2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar dün fotoğrafçımızla buluştuk. YEKTA61 hidiv kasrı için konuştuk. ücretsizmiş. ben orada çok çekim yapıyorum sizinkinide orada yapalım dedi :)
sevindim canım yaaa. Bende siz ücretli deyince şaşırdım çünkü fotoğrafçı hiç bahsetmemişti :)

sevindim canım yaaa. Bende siz ücretli deyince şaşırdım çünkü fotoğrafçı hiç bahsetmemişti :)
arkadaşa ücretli demişlerdi. benimkide böyle diyince düşündüm acaba onun fotocusu orda çekmemek içinmi öyle dedi
Güüünaaaydıııın :)

Ohh tebrikleer, orada mı çektiriceksiniz. Benimki hala bir muamma daaa
şuan orada çekicez gibi gözüküyor canım :) bugün kaporasınıda gönderiyorum o işide halletmiş oldum.
veeee avizelerimizide aldık dün

oyüzdn söylemiş olabilir canımmm.

Hadi hayırlı olsun

Ben de bugün fotoğrafçı olayına el atıcam Allahın izniyle Sen kimle anlaştın.
ayrıca hani avizeler haniiii
avizelerim çok sade canım artık sıkıldım sanırım bakmaktan nişanlı bey hadi şunları alalım diyince aldık çıktık foto çekmedim ama netten bulduklarımı gösteriyim.

beyaz olanın kiremit rengi gibi bir rengi mutfak için aldık. aynı tonlardada stor perde düşünüyoruz.
yatak odası için daha önce göstermiştim. yeşili yoktu kalmamış artık pembesini aldım.
salon ve yemek odası içinde şu gördüğün top şeklinde olanı aldık hiç aklıma olmayan bir modeldi inş pişman olmam sonra resimdekinden daha güzel duruyor buarada

Eklentiler

• 38b43_Krea_Mat_Opal_Sarkit.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 12540_Lainie_Abajur_Sapkasi.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 2126634.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 59
Güle güle kullanın kuzucum gayet şıklar :) Abajurunda iki rengi de güzeldi zaten artık kısmette o varmış demek kiii

Güle güle kullanın kuzucum gayet şıklar :) Abajurunda iki rengi de güzeldi zaten artık kısmette o varmış demek kiii
aynen öyle birde bi kaç yere halı bakmıştım abajurla aynı renk düşünüyordum su yeşili halı bulamadım hiç. pembeyi bulmak daha kolaydı sanırım iyi oldu böyle

teşekkür ederim kuzu. isimi özelden yazıyorum. bernardoyu hep iyi diye duydum ama bilemiyorum yinede. fiyatta makulmüş
Evet bak iyi olmuş hatta demek kii
Her işte bir hayır var diye boşa dememişler ..
evet canım

Günaydııın Geçmişi okuyamadım tam Dantelimi seçtiim az sonra albümde olacak
Mrs Pink fenerlerin ççok ciciymişş ne kadara almıştın
curlygirl fotoğrafçıyla anlaşmısınız hadi bakalım bir iş daha bitti. Abajurlarında çok güzel güle güle kullan.

Doğru hatırlamışım demekki dün bir fener beğendim 32 tlydi diorum ki @Mrs Pink 20yemi 50yemi almıştı sonra almadım zaten
Resimleri koydum çektiklerimin hepsini ekledim
HAha evet iyi yapmışsın ikeaya uğrar halledersin o işi
Çok güzelmiş danteldee , çok zarif görünüyoo kuzucuumm :) Kolay oldu mu seçmek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…