güle güle kullanın canım hangisini aldınız ? ben sanki seni baya klasik model alıcaksın diye hatırladım
buarada başın sağolsun canım. Rabbim rahmet eylesin
Ooh baya büyük işler halletmişsin bu sırada :)
Güle güle kullanın İnşallah kuzucuum , çok ciciler :)
heh ben de senin gibi düşünüyorum kuzu. Arka oda için aldıklarını beğendimm. Ama köşeden emin olamadım.gerçekten beğendinmi.arka oda tamam zaten çok önemli değilde köşeden pek emin değilim
heh ben de senin gibi düşünüyorum kuzu. Arka oda için aldıklarını beğendimm. Ama köşeden emin olamadım.
Yani biraz kaba ve dağınık geldi sanırım duruşu. Hani daha derli toplu bişey olsa daha güzel olurdu sanki? Sen gelmeden bir daha bak modellere bence kuzu :)
anladım canım hatırlıyomuşum biraz :) iki tane oturma odası mı ayy temizlemek zor olurteşekkür ederim
ikisinide aldık canım.evimiz 4+1.iki tane oturma odası yapıcaz bi oda boş kalıcak.
söylemiştim aslında ama atlamışsındır.salon ve yatak odasını klasik düşünüyorum.gösterdiklerimde salon içindi.oturma odasını spor düşünüyodum.
E o zaman sorun yok kuzu. Gelsin madem evdeki duruşuna bak içine sinmezse gönder gitsin :)aynı fikirdeyim canım.kaba değil kibar ama biraz dağınık.birde şu kareli desen hoşuma gitmedi.deseni değiştirmeyi istedim ama yeni bi modelmiş sadece bu varmış değiştiremiyolar.nişanlımda bunu çok beğendi gecede mesaj atmış takımları çok beğendim diye.şu döner koltuğunu ve rengini sevdim aslında ama dediğim gibi işte dağınık ve deseni hoşuma gitmedi pek.bilemedim çok kararsızım.nişanlım eşyalar eve geldiğinde beğenmezsen söz değiştiricem dedi.ona güveniyorum biraz.
Aynende öyle oluyor genel olarak bitirdim ama mutfak bitmiyoöyledir çeyiz işi canım alırsın alırsın bitmez eksikler :)
Ben burdayımmmmnerdesiniz yaaaa
neymişki oooooBen burdayımmmm
Yine karar verdim sandığım bişeyin kararsızlığına düştüm debeleniyorum
Diğerleriiii nerdesiniiiiiiz?
Ayyy uzun zamandır anlaşıcam diye kafamda kurduğum fotoğrafçıyla ilgilineymişki ooooo
ben burdayımmm
niye sesiniz çıkmıyo o zamanBen burdayımmmm
Yine karar verdim sandığım bişeyin kararsızlığına düştüm debeleniyorum
Diğerleriiii nerdesiniiiiiiz?
fotoğrafçı konusunda benimde kafam karışık karar veremiyorum bir türlü fiyattan önemli tabiAyyy uzun zamandır anlaşıcam diye kafamda kurduğum fotoğrafçıyla ilgiliHayır bu güne kadar aklımda hep aynı isim vardı. Bugün başka bir,n, daha buldum kafam karıştıı
aralarında ne fark var kuzu ?Ayyy uzun zamandır anlaşıcam diye kafamda kurduğum fotoğrafçıyla ilgiliHayır bu güne kadar aklımda hep aynı isim vardı. Bugün başka bir,n, daha buldum kafam karıştıı
niye sesiniz çıkmıyo o zaman
Ya fiyat olarak fark yok meselaa.aralarında ne fark var kuzu ?
İşte arada kaldığım iki fotoğrafçı da aynı fiyat dediğim gibi :)fotoğrafçı konusunda benimde kafam karışık karar veremiyorum bir türlü fiyattan önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?