- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
neden kuzu renk olarakmı ölçü olarakmı
inş öyle olurben onlarında tertipli düzenli duracağını hiç sanmıyorum ama göriciz
komodinler sabitmi öyle, hareket ettirebiliyosan olur?
çekmecelerin içine konuyor canım. koyduğun şeylerin üstünü örtmek için hem toz olmaması hem düzenli durması için. bazıları raflarada yapıyor annem yapacaktı ama ben istemedim. mutfaktada raflara örtü yapılır düzenli ve temiz olması içinYa dolapların içine neden örtü konuluyor ki
nedenki ölçüsü kaç :)
benim ölçülerde böyle canım baktığım yatak örtüleri 280*270 ben olur diye düşünerek alıcam ama olmazmıki acabaYatak ölçüsü 160*200 :)
çekmecelerin içine konuyor canım. koyduğun şeylerin üstünü örtmek için hem toz olmaması hem düzenli durması için. bazıları raflarada yapıyor annem yapacaktı ama ben istemedim. mutfaktada raflara örtü yapılır düzenli ve temiz olması için
"er kişi" ler zaten onu çekip çıkartır o düzeni sen sağlıcanhee anladım şimdi, ama sanırım benlik değil o :) zor olur yani, tertipli temiz olur ama onun düzenini daim ettirecek 'er kişi' oluğunu pek düşünemedim
Ooo seni çok tebrik ediyorum. Ben yataktan çıktığım gibi bırakıyorum resmen ayıp banatabiki örtüceksiniz ama yazın daha basit renkli bi örtüm var benim ben onu örterim dedim :) ben çok takıntılıyım ya o örtü kesinlikle örtülücek, şimdi bile sabah geç bile kalsam atlamam üşenmem
Gönderdiğine baktım kuzu bak uygunmuş onun fiyatı. Ama onlardan aramıyorum ben galiba yaa. Benim gösterdiğim gibi böyle jakarlı kenarı güpürlü falan istiyorum. Yine düz olacak tabii de. Ya o baktıklarımı yakından görsem keşke. Gerçi garantiliymiş amabenim ölçülerde böyle canım baktığım yatak örtüleri 280*270 ben olur diye düşünerek alıcam ama olmazmıki acaba
yükseklik kaç ki standarttır aslındayok sabi değil. ama, alçak olduğu için güzel olmaz diye düşünüyorum, örtü yerlerde olur gibi
Ooo seni çok tebrik ediyorum. Ben yataktan çıktığım gibi bırakıyorum resmen ayıp bana
Yani o vakit evde arkamdan toplayan bir anne olmayacağı için geldiğimde de o şekilde bulucam muhtemelen.
Yani ilk bi kaç vakit hevesle örtebilirim de gerisinin geleceğine dair hiç ümitli değilim kendimden
Gönderdiğine baktım kuzu bak uygunmuş onun fiyatı. Ama onlardan aramıyorum ben galiba yaa. Benim gösterdiğim gibi böyle jakarlı kenarı güpürlü falan istiyorum. Yine düz olacak tabii de. Ya o baktıklarımı yakından görsem keşke. Gerçi garantiliymiş ama
dantelelardanda var orada kuzu daha uygun gibi geldi bana ama ben gitti gidiyordan alışveriş yapmadım hiç orjinalmi gelir acabaOoo seni çok tebrik ediyorum. Ben yataktan çıktığım gibi bırakıyorum resmen ayıp bana
Yani o vakit evde arkamdan toplayan bir anne olmayacağı için geldiğimde de o şekilde bulucam muhtemelen.
Yani ilk bi kaç vakit hevesle örtebilirim de gerisinin geleceğine dair hiç ümitli değilim kendimden
Gönderdiğine baktım kuzu bak uygunmuş onun fiyatı. Ama onlardan aramıyorum ben galiba yaa. Benim gösterdiğim gibi böyle jakarlı kenarı güpürlü falan istiyorum. Yine düz olacak tabii de. Ya o baktıklarımı yakından görsem keşke. Gerçi garantiliymiş ama
HAha of keşke öyle olsa ama anneme söylesen şunu kahkaha atar mesealaahahha ne güldüm bir kaç vakit yapınca alışkanlık haline gelir
Aaa var mı ona da bakayım. Ben alışveriş yaptım daha önce gittigidiyordan ama tabi yine satıcıyla alakalı oluyor ürünün durumu vs .dantelelardanda var orada kuzu daha uygun gibi geldi bana ama ben gitti gidiyordan alışveriş yapmadım hiç orjinalmi gelir acaba
"er kişi" ler zaten onu çekip çıkartır o düzeni sen sağlıcan
yükseklik kaç ki standarttır aslında
kardeşim yapar o dediğini sinir gelir banadaHAha of keşke öyle olsa ama anneme söylesen şunu kahkaha atar mesealaBi de açtığım dolap kapakları ve çekmeceleri kapatmamak gibi bir huyum var . İşte o çok feci
Aaa var mı ona da bakayım. Ben alışveriş yaptım daha önce gittigidiyordan ama tabi yine satıcıyla alakalı oluyor ürünün durumu vs .
Şimdi baktım da daha uygununu göremedim ordaadantelelardanda var orada kuzu daha uygun gibi geldi bana ama ben gitti gidiyordan alışveriş yapmadım hiç orjinalmi gelir acaba
hadi ya bence yere değcek kadar değil alabilirsin :)onu çok net hatırlamıyorum ama, diğerlerine göre alçaktı
HAha ayy biliyorum annem de deliriyoardeşim yapar o dediğini sinir gelir banada
ilkini sevdim :)Şimdi baktım da daha uygununu göremedim ordaa
En uygunu n11 de 280 e var herhalde . Baktıkça sevdim ben onları yaa.
Aaa bi de evlen home un var bunlardan. Onlara da bayılıyorum
http://www.ceyizdiyari.com/?urun-1261-evlen-ebrari-fransiz-danteli-nevresim-takimi---krem
http://www.ceyizdiyari.com/?urun-2955-evlen-ebrari-fransiz-danteli-nevresim-takimi---cappuccino
http://www.trendyol.com/cift-Kisilik-Fransiz-Dantelli/UrunDetay/31393/9390383
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?