Çok beğendim çok güzeller kuzuuu . Ayy herşey rayına oturuyor sizde süpersiniiiz.Kızlar albüme aldığım yolluğu ekledim ancak belli olmuyor pek floşlu halı dediklerinden beyaz üzerine sarı geçişler var resimdeki 1 metre en ben onu 80 düşürdümm. Fabrikadan gelecek bekliyoruz.
Birde mutfak kısmına bir halı aldım diğeri de o
Ay ben salona da bundan alırım her yere bundan alırım kiTuğra halı stone serisi
Çok beğendim çok güzeller kuzuuu . Ayy herşey rayına oturuyor sizde süpersiniiiz.
Ben çok gerilerde kaldım çok korkuyoruuuuum
Ay ben salona da bundan alırım her yere bundan alırım ki
Evet evet farklı renk de alırım mavi su yeşili de güzel görünüyor. Ne kadar tuttu pekiHahah farklı renklerinden al bariii
Çok güzel diğer renkleri de ben pudra düşünmüştüm ama nişanlım bunu beğendi
Evet evet farklı renk de alırım mavi su yeşili de güzel görünüyor. Ne kadar tuttu peki
ikisinimi 200 tl ye aldınSu yeşili de çook güzel ama bize uymadı rengi.
Biri 80x150 bir tane de 80x170 200 liraya aldık indirimle
Eveet ikisi canım. Valla bornovada bir halıcı gezerken tesadüfen girdikikisinimi 200 tl ye aldınnerden aldın nerden
Aaa hangi halıcıymış o nerde di bakalım, bornovadayım ya bendeEveet ikisi canım. Valla bornovada bir halıcı gezerken tesadüfen girdik
Hoff ev işte ev! Bakalım başımıza neler gelecek bizimSağol kuzucum. Korkma korkma evin belli olsaydı sende almıştın hepsini kii mobilyaların falan alındıı
Stadı geçtikten sonra sağ tarafta halıcılar var yan yana atlasın yanında ki ipekli birşeydi adı çok ilgililer gerçekten ama ben sadece yolluk baktım diğer modelleri nasıl bilmiyorumAaa hangi halıcıymış o nerde di bakalım, bornovadayım ya bende
Kısmet canım zamanı geldiğinde o da olacakHoff ev işte ev! Bakalım başımıza neler gelecek bizim
Aa çok iyiymiş gerektenSu yeşili de çook güzel ama bize uymadı rengi.
Biri 80x150 bir tane de 80x170 200 liraya aldık indirimle
tamam canım Biliyorum orayı :)Stadı geçtikten sonra sağ tarafta halıcılar var yan yana atlasın yanında ki ipekli birşeydi adı çok ilgililer gerçekten ama ben sadece yolluk baktım diğer modelleri nasıl bilmiyorum
napıyosun kuzu bakıyomusun ev ? bu aralar baya çıkar bak evleri boşaltıyolar ya geneldeHoff ev işte ev! Bakalım başımıza neler gelecek bizim
İnşallah kuzu inşallahKısmet canım zamanı geldiğinde o da olacak
Yani bakınıyoruz kuzu , ben de senin gibi düşünmüştüm ama asıl bundan 1 ay önce falan çok güzel evler vardı şimdi yok. Ve şuan resmen 900 liraya falan ev bulamıyorum mesela. Oturulur vaziyetteki evlerin kirası 1000-1200 ve devamıı..napıyosun kuzu bakıyomusun ev ? bu aralar baya çıkar bak evleri boşaltıyolar ya genelde
Hadii ya sıkma canını ama elbet bulunur yani bu ara çoğalır diye düşünmüştüm bende .. Allah yardım etsinİnşallah kuzu inşallah
Yani bakınıyoruz kuzu , ben de senin gibi düşünmüştüm ama asıl bundan 1 ay önce falan çok güzel evler vardı şimdi yok. Ve şuan resmen 900 liraya falan ev bulamıyorum mesela. Oturulur vaziyetteki evlerin kirası 1000-1200 ve devamıı..
O yüzden yine bi yandan satılık da bakıyoruz. Yani ne yapacağımızı bilmez durumdayız gerçekten çok kurcalıyo kafamı , daralıyorum
Hayallerim hayal oldu resmen . Sebebini de çözemedim ya . Bu sene de ne çok kişi evleniyor arkadaş onlar mı tuttu naptıHadii ya sıkma canını ama elbet bulunur yani bu ara çoğalır diye düşünmüştüm bende .. Allah yardım etsin
canım siz nereden ev bakıyorsunuz bizde bakıyoruzdaİnşallah kuzu inşallah
Yani bakınıyoruz kuzu , ben de senin gibi düşünmüştüm ama asıl bundan 1 ay önce falan çok güzel evler vardı şimdi yok. Ve şuan resmen 900 liraya falan ev bulamıyorum mesela. Oturulur vaziyetteki evlerin kirası 1000-1200 ve devamıı..
O yüzden yine bi yandan satılık da bakıyoruz. Yani ne yapacağımızı bilmez durumdayız gerçekten çok kurcalıyo kafamı , daralıyorum
Ben avrupa yakasındayım canım. Bu yakadan bi kaç bölgeye bakıyorum. Sen anadoludan bakıyosun sanırım dimicanım siz nereden ev bakıyorsunuz bizde bakıyoruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?