evete vete albüme :) güle güle kullanın buarada :)Yakından göremedim bende canım, ama orta halli birşeye benziyor..fotoğrafı koyayım albüme :)
Evet ya bi de çok kaba yakından hiç sevemedim. Yaa hafif bir renk olsaa pudra olmaz mı pudraHA krem ha pudra yaa nolur kiii
Evet evet olmazmış da pudra olur diyin yaaaModel de değişecek tabi aynısını düşünmeyin
pudra olur diyicem ama H happy__ şimdi hatırlattı banaBütün ev pembe oldu
Yaa pudra pembeden sayılmaz hahahaBütün ev pembe oldu
Baskın renkler olmaz evet haklısınız, dün eve gidince o fikirden vazgeçtim zaten fotolara baktığımdaMrs Pink canım çok güzel eşyaların, güzel günlerde kullan
bende kızlara katılıyorum fuşya yada başka baskın bir rengi kombinlemek zor olabilir.Pudra olabilir bence
Gayet güzelmiş canım :)Teşekkür ederim canım :) iki tane de duvar rafı var ama onun fotoğrafı yok elimde :) Bence fiyatına göre güzel bir ürün :)
çok güzel gözüküyor heleki o fiyata harika :) ben çok beğendim. senin mobilyaların da gayet uyumluTeşekkür ederim canım :) iki tane de duvar rafı var ama onun fotoğrafı yok elimde :) Bence fiyatına göre güzel bir ürün :)
Baskın renkler olmaz evet haklısınız, dün eve gidince o fikirden vazgeçtim zaten fotolara baktığımda
Ama bak pudraya bir onay çıktı :d Başka ne olur senceee?
çok güzel gözüküyor heleki o fiyata harika :) ben çok beğendim. senin mobilyaların da gayet uyumlu
Evet evet kuzu haklısın.Pastel renkler olursa göz yormaz, belli bir saatten sonra seni rahatsız etmez diye düşündüm :)
Bende tüm evi ceviz rengi ile kap kara yaptım o ayrı mesele tabi
Ama bu su yeşili de zor bi renk bence. Senin zevkine göre nevresim vs uydurmak açısından pudra daha uygun. Bana sorarsan da
Teşekkür ederim kuzuuu, çook yüksek ihtimalle öyle olacak :)Kızzlar küçük bir işim vardı maşşalah yine sayfalar hızla akmıış tam okuyamadım amaMrs Pink pudramı olacak şimdii ? Mobilyaların çok güzel buarada hatırladım sanki
Ayy ona ben zaten bakmıştım, hatta o başlığa bakmıştım ama fiyat çok feciydiAma bu su yeşili de zor bi renk bence. Senin zevkine göre nevresim vs uydurmak açısından pudra daha uygun. Bana sorarsan dagreenandblue nun yolladığı 3. renk daha çok şeyle uyum sağlayabilir
Sen çözer gelirsin bunu daTeşekkür ederim kuzuuu, çook yüksek ihtimalle öyle olacak :)
Ayy ona ben zaten bakmıştım, hatta o başlığa bakmıştım ama fiyat çok feciydiZaten öyle her rengi bulamayacağım kesin bir yere varabilecekmiyiz bakalım
Aayy inşallah diyorumm !Sen çözer gelirsin bunu da
mürdümün çok açık soft tonu var kumaşlarda olabilir https://www.google.com.tr/search?q=...edia.org%2Fwiki%2FCategory%3AViolet;1024;1024 tam bulamadım amaBaskın renkler olmaz evet haklısınız, dün eve gidince o fikirden vazgeçtim zaten fotolara baktığımda
Ama bak pudraya bir onay çıktı :d Başka ne olur senceee?
2 ay bile yok
Hayırlı olsun canımm, gözünüz aydınnn :)
abajur olanları mağazada gördüm güzeller. diğerlerinide nişanlıma gösterdim biraz önce oda beğendi akşama gidip mağazada bakıcaz beğenirsek alıcaz bakalım :)
hayırlı olsun canım acil hazrılıklar başlamalısın :) ayrıca benim ikinci düğünümle aynı zamanda :)
Tabikii tabiki maksat gönül birliği
Aaa hadi hayırlısı bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?