2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok beğendim çok güzeller kuzuuu . Ayy herşey rayına oturuyor sizde süpersiniiiz.
Ben çok gerilerde kaldım çok korkuyoruuuuum

Çok beğendim çok güzeller kuzuuu . Ayy herşey rayına oturuyor sizde süpersiniiiz.
Ben çok gerilerde kaldım çok korkuyoruuuuum

Sağol kuzucum. Korkma korkma evin belli olsaydı sende almıştın hepsini kii mobilyaların falan alındıı
Ay ben salona da bundan alırım her yere bundan alırım ki

Hahah farklı renklerinden al bariii
Çok güzel diğer renkleri de ben pudra düşünmüştüm ama nişanlım bunu beğendi

Hahah farklı renklerinden al bariii
Çok güzel diğer renkleri de ben pudra düşünmüştüm ama nişanlım bunu beğendi
Evet evet farklı renk de alırım mavi su yeşili de güzel görünüyor. Ne kadar tuttu peki

Aaa hangi halıcıymış o nerde di bakalım, bornovadayım ya bende
Stadı geçtikten sonra sağ tarafta halıcılar var yan yana atlasın yanında ki ipekli birşeydi adı çok ilgililer gerçekten ama ben sadece yolluk baktım diğer modelleri nasıl bilmiyorum

kızlaar aranızda kapadokyaya balayına gidecek olan varmı?

Kısmet canım zamanı geldiğinde o da olacak
İnşallah kuzu inşallah
napıyosun kuzu bakıyomusun ev ? bu aralar baya çıkar bak evleri boşaltıyolar ya genelde
Yani bakınıyoruz kuzu , ben de senin gibi düşünmüştüm ama asıl bundan 1 ay önce falan çok güzel evler vardı şimdi yok. Ve şuan resmen 900 liraya falan ev bulamıyorum mesela. Oturulur vaziyetteki evlerin kirası 1000-1200 ve devamıı..
O yüzden yine bi yandan satılık da bakıyoruz. Yani ne yapacağımızı bilmez durumdayız gerçekten çok kurcalıyo kafamı , daralıyorum

Hadii ya sıkma canını ama elbet bulunur yani bu ara çoğalır diye düşünmüştüm bende .. Allah yardım etsin

Hadii ya sıkma canını ama elbet bulunur yani bu ara çoğalır diye düşünmüştüm bende .. Allah yardım etsin
Hayallerim hayal oldu resmen . Sebebini de çözemedim ya . Bu sene de ne çok kişi evleniyor arkadaş onlar mı tuttu naptı
Amin kuzu bakalım ne olacak 1 aya kadar belli olur artık

canım siz nereden ev bakıyorsunuz bizde bakıyoruzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…