2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar şu avizelerden almak isteyen varsa koçtaş 100 tl ye 20 tl indirim çeki verdi hemen kullanmam için sanırım bugünlük. sadece aydınlatmada. ben bu akşam gidip mağazaya öyle alıcam ama almak isteyen varsa kullansın

Kızlar yatak odasının bütün fotosunu bulamadım amaa parça parça çıktılar Dolap ve şifonyerin mapğazadki hallerini buldum diğer gıcık olduğum başlık vs kısımların katalogdan çekilmişini buldum.
Koltuğunda tekini buldum malesef berjerlerin ve diğerinin fotosu yok şuan .

ayrıca geçende banyo dolaplarına bakıyorumdum peşinden mail geldi banyo ürünlerinden indiirm kuponu diye

Aa iyiymiiş Neyse sen git canlısının fotosunu çek de bir de o gözle bakalım bence

görünce hatırladım başlığı :) ama diğerlerini gördüğümü hatırlamıyorum :) güle güle kullanın inş. yemek odasıda aynı takımın yemek odasımı olacak. birde ayıptır sorması nekadar tuttu bunlar

Evet kuzu ama yemek odası değil sadece masa ve sandalyelerini almıştım ben.
Biz koltukları alalı o kadar uzun zaman olduki Biz 3000 gibi bişeye falan almıştık sanırım şuan aynı mağazada aynı koltuklar 5.500 lira . Bizzat etiketi ile gördüm sordum

iyi bir kazanım olmuş bu koltuklar pahalı oluyorda bende ondan merak ettim :)

Mrs Pink Güle güle kullan kuzu dolapların falan büyükmüş rahat olur. Ama ben anlamadım şimdi başlıkta o kumaş yerini mi renkli yapmak istiyorsun?

iyi bir kazanım olmuş bu koltuklar pahalı oluyorda bende ondan merak ettim :)
Baya uyguna kaptık ya valla diyorum ya çok oldu 2500 e bile almış olabiliriz o zaman. Şöyle diyim koltuk ve masa sandalyeyi toplamda 4000 e aldık. Şuan ikisinin toplamı 7.500 e yakın aynı mağazada

Mrs Pink Güle güle kullan kuzu dolapların falan büyükmüş rahat olur. Ama ben anlamadım şimdi başlıkta o kumaş yerini mi renkli yapmak istiyorsun?
Hayıır ben komple o başlığı istemiyorum. O başlık gidecek yerine başka başlık gelecek. Ama biraz avangarde başlıklara kayıyorum ben. Yatak odasıyla uyumsuz olmayacak şekilde bir model ve renk gerek bana

Baya uyguna kaptık ya valla diyorum ya çok oldu 2500 e bile almış olabiliriz o zaman. Şöyle diyim koltuk ve masa sandalyeyi toplamda 4000 e aldık. Şuan ikisinin toplamı 7.500 e yakın aynı mağazada
Baya iyi almışsınızz.
Hayıır ben komple o başlığı istemiyorum. O başlık gidecek yerine başka başlık gelecek. Ama biraz avangarde başlıklara kayıyorum ben. Yatak odasıyla uyumsuz olmayacak şekilde bir model ve renk gerek bana
Anladım ben de modelini pek sevemedim sanki, o kenarların dönmesi falan iyi olmamış ama renkli yapmaman konusunda ısrarcıyım. Sıkılırsın başka şeyleri uyduramazsın, yine kremde kal bence

canım bence başlığın şuanki halini sevdim ve komidinlerinde dolabı düşünce fuşya zaten olmazmış bence.

Anladım ben de modelini pek sevemedim sanki, o kenarların dönmesi falan iyi olmamış ama renkli yapmaman konusunda ısrarcıyım. Sıkılırsın başka şeyleri uyduramazsın, yine kremde kal bence
Evet ya bi de çok kaba yakından hiç sevemedim. Yaa hafif bir renk olsaa pudra olmaz mı pudra HA krem ha pudra yaa nolur kiii
canım bence başlığın şuanki halini sevdim ve komidinlerinde dolabı düşünce fuşya zaten olmazmış bence.
Evet evet olmazmış da pudra olur diyin yaaa Model de değişecek tabi aynısını düşünmeyin

Bütün ev pembe oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…