2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Huff link olmadı "akillara-durgunluk-veren-yapilmis-en-aptalca-dalginlik" onediodan bunu aratıverin

Pixiii ordan oraya nasıl bağladın yaa photoshoplayıp yolların en kötü korkma
insan bir meraklıgil olunca her ihtimali düşünüyor

istanbulda olan hatunlar fotoğrafçı kimi ayarladınız?

Huff link olmadı "akillara-durgunluk-veren-yapilmis-en-aptalca-dalginlik" onediodan bunu aratıverin
Haha yaa okuyorum daha bitmedi ama gülmekten ölücem çok iyimiş bu yaaa
Not : Memnuniyetimi bildirmek istedim ondan geldim , şimdi linke geri dönüyorum

Haha yaa okuyorum daha bitmedi ama gülmekten ölücem çok iyimiş bu yaaa
Not : Memnuniyetimi bildirmek istedim ondan geldim , şimdi linke geri dönüyorum
Hahaah böyle ara bildirimler iyi oldu cidden ben de öldüm gülmekten hangisi desen seçemem

Hahaah böyle ara bildirimler iyi oldu cidden ben de öldüm gülmekten hangisi desen seçemem
Hahaha ay kızım karnıma ağrılar girdi resmen yaaa Ben de okurken hangisini söylicem şimdi favori olarak diye düşünüp söyleyemiceme kanaat getirdim zaten
Ya ama en son okudğum içinmidir nedir o emre olayı beni benden aldı ya hahahah

Hahah bende çok güldüm çok iyiymiş aynen devam ediyorum
Hahah devam devam
Ya evet o altın vuruştu resmen Çöp poşeti de iyiydi ama
Haha ay valla seri gibi devamı olsaymış keşke çok eğlendim resmen
Bence vardır devamı ekşi sözlükte

Emre gerçekten iyi ya

İnsan nasıl böyle bi olay yaşayabilir ya aklım almıyor Nasıl bi utanç yaşamıştır o dank ettiğinde Bi de güzel güzel çocuğa yat uyu sen bişey yok demiş
Ya yemin ederim gözümde canlıyo , yaşlar aktı gözümden
Çocuğun kafasına patlatmış ya bi tane haha Ay bi de dede vay emre basketten anlar mı oynasın oynasın boyu uzar demiş ya
HAyır onlar da tuhaf, kocaman adamın ne işi var bzimkiyle demeyip yedirip içirmişler

Hahah sütyen askısı mı çöp poşeti mi bilemedim

Haha nasıl yemiş içmiş bi de yaaa haha. Çocuğun kafasına da patlatmış ya bi tane ay gözümde canlandı resmen hahaah
Tutamıyorum kendimi Hakkaten yemiş içmiş baya Hayır o insanlar da kazık kadar adamı getirmiş eve basketten arkadaşım demiyorlar besliyorlar bildiğin Kumanda ve resepsiyonu araması da iyiydi

Aynısını yazdım bi sonraki mesajda Nasıl zor tutuyorum şu an kendimi Ay yazık çocuğa nasıl şok olmuştur diycem ama uslu uslu uyumuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…