Yaa ben can sıkıntısından takla attırdım onaO bebege tepkiydi kizim korktum hahaha
Nasıl da biliyoruz seni hahahTam hazirlanmis gidiyordum baslikti bazaydi sekerim dustu gidemedim ya hahah
Yemege ciktim yia kacmadim
Yaa görüyormusun hep fuşya başlık yüzündennTam hazirlanmis gidiyordum baslikti bazaydi sekerim dustu gidemedim ya hahah
Yemege ciktim yia kacmadim
Haha yek ya gelmedi. Kadin da laftan anlamiyo gicik etti beni aksam . zaten dusundum haklisiniz renk cok ciciydi ama cok riskli. Sadece basligi degistirim pudra falan yaparsam uyumsuz olmayacak sanirim. Ama bu seferde firmada baska kumas yommus! Nasil isse buYaa görüyormusun hep fuşya başlık yüzündennResim geldimi bari ?
ah ah fuşya başlık bak kızı göbüşlü bırakacak gördünmüYaa görüyormusun hep fuşya başlık yüzündennResim geldimi bari ?
Sorma yaa ummadik tas bas yariyor resmenah ah fuşya başlık bak kızı göbüşlü bırakacak gördünmü
Baş yaracağına göbek eritseymiş bi işe yararmış en azındanSorma yaa ummadik tas bas yariyor resmen
Allah allah nasıl başka kumaş olmaz ya uğraşmak istemiyor olabilirlermi çok saçma geldi banaHaha yek ya gelmedi. Kadin da laftan anlamiyo gicik etti beni aksam . zaten dusundum haklisiniz renk cok ciciydi ama cok riskli. Sadece basligi degistirim pudra falan yaparsam uyumsuz olmayacak sanirim. Ama bu seferde firmada baska kumas yommus! Nasil isse bu
ah ah fuşya başlık bak kızı göbüşlü bırakacak gördünmü
En iyisi telefonda sallayabileceklerini düşünüyorlar canım mobilya işi çok sıkıntılı gerçekten fıtık oluyor insan istediği gibi teslim alana kadarH happy__
Haha bi hayri dokunsa sasardim zaten o ummaduk taslarin
@blisss kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Sacma sapan bi sebep yani. Kumas da yoksa nasil calisiyo bu adamlar acaba. Telefonda kriz gevirtti bana algilama guclugu var kadinin resmen. Yarin gider ifadesini canli canli alirim baska turlu olmayacak
oda iyimiş :) ayrı ayrı çalışmak zorlarınamı gidiyor anlamadımEvet kuzu aynen oyke. Bir de benim kadin ciddrn bi tuhaf. Ben sadece baslik istiyorim diyorum oyle olmazmis ki carsaf serince baza gorunur kotu dururmus. Yahu fikir ver tabi eyvallah da israrla tekinin fiyatini soylemiyor. Karar benim , yatak odasi benim yani . Kan benim damar benim gibi oldu amaay delirtirse o cocuk gibi triplere giricem magazada zaten
Herhalde oyle baska bisey gelmiyo aklima. Tabi takimi oldugu gibi satmak ufras gerektirmiyor nasilsa. Bir de benim istedigim renk yok degil, fusyadan baska renk yok diyor. Olur mu oyle sey ne sacma.oda iyimiş :) ayrı ayrı çalışmak zorlarınamı gidiyor anlamadım
Evet kuzu aynen oyke. Bir de benim kadin ciddrn bi tuhaf. Ben sadece baslik istiyorim diyorum oyle olmazmis ki carsaf serince baza gorunur kotu dururmus. Yahu fikir ver tabi eyvallah da israrla tekinin fiyatini soylemiyor. Karar benim , yatak odasi benim yani . Kan benim damar benim gibi oldu amaay delirtirse o cocuk gibi triplere giricem magazada zaten
AHahha kan benim damar benim dedi yaaaAynısını kadına söyle koşulsuz değiştirir bence
fuşyadan başka yokta ne yaHerhalde oyle baska bisey gelmiyo aklima. Tabi takimi oldugu gibi satmak ufras gerektirmiyor nasilsa. Bir de benim istedigim renk yok degil, fusyadan baska renk yok diyor. Olur mu oyle sey ne sacma.
Olurmu olurHahah her yolu denicem artik zaten. Bunu hak etti benceiade bile alir bakarsin
Komik dimi ciddenfuşyadan başka yokta ne yabaşta yeşil isteseydin ne dicekti acaba hangi mağaza bu. buarada sen eşyaları alırken biz gördükmü ben hatırlayamadım
Gostermistim kuzu da baya zaman oldu. Yine albume koyarim koltuklarin varda problem yatak odasininki yok suan bulursam gostericemOlurmu olurCidden ya biz mobilyalarını görmeidk dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?