Haha ay anlıyorum kuzu bazen hiç olmicak bişeeyi o an öyle bi anlatıyolar ki ciddi ciddi düşünüyosun bu olmalı heralde diyeadam okadar övdükü bendemi anormallik var dedim :)
Aaa hadi yaayaaa ama ben video izleyemiyorum nolcak şimdi
Hahaha çok iyiymiş bu kız dün aşk yenidende oynayan kız yaAy çok güldüm sabah sabah
Sosyetik olcam diye kır düğünü isteyen kızın dramıymış..O teyzeler beni bitirdi https://www.facebook.com/haberinbizdencom/videos/vb.137720423052358/578095005681562/?type=2&theater
Haha evet öyleymiş ben izlememiştimHahaha çok iyiymiş bu kız dün aşk yenidende oynayan kız ya
Bananee banene ahah çok iyi yaHaha evet öyleymiş ben izlememiştimTeyzeler çok fena değil mi ya
Bir de bu vaar "Babamdan arabayı isteyince verdiği tepki"https://www.facebook.com/haberinbizdencom/videos/vb.137720423052358/578109355680127/?type=2&theater
sulu boya gibi olanı diyorsan evet baktım ve hiç beğenmedimEe tabi tecrubelendik artık
Hiç duymadım canım ben her satıcıya inanma kendinde olmayan markaları kötülüyorlar genelde.
Birde dün senin paylaştığın beyaz üzerine kırmızılı falan bir halı vardı ya onu gördüm canlı olarak çok baskındı renkleri sen bakmışmıydın ona canlı ?
HAha ay valla sabah sabah iyi geldi yaBananee banene ahah çok iyi ya
Evet evet o bende hiç beğenmedimsulu boya gibi olanı diyorsan evet baktım ve hiç beğenmedimdirekt eledim onu :) ama astımı olanlar için çok iyi bir halıymış daha pahalısınada baktım adam dedi astım için bu halıyı öneririm die.
Aynen kuzum çok iyi geldiHAha ay valla sabah sabah iyi geldi ya
bende değilde nişanlımda var canım. halıcıya astımı söylemedik bu arada kendisi dedi.Evet evet o bende hiç beğenmedimSende astımmı varrr
Aynen kuzum çok iyi geldi
Hmm anladım kuzum halı diyip geçiyoruz ama o da önemli sağlık açısındanbende değilde nişanlımda var canım. halıcıya astımı söylemedik bu arada kendisi dedi.
Ay ne sevimliler yaa ben çiçeği üstte olan kenarı çerçeveli etiketi beğendim kuzuu :)
Teşekkürler kuzular herkes aynı fikirde bu kez :)Ay ne sevimliler yaa ben çiçeği üstte olan kenarı çerçeveli etiketi beğendim kuzuu :)
Ay ne sevimliler yaa ben çiçeği üstte olan kenarı çerçeveli etiketi beğendim kuzuu :)
sanırım hepimiz aynı fikir deyiz :)
Teşekkürler kuzular herkes aynı fikirde bu kez :)
Oo evet bu baya iyi bir habersanırım hepimiz aynı fikir deyiz :)
Zor yerden sordun vallaKızlar bizim salona nasıl bir avize olur sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?