2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa görüyormusun hep fuşya başlık yüzündenn Resim geldimi bari ?
Haha yek ya gelmedi. Kadin da laftan anlamiyo gicik etti beni aksam . zaten dusundum haklisiniz renk cok ciciydi ama cok riskli. Sadece basligi degistirim pudra falan yaparsam uyumsuz olmayacak sanirim. Ama bu seferde firmada baska kumas yommus! Nasil isse bu

Allah allah nasıl başka kumaş olmaz ya uğraşmak istemiyor olabilirlermi çok saçma geldi bana
ah ah fuşya başlık bak kızı göbüşlü bırakacak gördünmü

Yaa suç atacak birşey bulduk

H happy__
Haha bi hayri dokunsa sasardim zaten o ummaduk taslarin
@blisss kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Sacma sapan bi sebep yani. Kumas da yoksa nasil calisiyo bu adamlar acaba. Telefonda kriz gevirtti bana algilama guclugu var kadinin resmen. Yarin gider ifadesini canli canli alirim baska turlu olmayacak

En iyisi telefonda sallayabileceklerini düşünüyorlar canım mobilya işi çok sıkıntılı gerçekten fıtık oluyor insan istediği gibi teslim alana kadar

Evet kuzu aynen oyke. Bir de benim kadin ciddrn bi tuhaf. Ben sadece baslik istiyorim diyorum oyle olmazmis ki carsaf serince baza gorunur kotu dururmus. Yahu fikir ver tabi eyvallah da israrla tekinin fiyatini soylemiyor. Karar benim , yatak odasi benim yani . Kan benim damar benim gibi oldu ama ay delirtirse o cocuk gibi triplere giricem magazada zaten

oda iyimiş :) ayrı ayrı çalışmak zorlarınamı gidiyor anlamadım

oda iyimiş :) ayrı ayrı çalışmak zorlarınamı gidiyor anlamadım
Herhalde oyle baska bisey gelmiyo aklima. Tabi takimi oldugu gibi satmak ufras gerektirmiyor nasilsa. Bir de benim istedigim renk yok degil, fusyadan baska renk yok diyor. Olur mu oyle sey ne sacma.

AHahha kan benim damar benim dedi yaaa Aynısını kadına söyle koşulsuz değiştirir bence

Herhalde oyle baska bisey gelmiyo aklima. Tabi takimi oldugu gibi satmak ufras gerektirmiyor nasilsa. Bir de benim istedigim renk yok degil, fusyadan baska renk yok diyor. Olur mu oyle sey ne sacma.
fuşyadan başka yokta ne ya başta yeşil isteseydin ne dicekti acaba hangi mağaza bu. buarada sen eşyaları alırken biz gördükmü ben hatırlayamadım

fuşyadan başka yokta ne ya başta yeşil isteseydin ne dicekti acaba hangi mağaza bu. buarada sen eşyaları alırken biz gördükmü ben hatırlayamadım
Komik dimi cidden
Aldiktan sonra gostermistim kuzu ama suan fotosu yok bulunca tekrar atarim. Bi markasi yok buranin oyle bi mobilyaci. Allahtan koltuklari da ordan almamistim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…