Hahha evet bu hareketi de bekliyordum tabii ki. Huyumuzdur zatenAma hiç dışarı bakmadımm ya daha güzel bişey bulursamm
HAhaha yapmazsam olmazdı diimiiHahha evet bu hareketi de bekliyordum tabii ki. Huyumuzdur zaten
Önce bak istersen tabii, ama bence senin salon için çok uygun kuzu. Yani dışarda da baksan böyle bişey alacaksın diye düşünüyorum
Oooo şuna baaakHAhaha yapmazsam olmazdı diimii
Muhtemelen buna benzer birşey olur dışarıdan da alsam sade olacak ama bakayım yine de kaçırmam inşallah dışarıya bakayım derken
Canım bunu da gördüm ama bunun ölçüleri küçük
İviit ben de gördüm sana yazdıktan sonra . Bir heyecanla göndermiştim bakmadanCanım bunu da gördüm ama bunun ölçüleri küçük
Hahaha al tabi al
Keşkee o fiyat olsaİviit ben de gördüm sana yazdıktan sonra . Bir heyecanla göndermiştim bakmadan
Olsun yine uygun yahu ama yorumlara baktın mı. Beyaz ampulle de sarı ışık veriyomuş bak hep öyle demişler onu dikkate al kuzuKeşkee o fiyat olsa
Ay valla anlamadim hep derdim yangin ciksa duymam burada diye itfaiye gelmeden anlamadim zaten. Bekliyoruz bakalim kimseye bisey olmadi cok sukur de kimyasal bol patlama riski varNasııılll
Aman allah korusun canım dikkat et kendinee geçmiş olsunAy valla anlamadim hep derdim yangin ciksa duymam burada diye itfaiye gelmeden anlamadim zaten. Bekliyoruz bakalim kimseye bisey olmadi cok sukur de kimyasal bol patlama riski var
Aman deme kızım şöyle yaaa. Uzaklaşın gidin ordan Allah korusunAy valla anlamadim hep derdim yangin ciksa duymam burada diye itfaiye gelmeden anlamadim zaten. Bekliyoruz bakalim kimseye bisey olmadi cok sukur de kimyasal bol patlama riski var
Aman allah korusun canım dikkat et kendinee geçmiş olsun
Aman deme kızım şöyle yaaa. Uzaklaşın gidin ordan Allah korusun
Oh geçmiş olsun kuzucum , çok şükür :)Sondu yangin kizlar sorun yok :)
aaa nasılolduKizlar yangin cikti ya binayi bosalttik
baştan deseydin ya niye dimiyosun :)@Conchiglia cok eglendim tesadufun boylesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?