101e yine çatal kaşık gelmişYine alamam kesin Ayrıca günlük tabaklar da gelmiş
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=690
onuda gördüm de paraya kıyamıyorum pahalı geldi.bernardodakiler büyük yemek kaşığı bıçağı çatalıydı.tantitonidekiler tatlı çatalı kaşığı bıçağı.6lısı 60 küsür.3ünü alsam 180 lira.sitesinde de 100 lira üstüne muffin kalıbı hediye.o cezbetti ama hem kararsızım hemde param yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?