Hadi ya olsun pudrada güzel ya da bekle belki stoga girer tekrar yeşilabajur başlığı güzel kızlar bu gittiğim mağazasında yoktu alamadım ama daha önce görmüştüm güzeldi. diğer mağazan bakıcam. su yeşiline karar vermiştim aslında ama galiba stok kalmamış onda heralde pudra olucak.
Kızlar salı günü netten recete.com dan vichy nin ürünlerini sipariş etmiştim en uygun fiyatlar ordaydı dün kargom gelmiş. Dün izinli olduğum için bugün bakabildim. Yanında hediyelerde göndermiş. O tarz ürünler alırsanız tavsiye ederim her hangi bir sorun yaşamadım ben. Dışarda eczanede 60 tl olan ürünü 40 tlye aldım mesela
aynen canımBende daha önce eczanemizde.com dan alışveriş yapmıştım oraya da bakabilirsin onlarda aynı şekilde hediye gönderiyorlar canım. Fiyat nerde uygunsa ordaan alırız artık
Günaydın kuzulaaaar! :)
Hepinize hayırlı ramazanlar. Hiiç uyuyamadııımGece uykumu toplasak 3 saat etmez herhalde ..
greenandblue sen de kalkamamışsın Allah yardımcın olsun kuzuu
Aynı şey banada olduuay bende hep diyordum ramazandna önce herşeyi halledicem diye. bakıyorum daha çok şey var akşam bende bi telaş yaptım nasıl yapıcam şimdi die
ay ne güzelmiş :) bir iş daha hallolmuş bak iyisin :)Aynı şey banada olduudün evimizin elektrik led işini halletmiş nişanlım baya uğraşmış süpriz yapmış bana :)
aynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamazay ne güzelmiş :) bir iş daha hallolmuş bak iyisin :)
Oh maşallah kuzu yaa, süper ilerliyosunuz :) İnşallah böyle plana göre ilerleraynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamaz
inş ya bizimde hafta sonu mobilyalar gelecek ama emin olamıyorum içimden ertelenecek gibi hissediyorum bugün arayacam bakalımaynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamaz
İnşallah aksamaz canım herşey düzenlediğin gibi gider ama peşini bırakma mutlaka ara sor öncedenaynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamaz
Aksilikler olabiliyor önceden sıkıştırmak lazım gelirse resimleri bekliyoruuuzzinş ya bizimde hafta sonu mobilyalar gelecek ama emin olamıyorum içimden ertelenecek gibi hissediyorum bugün arayacam bakalım
Oo baya her şey hallolmuş gibi ne güzel ya :)aynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamaz
tabikide :)İnşallah aksamaz canım herşey düzenlediğin gibi gider ama peşini bırakma mutlaka ara sor önceden
Aksilikler olabiliyor önceden sıkıştırmak lazım gelirse resimleri bekliyoruuuzz
En büyük aksilik resimleri görmememiz olabilir tabitabikide :)
İnşallah ya önceki planıma göre bitcekdi aslında ama bitmediOh maşallah kuzu yaa, süper ilerliyosunuz :) İnşallah böyle plana göre ilerler
Ooo maşallah :) bizim önce vestiyeri ve mutfağa yapılan ek dolabı giyinme dolaplarını takmamız lazım ondan diğer mobilyaları getiremiyoruminş ya bizimde hafta sonu mobilyalar gelecek ama emin olamıyorum içimden ertelenecek gibi hissediyorum bugün arayacam bakalım
hele bi gelsinler foto manyağı yapcam sizi hahahEn büyük aksilik resimleri görmememiz olabilir tabi
aramama gerek yok dolaplar burdaİnşallah aksamaz canım herşey düzenlediğin gibi gider ama peşini bırakma mutlaka ara sor önceden
Aksilikler olabiliyor önceden sıkıştırmak lazım gelirse resimleri bekliyoruuuzz
planladığım gibi giderse iyi olucak kuzuOo baya her şey hallolmuş gibi ne güzel ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?