bende geldim.isimleri banada yazarmısınAyyy uzun zamandır anlaşıcam diye kafamda kurduğum fotoğrafçıyla ilgiliHayır bu güne kadar aklımda hep aynı isim vardı. Bugün başka bir,n, daha buldum kafam karıştıı
Hemeenn kuzu :)bende geldim.isimleri banada yazarmısın
Hoşgeldiiiin :)Bende geldiiim
ee yeni bir tarih belirlemediniz mi kuzu acele et :)benim nikah tarihimin ertelenmesi gündemde olduğu için tüm hazırlıklarım durmuş vaziyette oyüzden pek aktif olamıyorum
yok canım belirlemedik henüz bu akşam iftara gidicez bakalım blki orda konuşuluree yeni bir tarih belirlemediniz mi kuzu acele et :)
banada aaaatttttİşte arada kaldığım iki fotoğrafçı da aynı fiyat dediğim gibi :)
Hoşbuldukk çok yoğunum ya kafamda hiç yerinde değil ev işleri kendi işlerim dört bir yandan sardılar beynimiHoşgeldiiiin :)
hadi hayırlı o zaman eylül ekim gibi olsa yetişir benceyok canım belirlemedik henüz bu akşam iftara gidicez bakalım blki orda konuşulur
Ya fiyat olarak fark yok meselaa.
Ben sadece hangisinin fotoğrafları daha güzel in derdindeyim
He şöyle bir fark var aslında o da birinde çekimi adalarda yaparsam ekstra ücret ödemem gerek ama diğerinde fark yok. Dur fikrini alıciim isimlerini yaziym sana
Tamam canım :)banada aaaattttt
Aynı kişi mi acabaaa dur bakiim yazıyorumadalara fiyat farkı koyan bir fotoğrafçı tanıyorum, ve fotoğrafları gayet başarılı :) merak ettim ya bana da yazar mısın?
sen naptın o işi :)hhaahhahaayyyy
biraz öyle oldu
sen naptın o işi :)
aaa ne zaman hatırlayamadım :)ben hallettim o işi :)
HAha ay cidden yaaa resmen öyle oldu
biraz mıbiraz öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?