Ben de böyle düşünüyorum.Kuzu fuşya başlık biraz riskli olabilir ama
Evet kuzu o kisim onemli kesinlikle. Detayli bi goruseyim en iyisi ben gidip bi araDeri olmasın kumaş olsun yine benim başlıkta kumaş hemde açık renk ama silinebilir adamlar taşırken leke olmuş ıslak mendille silmeme rağmen geçti sende öyle seç
İvet haklisiniz fotolarla gelocem size mecbur baska turlu olmayacak.Ben de böyle düşünüyorum.
Bekliyoruz ozaman fotoğralaarı ve ayrıntılı bilgiyiEvet kuzu o kisim onemli kesinlikle. Detayli bi goruseyim en iyisi ben gidip bi ara
Bilgileri ele gecirdigim an sizdelerBekliyoruz ozaman fotoğralaarı ve ayrıntılı bilgiyi
Çok canlı başlığa göre bi süre sonra sıkılabilir bi de oda küçük olursa iyice ufak gösterir bu detayBen de böyle düşünüyorum.
ooo hadi bakalım bekliyoruz :)Günaydın kızlar dün yolluklarımı ve mutfağıma halı aldım bugün eve getirip deneyecekler rengini bende size fotoğraf çekip paylaşıcam
Ooh görevler biliniyor artık söylemedenGünaydın kızlar dün yolluklarımı ve mutfağıma halı aldım bugün eve getirip deneyecekler rengini bende size fotoğraf çekip paylaşıcam
Ben duymadım şahsen kuzu ikisini de.kızlar ya alyans ve çırağan marka halı duydunuzmu hiç. halı baktık geçen adam bana sanatın halılarından uzak dur dedi bu iki markanın halılarını gösterdi işte bambuymuş anlattı durdu çok kalitelilermiş. bakınca evet güzel duruyor ama tek sorun desenleri hiç beğendiğim bir desen olmadı
adam okadar övdükü bendemi anormallik var dedim :)Ben duymadım şahsen kuzu ikisini de.
E modelleri de beğenmemişsin zaten , listeden çıkarabilirsin bence :)
yaaa ama ben video izleyemiyorum nolcak şimdiAy çok güldüm sabah sabah
Sosyetik olcam diye kır düğünü isteyen kızın dramıymış..O teyzeler beni bitirdi https://www.facebook.com/haberinbizdencom/videos/vb.137720423052358/578095005681562/?type=2&theater
Herkese Günaydıııın! :)
Ooh görevler biliniyor artık söylemeden
kızlar ya alyans ve çırağan marka halı duydunuzmu hiç. halı baktık geçen adam bana sanatın halılarından uzak dur dedi bu iki markanın halılarını gösterdi işte bambuymuş anlattı durdu çok kalitelilermiş. bakınca evet güzel duruyor ama tek sorun desenleri hiç beğendiğim bir desen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?