- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aa iyiymiiş Neyse sen git canlısının fotosunu çek de bir de o gözle bakalım bencekızlar şu avizelerden almak isteyen varsa koçtaş 100 tl ye 20 tl indirim çeki verdi hemen kullanmam için sanırım bugünlük. sadece aydınlatmada. ben bu akşam gidip mağazaya öyle alıcam ama almak isteyen varsa kullansın
görünce hatırladım başlığı :) ama diğerlerini gördüğümü hatırlamıyorum :) güle güle kullanın inş. yemek odasıda aynı takımın yemek odasımı olacak. birde ayıptır sorması nekadar tuttu bunlarKızlar yatak odasının bütün fotosunu bulamadım amaa parça parça çıktılarDolap ve şifonyerin mapğazadki hallerini buldum diğer gıcık olduğum başlık vs kısımların katalogdan çekilmişini buldum.
Koltuğunda tekini buldum malesef berjerlerin ve diğerinin fotosu yok şuan .
Evet kuzu ama yemek odası değil sadece masa ve sandalyelerini almıştım ben.görünce hatırladım başlığı :) ama diğerlerini gördüğümü hatırlamıyorum :) güle güle kullanın inş. yemek odasıda aynı takımın yemek odasımı olacak. birde ayıptır sorması nekadar tuttu bunlar
A ama fotodaki deri sandeyeler bana ait değil tabi kigörünce hatırladım başlığı :) ama diğerlerini gördüğümü hatırlamıyorum :) güle güle kullanın inş. yemek odasıda aynı takımın yemek odasımı olacak. birde ayıptır sorması nekadar tuttu bunlar
iyi bir kazanım olmuşEvet kuzu ama yemek odası değil sadece masa ve sandalyelerini almıştım ben.
Biz koltukları alalı o kadar uzun zaman oldukiBiz 3000 gibi bişeye falan almıştık sanırım şuan aynı mağazada aynı koltuklar 5.500 lira . Bizzat etiketi ile gördüm sordum
Baya uyguna kaptık ya valla diyorum ya çok oldu 2500 e bile almış olabiliriz o zaman. Şöyle diyim koltuk ve masa sandalyeyi toplamda 4000 e aldık. Şuan ikisinin toplamı 7.500 e yakın aynı mağazadaiyi bir kazanım olmuşbu koltuklar pahalı oluyorda bende ondan merak ettim :)
Hayıır ben komple o başlığı istemiyorum. O başlık gidecek yerine başka başlık gelecek. Ama biraz avangarde başlıklara kayıyorum ben. Yatak odasıyla uyumsuz olmayacak şekilde bir model ve renk gerek banaMrs Pink Güle güle kullan kuzu dolapların falan büyükmüş rahat olur. Ama ben anlamadım şimdi başlıkta o kumaş yerini mi renkli yapmak istiyorsun?
Baya iyi almışsınızz.Baya uyguna kaptık ya valla diyorum ya çok oldu 2500 e bile almış olabiliriz o zaman. Şöyle diyim koltuk ve masa sandalyeyi toplamda 4000 e aldık. Şuan ikisinin toplamı 7.500 e yakın aynı mağazada
Anladım ben de modelini pek sevemedim sanki, o kenarların dönmesi falan iyi olmamış ama renkli yapmaman konusunda ısrarcıyım. Sıkılırsın başka şeyleri uyduramazsın, yine kremde kal benceHayıır ben komple o başlığı istemiyorum. O başlık gidecek yerine başka başlık gelecek. Ama biraz avangarde başlıklara kayıyorum ben. Yatak odasıyla uyumsuz olmayacak şekilde bir model ve renk gerek bana
greenandblue canım sizin tv ünitesi noldu geldimi
canım bence başlığın şuanki halini sevdim ve komidinlerinde dolabı düşünce fuşya zaten olmazmış bence.Hayıır ben komple o başlığı istemiyorum. O başlık gidecek yerine başka başlık gelecek. Ama biraz avangarde başlıklara kayıyorum ben. Yatak odasıyla uyumsuz olmayacak şekilde bir model ve renk gerek bana
kalitesi nasıl peki annemlere almak istiyorum çünkü :) benden sonra bir oda boşalacak orayı oturma odası yapsınlar :)Evet canım gelmişçok sade bir şey ama işimiz görür
Evet ya bi de çok kaba yakından hiç sevemedim. Yaa hafif bir renk olsaa pudra olmaz mı pudraAnladım ben de modelini pek sevemedim sanki, o kenarların dönmesi falan iyi olmamış ama renkli yapmaman konusunda ısrarcıyım. Sıkılırsın başka şeyleri uyduramazsın, yine kremde kal bence
Evet evet olmazmış da pudra olur diyin yaaacanım bence başlığın şuanki halini sevdim ve komidinlerinde dolabı düşünce fuşya zaten olmazmış bence.
kalitesi nasıl peki annemlere almak istiyorum çünkü :) benden sonra bir oda boşalacak orayı oturma odası yapsınlar :)
Bütün ev pembe olduEvet ya bi de çok kaba yakından hiç sevemedim. Yaa hafif bir renk olsaa pudra olmaz mı pudraHA krem ha pudra yaa nolur kiii
Evet evet olmazmış da pudra olur diyin yaaaModel de değişecek tabi aynısını düşünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?