Of çok fena olmuş onunkiii. Ay olumlu düşünebilmek lazım biraz da ya . Bize böyle herşey ters gidecekmiş gibi geliyor, sürekli öyle olacak böyle olacak diyip belayı çağırıyoruz bence. Sakin olabilmek lazım ama nasıl henüz ben de bilemiyorum onu
Haha buradan bu payı çıkarabilmekBravo kuzu
insan bir meraklıgil olunca her ihtimali düşünüyorPixiii ordan oraya nasıl bağladın yaa photoshoplayıp yolların en kötü korkma
Evet gerçekten geldiğim noktaya şaşkınlar içerisinde bakıyoruminsan bir meraklıgil olunca her ihtimali düşünüyor
Bir sürü şey çıkıyor hangisine bakıcazEvet gerçekten geldiğim noktaya şaşkınlar içerisinde bakıyorum
Haha yaa okuyorum daha bitmedi ama gülmekten ölücem çok iyimiş bu yaaaHuff link olmadı "akillara-durgunluk-veren-yapilmis-en-aptalca-dalginlik" onediodan bunu aratıverin
Ay bilemedim artık orasını siz düşünün ben fotoğraf isterimBir sürü şey çıkıyor hangisine bakıcaz
Hahaah böyle ara bildirimler iyi oldu cidden ben de öldüm gülmekten hangisi desen seçememHaha yaa okuyorum daha bitmedi ama gülmekten ölücem çok iyimiş bu yaaa
Not : Memnuniyetimi bildirmek istedim ondan geldim , şimdi linke geri dönüyorum
Hahah bende çok güldüm çok iyiymiş aynen devam ediyorumHaha yaa okuyorum daha bitmedi ama gülmekten ölücem çok iyimiş bu yaaa
Not : Memnuniyetimi bildirmek istedim ondan geldim , şimdi linke geri dönüyorum
Hahaha ay kızım karnıma ağrılar girdi resmen yaaaHahaah böyle ara bildirimler iyi oldu cidden ben de öldüm gülmekten hangisi desen seçemem
Haha ay valla seri gibi devamı olsaymış keşke çok eğlendim resmenHahah bende çok güldüm çok iyiymiş aynen devam ediyorum
Hahah devam devamHahah bende çok güldüm çok iyiymiş aynen devam ediyorum
Ya evet o altın vuruştu resmenHahaha ay kızım karnıma ağrılar girdi resmen yaaaBen de okurken hangisini söylicem şimdi favori olarak diye düşünüp söyleyemiceme kanaat getirdim zaten
Ya ama en son okudğum içinmidir nedir o emre olayı beni benden aldı ya hahahah
Bence vardır devamı ekşi sözlükteHaha ay valla seri gibi devamı olsaymış keşke çok eğlendim resmen
Emre gerçekten iyi yaHahaha ay kızım karnıma ağrılar girdi resmen yaaaBen de okurken hangisini söylicem şimdi favori olarak diye düşünüp söyleyemiceme kanaat getirdim zaten
Ya ama en son okudğum içinmidir nedir o emre olayı beni benden aldı ya hahahah
İnsan nasıl böyle bi olay yaşayabilir ya aklım almıyorEmre gerçekten iyi ya
Hahah sütyen askısı mı çöp poşeti mi bilemedima evet o altın vuruştu resmenÇöp poşeti de iyiydi ama
Haha nasıl yemiş içmiş bi de yaaa haha. Çocuğun kafasına da patlatmış ya bi tane ay gözümde canlandı resmen hahaahEmre gerçekten iyi ya
Ya yemin ederim gözümde canlıyo , yaşlar aktı gözümdenİnsan nasıl böyle bi olay yaşayabilir ya aklım almıyorNasıl bi utanç yaşamıştır o dank ettiğinde Bi de güzel güzel çocuğa yat uyu sen bişey yok demiş
Tutamıyorum kendimiHahah sütyen askısı mı çöp poşeti mi bilemedim
Haha nasıl yemiş içmiş bi de yaaa haha. Çocuğun kafasına da patlatmış ya bi tane ay gözümde canlandı resmen hahaah
Aynısını yazdım bi sonraki mesajdaYa yemin ederim gözümde canlıyo , yaşlar aktı gözümden
Çocuğun kafasına patlatmış ya bi tane hahaAy bi de dede vay emre basketten anlar mı oynasın oynasın boyu uzar demiş ya
HAyır onlar da tuhaf, kocaman adamın ne işi var bzimkiyle demeyip yedirip içirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?