2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yakından göremedim bende canım, ama orta halli birşeye benziyor..fotoğrafı koyayım albüme :)
evete vete albüme :) güle güle kullanın buarada :)

Bütün ev pembe oldu
pudra olur diyicem ama H happy__ şimdi hatırlattı bana bütün ev pembe evet

Mrs Pink canım çok güzel eşyaların, güzel günlerde kullan

bende kızlara katılıyorum fuşya yada başka baskın bir rengi kombinlemek zor olabilir.Pudra olabilir bence

Mrs Pink canım çok güzel eşyaların, güzel günlerde kullan

bende kızlara katılıyorum fuşya yada başka baskın bir rengi kombinlemek zor olabilir.Pudra olabilir bence
Baskın renkler olmaz evet haklısınız, dün eve gidince o fikirden vazgeçtim zaten fotolara baktığımda
Ama bak pudraya bir onay çıktı :d Başka ne olur senceee?

çok güzel gözüküyor heleki o fiyata harika :) ben çok beğendim. senin mobilyaların da gayet uyumlu

çok teşekkür ederim canım..biz aldıktan sonra bunların mdf olanını gördük..arasında 100 tl var sanırım ama mdf daha iyi.
açıkcası onu da kelebekten alsam 700 tl verecektik, nedense vermek istemedim o parayı..

Pastel renkler olursa göz yormaz, belli bir saatten sonra seni rahatsız etmez diye düşündüm :)

Bende tüm evi ceviz rengi ile kap kara yaptım o ayrı mesele tabi

Pastel renkler olursa göz yormaz, belli bir saatten sonra seni rahatsız etmez diye düşündüm :)

Bende tüm evi ceviz rengi ile kap kara yaptım o ayrı mesele tabi
Evet evet kuzu haklısın.
Hihi ya bi başlayınca öyle devam ediyor di mi, aman olsun çok güzel oldular neticede :)
bende eve ahşap , kahverengi vs tek birşey almadım Çünkü bizim şuanki ev öyle ve o yüzden çok sıkıldım. Yatakodasının bir kısmı ahşap rengi ya ona bile can sıkmıştım resmen. :d

Kızzlar küçük bir işim vardı maşşalah yine sayfalar hızla akmıış tam okuyamadım ama Mrs Pink pudramı olacak şimdii ? Mobilyaların çok güzel buarada hatırladım sanki

Ama bu su yeşili de zor bi renk bence. Senin zevkine göre nevresim vs uydurmak açısından pudra daha uygun. Bana sorarsan da greenandblue nun yolladığı 3. renk daha çok şeyle uyum sağlayabilir

Kızzlar küçük bir işim vardı maşşalah yine sayfalar hızla akmıış tam okuyamadım ama Mrs Pink pudramı olacak şimdii ? Mobilyaların çok güzel buarada hatırladım sanki
Teşekkür ederim kuzuuu, çook yüksek ihtimalle öyle olacak :)
Ama bu su yeşili de zor bi renk bence. Senin zevkine göre nevresim vs uydurmak açısından pudra daha uygun. Bana sorarsan da greenandblue nun yolladığı 3. renk daha çok şeyle uyum sağlayabilir
Ayy ona ben zaten bakmıştım, hatta o başlığa bakmıştım ama fiyat çok feciydi Zaten öyle her rengi bulamayacağım kesin bir yere varabilecekmiyiz bakalım

Sen çözer gelirsin bunu da

Hayırlı olsun canımm, gözünüz aydınnn :)

merhaba gençlik

YEKTA61 hayırlı olsun canım

Tabikii tabiki maksat gönül birliği

Aaa hadi hayırlısı bakalım canım

Sagolun kızlar bakalım. Pek bi hazırlık bisey yapamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…