başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. koltuklarında hayırlı olsun fotosuz olmaz biliyorsunsormayın hiç.anneannem vefat etti pazar günü.hastaydı yaşlıydı acılarından kurtuldu ama insan yinede üzülüyo.gelip giden oluyo o yüzden pek giremiyorum.bi yandanda evle uğraşıyoruz tabi.dün oturma gruplarını aldık kaşla göz arasında.birazdan albümlere de bakıcam
Günaydın kuzuu bildiğin gibiyiz biz sanırımm :)
Sen napıyosuun
başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. koltuklarında hayırlı olsun fotosuz olmaz biliyorsun
Canım benim yaa Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsuniyiyim canım bende.anneannem vefat etti ama moralim düzeldi iyiyim şuan :)
Canım benim yaa Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
mavili 3 lü koltuğu çok beğendim özelliklefotoğrafları yükledim
hatunlar ben az önce dediğim tencereyi aldım
https://www.bernardo.com.tr/seramik-tencere-ve-tavalar/pinky-tencere-seti_582_24172
günaydın cnaım napim netten ev bakıyorum kiralıkgünaydın kızlar.napıyosunuz bakalım
hayırlı olsun cnaım eşyalarınız. Güle güle kullanırsın inşaAllahfotoğrafları yükledim
Ooh baya büyük işler halletmişsin bu sırada :)fotoğrafları yükledim
buarada başın sağolsun canım. Rabbim rahmet eylesinfotoğrafları yükledim
başınız sağolsun canmsormayın hiç.anneannem vefat etti pazar günü.hastaydı yaşlıydı acılarından kurtuldu ama insan yinede üzülüyo.gelip giden oluyo o yüzden pek giremiyorum.bi yandanda evle uğraşıyoruz tabi.dün oturma gruplarını aldık kaşla göz arasında.birazdan albümlere de bakıcam
güle güle kullanın canım hangisini aldınız ? ben sanki seni baya klasik model alıcaksın diye hatırladımfotoğrafları yükledim
hoşgeldin canımayy direk dalmışım selam bayanlar :)
hoşbuldum canım :)hoşgeldin canım
güle güle kullan canımm. Güzel yemekler pişirirsin inşaAllah
günaydın cnaım napim netten ev bakıyorum kiralık
mavili 3 lü koltuğu çok beğendim özelliklegüle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?