2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

güle güle kullanın canım hangisini aldınız ? ben sanki seni baya klasik model alıcaksın diye hatırladım

teşekkür ederim
ikisinide aldık canım.evimiz 4+1.iki tane oturma odası yapıcaz bi oda boş kalıcak.
söylemiştim aslında ama atlamışsındır.salon ve yatak odasını klasik düşünüyorum.gösterdiklerimde salon içindi.oturma odasını spor düşünüyodum.

gerçekten beğendinmi.arka oda tamam zaten çok önemli değilde köşeden pek emin değilim
heh ben de senin gibi düşünüyorum kuzu. Arka oda için aldıklarını beğendimm. Ama köşeden emin olamadım.
Yani biraz kaba ve dağınık geldi sanırım duruşu. Hani daha derli toplu bişey olsa daha güzel olurdu sanki? Sen gelmeden bir daha bak modellere bence kuzu :)

aynı fikirdeyim canım.kaba değil kibar ama biraz dağınık.birde şu kareli desen hoşuma gitmedi.deseni değiştirmeyi istedim ama yeni bi modelmiş sadece bu varmış değiştiremiyolar.nişanlımda bunu çok beğendi gecede mesaj atmış takımları çok beğendim diye.şu döner koltuğunu ve rengini sevdim aslında ama dediğim gibi işte dağınık ve deseni hoşuma gitmedi pek.bilemedim çok kararsızım.nişanlım eşyalar eve geldiğinde beğenmezsen söz değiştiricem dedi.ona güveniyorum biraz.

anladım canım hatırlıyomuşum biraz :) iki tane oturma odası mı ayy temizlemek zor olur

E o zaman sorun yok kuzu. Gelsin madem evdeki duruşuna bak içine sinmezse gönder gitsin :)
Yani geldiğinde sorun yaşamayacağınıza eminsen böyle yao hem evdeki halini de görmüş olursun

Ayyy uzun zamandır anlaşıcam diye kafamda kurduğum fotoğrafçıyla ilgili Hayır bu güne kadar aklımda hep aynı isim vardı. Bugün başka bir,n, daha buldum kafam karıştıı
fotoğrafçı konusunda benimde kafam karışık karar veremiyorum bir türlü fiyattan önemli tabi

aralarında ne fark var kuzu ?
Ya fiyat olarak fark yok meselaa.
Ben sadece hangisinin fotoğrafları daha güzel in derdindeyim
He şöyle bir fark var aslında o da birinde çekimi adalarda yaparsam ekstra ücret ödemem gerek ama diğerinde fark yok. Dur fikrini alıciim isimlerini yaziym sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…