Ne gibi sorunlar anlatmak istersen dinlerimEvet canım gittik normal geçti. Tarih normal şartlarda ekim ortası uygun görünüyor ancak yine sorunlar var. Artık çok bunaldım. Bu yolda sürekli sorunla karşılaşıyorummm
Aile yapısı olarak çok farklıyız. Ben ailesine pek girip çıkmam buda ilerde sorun yaratacak hoşlanmıyorum. Benimle hiç bağdaşmıyorlar. Onların beklentileri yaşantıları farklı benimki farklı. Sonuçta nişanlım onların çocukları ve tek oğlan. Sık sık görüşüp gitmek isteyecekler nişanlımda isteyecek buna engel olamam ama ilerde çok sorun yaratacak. Nişanlım aramızda kalır bizaman sora ve ailesinden yana olur. O onların parçası ne kadar farklıda olsa onların arasında yetişti o yaşantıyı özleyecektir. Bu tarz sorunlar var onların curcunasınıda hiç kaldıracak kapasitede değilim sakinliği seven biriyim ben. Kafam çok karışık bilmiyoru napacağımı şaşırdım. Burdada rahat değilim geride dönemiyorummmNe gibi sorunlar anlatmak istersen dinlerim
Aile yapısı olarak çok farklıyız. Ben ailesine pek girip çıkmam buda ilerde sorun yaratacak hoşlanmıyorum. Benimle hiç bağdaşmıyorlar. Onların beklentileri yaşantıları farklı benimki farklı. Sonuçta nişanlım onların çocukları ve tek oğlan. Sık sık görüşüp gitmek isteyecekler nişanlımda isteyecek buna engel olamam ama ilerde çok sorun yaratacak. Nişanlım aramızda kalır bizaman sora ve ailesinden yana olur. O onların parçası ne kadar farklıda olsa onların arasında yetişti o yaşantıyı özleyecektir. Bu tarz sorunlar var onların curcunasınıda hiç kaldıracak kapasitede değilim sakinliği seven biriyim ben. Kafam çok karışık bilmiyoru napacağımı şaşırdım. Burdada rahat değilim geride dönemiyorummm
bugün konuştuk canım değiştirmem mağazadan ama alır köydeki eve koyarım, eve de yenisini alırız diyo.değiştirmekten kastı buymuş.gelsin bi gör şimdiden değiştirmeye kalkma ben artık bıktım senin değiştirme huyundan diyo.o beğendi kırmak da istemiyorum.sığmayadabilir ayrıca.artık gelsin duruma göre bakarım.arkayla önü de değiştirebilirim.dediği gibi de yapabiliriz bilemiyorum hiç kafam karışık
İşim rahat şuanlık işte sıkıntı yok ama şehire alışamıyorum günler yoruyor beni dinlenemiyorum ayrıca kaldığım yerde rahat değilim. olduda eve çıktım kiralar yüksek maaşımın yarısı gidecek. Curcuna dediğim onlar sürekli gelip gitmelerre gır gır şamata mahalle yaşantısına alışmışlar bense öyle değil sakin elit bi yaşantı seviyorum ideallerim var bu kadarı bana yeter idare ederim diyen bir kişiliğe sahip değilim. İçlerinde tek okumuş gelin ben oğluda aynı şekilde tek okumuş erkek kendisi. Çevrelerimiz beklentilerimiz farklı beni sürekli diğerleriyle kıyaslayacaklar. Çünkü şuanda alacağım eşya giyeceğim gelinlik vs hep kıyaslandı. Onları yadırgamıyorum o yaşantıya alışmışlar ama ben ayak uyduramam onlar gibi olamam. Maalesefki evlendiğimizde sadece eşler değil ailelerlede evleniliyor. Bunuda baştan göremedim :SCurcuna derken neyi kastediyorsun kalabalıkmı ailesi ? Yanni dediğin gibi elbet ailesinden kopmayacaktır görüşmek isteyecektir arada bir de olsa gitmek zorundasın. Daha önce böyle bir konu yüzünden tartıştınız mı hiç neden ileri de sorun olacağını düşünüyorsun ? Belki düşündüğün gibi olmaz..
Burada da rahat değilim dediğin yer iş yerimi yoksa şehirmi ? Yeni geçtin zamanla alışırsın başta bocalaman normal
İşim rahat şuanlık işte sıkıntı yok ama şehire alışamıyorum günler yoruyor beni dinlenemiyorum ayrıca kaldığım yerde rahat değilim. olduda eve çıktım kiralar yüksek maaşımın yarısı gidecek. Curcuna dediğim onlar sürekli gelip gitmelerre gır gır şamata mahalle yaşantısına alışmışlar bense öyle değil sakin elit bi yaşantı seviyorum ideallerim var bu kadarı bana yeter idare ederim diyen bir kişiliğe sahip değilim. İçlerinde tek okumuş gelin ben oğluda aynı şekilde tek okumuş erkek kendisi. Çevrelerimiz beklentilerimiz farklı beni sürekli diğerleriyle kıyaslayacaklar. Çünkü şuanda alacağım eşya giyeceğim gelinlik vs hep kıyaslandı. Onları yadırgamıyorum o yaşantıya alışmışlar ama ben ayak uyduramam onlar gibi olamam. Maalesefki evlendiğimizde sadece eşler değil ailelerlede evleniliyor. Bunuda baştan göremedim :S
evet ama ben kaldıramam geliyor bu durumu oyüzden ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ikilemdeyim bu ilişki var oldu olalı bir ikilemdir gidiyor bi taraf düzelse diğer taraf yyıkıldı yoruldm daha şimdidenİş yerinde sıkıntı yoksa takma kafana sık dişini çözülür zamanla gerisi alışırsın bu düzene.
Aileye gelince anlayabiliyorum ne demek istediğini. Malesef herkes bir olmuyor birbirinizin yaşantısına saygı duyacaksınız ortayı bulmak zorundasınız bunda da en büyük görev erkeğe düşüyor o denge de tutmalı. Dediğin gibi aileler evleniyor kesinlikle. En güzeli mesafeli ve kararlı durmak seçimlerini kıyaslasınlar bırak sen isteklerinden vazgeçme senin için doğru olan oysa onlar istediklerini yapsınlar. Bazı seylere kulaklarını tıkaman gerekiyor böyle durumlarda yoksa üzülüyorsun.
İçini ferah tut canım herşey olacağına varır.evet ama ben kaldıramam geliyor bu durumu oyüzden ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ikilemdeyim bu ilişki var oldu olalı bir ikilemdir gidiyor bi taraf düzelse diğer taraf yyıkıldı yoruldm daha şimdiden
Ben yine buradayım!kızlarrr nerdesiniz ?
bencede yaa nerdeee özledim o günleriBen yine buradayım!
Ay ne oldu bize böyle yaaa nerde o yetişemediğimiz günler sorarııım?
aaa benimkide gitmiş :)Bir de benim hiiç düğün hazırlığı yapasım kalmadı çok çabuk moda girdim çok çabuk moddan çıktımBugün annem a101e gitti bişeyler almaya bi o var işte Artık annem ne alırsa o
Ben deebencede yaa nerdeee özledim o günleri
Ne almışş, özellikle bu hafta çok ilgileniyorum daaaa benimkide gitmiş :)
Evet ramazan gelince bir baygınlık çöküverdiVakti zamanında çok yazdık ya durgunluk evresi galiba kızlarBi de iş çok yaa oruç da kafaya vuruyor baya :/
Hahah ne alcakmış annen a101 deeeen?Bir de benim hiiç düğün hazırlığı yapasım kalmadı çok çabuk moda girdim çok çabuk moddan çıktımBugün annem a101e gitti bişeyler almaya bi o var işte Artık annem ne alırsa o
Evet ben deeee . Geri dönün hadiiibencede yaa nerdeee özledim o günleri
Krep tavasıHahah ne alcakmış annen a101 deeeen?Tekrar moda gireceksin bi şekilde böyle olmaz
Ben de baktım şimdi krep tavası ilgimi çekti bir de pilav ve helva kalıbı hahahKrep tavası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?