- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
çok şirinler güle güle kullan :) kına neysi ? göremedim deAaa bu arada albüme ikea fenerlerimi ekliyorum sabah çıkmadan çektim resmenTabii yanında minnak sosluklar ve ikea tepsisi ile
Bir de kına şeysiniii eklmeden geçmiciim
çok şekerler güle güle kullan :)Aaa bu arada albüme ikea fenerlerimi ekliyorum sabah çıkmadan çektim resmenTabii yanında minnak sosluklar ve ikea tepsisi ile
HAha bindallısı daa yüklenmiyor ısrarlaa yaaaçok şirinler güle güle kullan :) kına neysi ? göremedim de
Her şey çok güzel de ben manzarayı ayrı sevdimAaa bu arada albüme ikea fenerlerimi ekliyorum sabah çıkmadan çektim resmenTabii yanında minnak sosluklar ve ikea tepsisi ile
HahahHer şey çok güzel de ben manzarayı ayrı sevdim
Ayy hiç böyle manzaralı bi odam olmadı sen son zamanlarının tadını çıkar bence çok güzelmiş yaaHahahAyy o benim kanayan yaram yaa
O benim odamın manzaasıı ve ayrılmak hiiiç istemiyorum ordaaan .
Manzara da benimle gelse keşkeBak senin için bütünü koydum
ay onu bende sevdimHer şey çok güzel de ben manzarayı ayrı sevdim
Ay ivit ya öyle yapmaya çalışıyorum ama yine de üzülüyorum. Hayır anneme kiralık evi sana bulalım ben buraya geleyim dedim . Bak bak anasını evden kovuyo dedi hahaAyy hiç böyle manzaralı bi odam olmadı sen son zamanlarının tadını çıkar bence çok güzelmiş yaa
Kadın haklıAy ivit ya öyle yapmaya çalışıyorum ama yine de üzülüyorum. Hayır anneme kiralık evi sana bulalım ben buraya geleyim dedim . Bak bak anasını evden kovuyo dedi haha
Kahveye buyrun o vakit :)Aynen bende bayıldımMrs Pink
Haha hayır o hevesini almıştır diye şey ettim ama olmadı ..Kadın haklıO nasıl bi tekliftir hahaha
Ben çok iyiyim yaBugün hiç acıkmadım diye seviniyordum ama şuan mideme bir acı saplandı resmeen
Eneem ne güzel yaBen çok iyiyim ya
Düşünme geçer :) Ben şu an yemek yapma konusunda çok dertlendim ya. Hiç hazırlayasım yok bu üşengeçliğimden iftar yapmayabilirim o dereceEneem ne güzel ya
BAna da ara ara geliyolar
Eveet zor haklısııınDüşünme geçer :) Ben şu an yemek yapma konusunda çok dertlendim ya. Hiç hazırlayasım yok bu üşengeçliğimden iftar yapmayabilirim o derece
Yakın olaydık hemen gelmiştim :)Kahveye buyrun o vakit :)
Haha hayır o hevesini almıştır diye şey ettim ama olmadı ..Neyse ya ara ara gider yad ederim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?