sevindim canım yaaa. Bende siz ücretli deyince şaşırdım çünkü fotoğrafçı hiç bahsetmemişti :)kızlar dün fotoğrafçımızla buluştuk.YEKTA61 hidiv kasrı için konuştuk. ücretsizmiş. ben orada çok çekim yapıyorum sizinkinide orada yapalım dedi :)
öyledir çeyiz işi canım alırsın alırsın bitmez eksikler :)Ayy kızlarrr çokk yoruldum sabahtan beri alışverişteyim şu çeyiz ne zaman bitecekk yoruldum da yaa
Ohh tebrikleer, orada mı çektiriceksiniz. Benimki hala bir muamma daaakızlar dün fotoğrafçımızla buluştuk.YEKTA61 hidiv kasrı için konuştuk. ücretsizmiş. ben orada çok çekim yapıyorum sizinkinide orada yapalım dedi :)
arkadaşa ücretli demişlerdi. benimkide böyle diyince düşündüm acaba onun fotocusu orda çekmemek içinmi öyle dedisevindim canım yaaa. Bende siz ücretli deyince şaşırdım çünkü fotoğrafçı hiç bahsetmemişti :)
şuan orada çekicez gibi gözüküyor canım :) bugün kaporasınıda gönderiyorum o işide halletmiş oldum.Güüünaaaydıııın :)
Ohh tebrikleer, orada mı çektiriceksiniz. Benimki hala bir muamma daaa
arkadaşa ücretli demişlerdi. benimkide böyle diyince düşündüm acaba onun fotocusu orda çekmemek içinmi öyle dedi
şuan orada çekicez gibi gözüküyor canım :) bugün kaporasınıda gönderiyorum o işide halletmiş oldum.
veeee avizelerimizide aldık dün
saol canım darısı tüm gelinciklerin başına inş :)oyüzdn söylemiş olabilir canımmm.
Hadi hayırlı olsun
Ben de bugün fotoğrafçı olayına el atıcam Allahın izniyleşuan orada çekicez gibi gözüküyor canım :) bugün kaporasınıda gönderiyorum o işide halletmiş oldum.
veeee avizelerimizide aldık dün
avizelerim çok sade canımBen de bugün fotoğrafçı olayına el atıcam Allahın izniyleSen kimle anlaştın.
ayrıca hani avizeler haniiii
Güle güle kullanın kuzucum gayet şıklar :) Abajurunda iki rengi de güzeldi zaten artık kısmette o varmış demek kiiiavizelerim çok sade canımartık sıkıldım sanırım bakmaktan nişanlı bey hadi şunları alalım diyince aldık çıktık foto çekmedim ama netten bulduklarımı gösteriyim.
beyaz olanın kiremit rengi gibi bir rengi mutfak için aldık. aynı tonlardada stor perde düşünüyoruz.
yatak odası için daha önce göstermiştim. yeşili yoktu kalmamış artık pembesini aldım.
salon ve yemek odası içinde şu gördüğün top şeklinde olanı aldıkhiç aklıma olmayan bir modeldi inş pişman olmam sonra resimdekinden daha güzel duruyor buarada
aynen öyleGüle güle kullanın kuzucum gayet şıklar :) Abajurunda iki rengi de güzeldi zaten artık kısmette o varmış demek kiii
Evet bak iyi olmuş hatta demek kiiaynen öylebirde bi kaç yere halı bakmıştım abajurla aynı renk düşünüyordum su yeşili halı bulamadım hiç. pembeyi bulmak daha kolaydı sanırım iyi oldu böyle
teşekkür ederim kuzu. isimi özelden yazıyorum. bernardoyu hep iyi diye duydum ama bilemiyorum yinede. fiyatta makulmüşcurlygirl güle güle kullan canım avizelerini..Hangi fotoğrafçı ile anlaştın merak ettim
Bu arada aramızda bernardo seramik tencere alan, yada kullanım ile bilgisi olan var mı?
Şunu beğendim de alsam mı diye düşünüyorumhttps://www.bernardo.com.tr/seramik-tencere-ve-tavalar/pinky-tencere-seti_582_24172
evet canımEvet bak iyi olmuş hatta demek kii
Her işte bir hayır var diye boşa dememişler ..
Teşekkürler kuzuu :) sadece ve sadece 19,90 dı tanesi@Mrs Pink fenerlerin ççok ciciymişş ne kadara almıştın
Doğru hatırlamışım demekki dün bir fener beğendim 32 tlydi diorum kiTeşekkürler kuzuu :) sadece ve sadece 19,90 dı tanesi
Haydi danteli bekliyoruzz :)
Sağol canımmteşekkürler kuzu sanada hayırlı olsun :)
HAha evet iyi yapmışsın ikeaya uğrar halledersin o işiDoğru hatırlamışım demekki dün bir fener beğendim 32 tlydi diorum ki @Mrs Pink 20yemi 50yemi almıştı sonra almadım zaten
Resimleri koydum çektiklerimin hepsini ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?