2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi ya olsun pudrada güzel ya da bekle belki stoga girer tekrar yeşil

Kızlar salı günü netten recete.com dan vichy nin ürünlerini sipariş etmiştim en uygun fiyatlar ordaydı dün kargom gelmiş. Dün izinli olduğum için bugün bakabildim. Yanında hediyelerde göndermiş. O tarz ürünler alırsanız tavsiye ederim her hangi bir sorun yaşamadım ben. Dışarda eczanede 60 tl olan ürünü 40 tlye aldım mesela

Bende daha önce eczanemizde.com dan alışveriş yapmıştım oraya da bakabilirsin onlarda aynı şekilde hediye gönderiyorlar canım. Fiyat nerde uygunsa ordaan alırız artık

aynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamaz
inş ya bizimde hafta sonu mobilyalar gelecek ama emin olamıyorum içimden ertelenecek gibi hissediyorum bugün arayacam bakalım

aynen bi dolaplarımız takılcak işte on güne falan sonra hemen beyaz eşyayı ayarladım, aynı gün koltuklarıda ayarladım :) inşallah plan aksamaz
İnşallah aksamaz canım herşey düzenlediğin gibi gider ama peşini bırakma mutlaka ara sor önceden
inş ya bizimde hafta sonu mobilyalar gelecek ama emin olamıyorum içimden ertelenecek gibi hissediyorum bugün arayacam bakalım
Aksilikler olabiliyor önceden sıkıştırmak lazım gelirse resimleri bekliyoruuuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…