2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy kızlar yatak odası takımımın başlığını değiştirmek istiyodum ben. Dün akşam mobilyacı hatunla görüştük sorayım fiyat farkını dedi.
Şimdi aradım. Başlıklar arasında 100 lira fark çıkıyomuş dedi bazayı değiştirirsek ne olur diye sorucam dedi, tamam o zaman siz bana bi dönüş yaparsınız öğrenince dedim " tamam yaparım başlıklar arasında 150-200 lira oynuyomuş dediğim gibi " falan dedi. Şoktan bişey diyemedim haha Hayır ben daha yüksek fark bekliyodum bu iyi haberde saniyeler arasında 100 lira fark nasıl çıktı onu algılayamadım. Vallahi bu kadınla başım belada

Nasıldıki, şimdi nasıl istiyosun di bakam bana :) benimde yatak odam cilaya girmek üzere :)

Nasıldıki, şimdi nasıl istiyosun di bakam bana :) benimde yatak odam cilaya girmek üzere :)
Ya kuzu başlığı hiç sevememiştim ben biraz avangarde severim galiba Başlık beyaz deri kenarlarıda beyaz mobilyaydı değişik bi model ama kaba bir görüntüsü var.
Ben başlığı renkli ve döşeme istiyordum. Az önce görüştük başlık + baza değişirse (pazarlıkla ) 700 tl fark olacak.
Sadece başlığı değiştirirsem de 250 lira oalcakmış onu da düz 200 e yaptırırm ama bilemedim ne yapsam.
Sadece başlığı değiştirsem kötü olur di mi Ay nişanlım beni kesecek ya

Bazayı ne den değiştiriyorsun kuzu ? Pahalıymış yaa

Ya işte bu sefer baza ve başlık aynı olmayacaklar. Başlık fuşya gibi biraz daha koyu bir renk , baza krem olacak. Öyle olur mu ki sence?
Annem öyle yap dedi ama
fuşya olan yer döşemesi olmayacakmı anlamadım olur ama öyleyse neden olmasınki

Fuşya olan yatağın başlığı olacak. Ama eski baza kalırsa baza krem rengi.
Yani sadece başlık değişirse başlık fulya baza krem olacak. İkisini de değiştirirsem +700 tl para eklemek gerekecek
Annem ayrı olsun ne olacak çok fazla diyor ama ben ya kötü olursa diye kararsız kaldım çok

Ya işte bu sefer baza ve başlık aynı olmayacaklar. Başlık fuşya gibi biraz daha koyu bir renk , baza krem olacak. Öyle olur mu ki sence?
Annem öyle yap dedi ama
Ya bence renkli yapınca sıkılma ihtimalin var hem de her nevresimi uyduramazsın. Bilemedim ben

Hayır canım model de farklı çünkü bu komple döşeme bir başlık mobilya kısmı yok yani. O yüzden çok kararsız kaldım. İkisi aynı renk olmazsa kötü mü olur diye

Hayır canım model de farklı çünkü bu komple döşeme bir başlık mobilya kısmı yok yani. O yüzden çok kararsız kaldım. İkisi aynı renk olmazsa kötü mü olur diye

Anlamadım kuzu yani sen başlığıda mı değiştirme diyosun yoksa sadece başlığı değiştir mi?

istediğinle şimdi olanın fotosu var mı ? fark normalmi diye bakarız.. bazaya 4 tane makas takcaklar fark istemeleri normal onda

mobilyayı çok anlamadım ama deri başlık herzaman daha iyi rahat tozu alınır enazından. ama illa değiştiricem diyorsan sadece başlığı değiştir bence çünkü yatak örtüleri bazayı zaten kapatacak görünmeyecekki 700 tl az fark değil.

istediğinle şimdi olanın fotosu var mı ? fark normalmi diye bakarız.. bazaya 4 tane makas takcaklar fark istemeleri normal onda
Gönderirse göstericem kuzu bakınca daha iyi anlarsınız zaten. Aslında çok abes bi görüntü çıkmayacaktır muhtemelen keskin değil bazanın rengi çünkü krem rengi ama. Olmadı yarın gösteririm bi daha isteyip.
Mrs Pink hepsi fuşya olursa kötü olur bence birde H happy__ nin dediği de doğru her nevresimi uyduramazsın ki fuşya çok baskın bir renk

Evet aslında doğru dediniz. Nevresim içine koyulursa da alakasız bi görüntü çıkabilir ortaya . Tek başlığı değiştirmek maddi açıdan da görüntü açısından da daha iyi olabilir yani. Sevindim buna biraz diğeri çok zorlardı şu aşamada çünkü. Bir de nakit gerekecekti.
curlygirl başlığı hiç sevemedim bir de deriden pek hoşlanmıyorum ben sanırım ya

Kuzu fuşya başlık biraz riskli olabilir ama

Deri olmasın kumaş olsun yine benim başlıkta kumaş hemde açık renk ama silinebilir adamlar taşırken leke olmuş ıslak mendille silmeme rağmen geçti sende öyle seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…