2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nası giricemm yaa bende stres sıkıntı var daha çok heycan değilde
Of zaten o stres sıkıntı yüzünden oluyo ne oluyosa. Ya sen olaya bak stres yapma herşey gayet güzel ilerliyo hem neyi dert ediyosun kuzucum. Düğün gününü gelinliğini, eve gidişinizi balayını falan hayal et biraz

Bende de öyle yaa heyecan yok stres var garip bir şekilde
Bi gün heycanlanırız heralde ayy onun yerine ev yetişicekmi gelinlik nasıl olucak diye stres yapıyorum

Bi gün heycanlanırız heralde ayy onun yerine ev yetişicekmi gelinlik nasıl olucak diye stres yapıyorum
Yani bende şuan zaten sadece stres var ama 1,5 ay kala ne olacak bilemiyorum. Çok yüksek ihtimalle aynı senin gibi olucam. Zaten kafaya takmak için hazır bekliyorum herşeyi

o bendede var kuzu ya. yarın eşyalar gelicek ya çok olumsuz bakıyorum bi aksilik olacak diye hissediyorum nedense.biraz önce bir arkadaşla konuştum. iş arkadaşı 15 gün önce evlendi. hala beyaz eşya ve perdecilerin peşindeymiş ev yarımmış daha. ve hesapta çok planlı ilerlediler. bunları duyunca dahada geriliyor insan

Şans biraz da ya. Çok takmamaya çalışın stresten sivilcelenirseniz çirkin gelin olursunuz neme lazım sonra çirkinim diye fotoğraf da yollamazsınız ölürüz burada meraktan

Of çok fena olmuş onunkiii. Ay olumlu düşünebilmek lazım biraz da ya . Bize böyle herşey ters gidecekmiş gibi geliyor, sürekli öyle olacak böyle olacak diyip belayı çağırıyoruz bence. Sakin olabilmek lazım ama nasıl henüz ben de bilemiyorum onu
Şans biraz da ya. Çok takmamaya çalışın stresten sivilcelenirseniz çirkin gelin olursunuz neme lazım sonra çirkinim diye fotoğraf da yollamazsınız ölürüz burada meraktan
Haha buradan bu payı çıkarabilmek Bravo kuzu

Haha buradan bu payı çıkarabilmek Bravo kuzu
HAhah valla yazıya başlarken niyetim teselli etmekti böyle değildi birden oraya gelmişim ben de anlamadım
doğru dedin bak zaten bende o sorun var
Ay bak o zaman stres yokmuş demek kiii.
Pixiii ordan oraya nasıl bağladın yaa photoshoplayıp yolların en kötü korkma
Ay gerçekten bilmiyorum nasıl bağladım Ama şimdi sivilcen olursa musuz gezersin fotoğrafta mutsuz çıkarsan photoshopla güldürebilecek misin he söyle bana Bakın stres yaptım şimdi foto göremem diye ben sivilce çıkarıcam burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…