Çoook güzell ama sırf dantel etek inşallah uygun bir yer bulursun canım
Etekdeki dantel fiyatı uçurabilir işte canım. Kaliteli ve uygun bir yer bulursun inşallah
Ahaha evet en doğru kelime KADER !
1,5 muuu ayy söyleyince farkettim çok az yaaNeden giremedin moda stress var çünkü anlamıyor insan birşey
Nası giricemm yaa bende stres sıkıntı var daha çok heycan değildeAaay çok az ama yaaa
Bence moda girmeye an itibariyle başlasan iyi olur kuzu
50 gün var kuzu son 5 gün gireriz moda1 buçuk ay kalmışş nedense hala moda giremedim
Of zaten o stres sıkıntı yüzünden oluyo ne oluyosa. Ya sen olaya bak stres yapma herşey gayet güzel ilerliyo hem neyi dert ediyosun kuzucum. Düğün gününü gelinliğini, eve gidişinizi balayını falan hayal et birazNası giricemm yaa bende stres sıkıntı var daha çok heycan değilde
Nası giricemm yaa bende stres sıkıntı var daha çok heycan değilde
50 mi sen baya sayıyosun ben karıştırıyorum50 gün var kuzu son 5 gün gireriz moda
telefonumda program var kuzu50 mi sen baya sayıyosun ben karıştırıyorum
Of zaten o stres sıkıntı yüzünden oluyo ne oluyosa. Ya sen olaya bak stres yapma herşey gayet güzel ilerliyo hem neyi dert ediyosun kuzucum. Düğün gününü gelinliğini, eve gidişinizi balayını falan hayal et biraz
Bi gün heycanlanırız heraldeBende de öyle yaa heyecan yok stres var garip bir şekilde
Heee biliyorum onları ama sinir ediyo o beni son saniyeyi bile sayıyo mübarektelefonumda program var kuzuaklıma geldikçe bakıyorum rahat oluyor
Yani bende şuan zaten sadece stres var ama 1,5 ay kala ne olacak bilemiyorum. Çok yüksek ihtimalle aynı senin gibi olucam. Zaten kafaya takmak için hazır bekliyorum herşeyiBi gün heycanlanırız heraldeayy onun yerine ev yetişicekmi gelinlik nasıl olucak diye stres yapıyorum
Günaydın kuzuuuu :)Günaydınlarr
o bendede var kuzu ya. yarın eşyalar gelicek ya çok olumsuz bakıyorum bi aksilik olacak diye hissediyorum nedense.biraz önce bir arkadaşla konuştum. iş arkadaşı 15 gün önce evlendi. hala beyaz eşya ve perdecilerin peşindeymiş ev yarımmış daha. ve hesapta çok planlı ilerlediler. bunları duyunca dahada geriliyor insanBi gün heycanlanırız heraldeayy onun yerine ev yetişicekmi gelinlik nasıl olucak diye stres yapıyorum
Şans biraz da ya. Çok takmamaya çalışın stresten sivilcelenirseniz çirkin gelin olursunuz neme lazım sonra çirkinim diye fotoğraf da yollamazsınız ölürüz burada meraktano bendede var kuzu ya. yarın eşyalar gelicek ya çok olumsuz bakıyorum bi aksilik olacak diye hissediyorum nedense.biraz önce bir arkadaşla konuştum. iş arkadaşı 15 gün önce evlendi. hala beyaz eşya ve perdecilerin peşindeymiş ev yarımmış daha. ve hesapta çok planlı ilerlediler. bunları duyunca dahada geriliyor insan
Of çok fena olmuş onunkiii. Ay olumlu düşünebilmek lazım biraz da ya . Bize böyle herşey ters gidecekmiş gibi geliyor, sürekli öyle olacak böyle olacak diyip belayı çağırıyoruz bence. Sakin olabilmek lazım ama nasıl henüz ben de bilemiyorum onuo bendede var kuzu ya. yarın eşyalar gelicek ya çok olumsuz bakıyorum bi aksilik olacak diye hissediyorum nedense.biraz önce bir arkadaşla konuştum. iş arkadaşı 15 gün önce evlendi. hala beyaz eşya ve perdecilerin peşindeymiş ev yarımmış daha. ve hesapta çok planlı ilerlediler. bunları duyunca dahada geriliyor insan
Haha buradan bu payı çıkarabilmekŞans biraz da ya. Çok takmamaya çalışın stresten sivilcelenirseniz çirkin gelin olursunuz neme lazım sonra çirkinim diye fotoğraf da yollamazsınız ölürüz burada meraktan
doğru dedin bakŞans biraz da ya. Çok takmamaya çalışın stresten sivilcelenirseniz çirkin gelin olursunuz neme lazım sonra çirkinim diye fotoğraf da yollamazsınız ölürüz burada meraktan
Şans biraz da ya. Çok takmamaya çalışın stresten sivilcelenirseniz çirkin gelin olursunuz neme lazım sonra çirkinim diye fotoğraf da yollamazsınız ölürüz burada meraktan
HAhah valla yazıya başlarken niyetim teselli etmekti böyle değildi birden oraya gelmişim ben de anlamadımHaha buradan bu payı çıkarabilmekBravo kuzu
Ay bak o zaman stres yokmuş demek kiii.doğru dedin bakzaten bende o sorun var
Ay gerçekten bilmiyorum nasıl bağladımPixiii ordan oraya nasıl bağladın yaa photoshoplayıp yolların en kötü korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?