kilo vermek bize hayal heralde :) foto bekliyoruz dememe gerek yok heraldeAkşama gelinlik provam var ve ben sadece 1 kilo verebildim
kilo vermek bize hayal heralde :) foto bekliyoruz dememe gerek yok heralde
Neyini veriyosun daha gayet iyisin kuzuAkşama gelinlik provam var ve ben sadece 1 kilo verebildim
Günaydıın keyifsizim ben ya havadan herhalde çok sıkıntılıGünaydııınnn canlaar nasılsınızzz :)
Göbeği kuzucum göbeğiiNeyini veriyosun daha gayet iyisin kuzu
iyiyim çok şükür bende gelinlik ve gelinlikçi arayışına girdimGünaydıın keyifsizim ben ya havadan herhalde çok sıkıntılısen nasılsıın ?
Göbeği kuzucum göbeğii
Nasıl bir model istiyorsun o belli mi işin içine dantel girince fiyatlar değişiyor meselaiyiyim çok şükür bende gelinlik ve gelinlikçi arayışına girdim
2200 tl limitimiz var bu fiyata ya hazır alıcam ya da diktireceğim bakalım :s bulabilrsem tabi
Off ortak derdimiz bu resmenAkşama gelinlik provam var ve ben sadece 1 kilo verebildim
Olduğu kadar dimi yapacak birşey yok artık şurda 3 aydan az kaldıOff ortak derdimiz bu resmen
Amaan napalım yaa olduğu kadar
Olduğu kadar dimi yapacak birşey yok artık şurda 3 aydan az kaldı
1 buçuk ay kalmışş nedense hala moda giremedimOlduğu kadar dimi yapacak birşey yok artık şurda 3 aydan az kaldı
Ahaha evet en doğru kelime KADER !Öyle tabi napalım gitmiyosa gitmiyo yani, bizim de kaderimiz buymuş demek
1,5 muuu ayy söyleyince farkettim çok az yaa1 buçuk ay kalmışş nedense hala moda giremedim
Aaay çok az ama yaaa1 buçuk ay kalmışş nedense hala moda giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?