kuzu n11de 399 tl. gitti idiyorda buldum ben uygun olarak şuan.Gayet uygunn n11de al tabi kaçırma
Çok geç yakalandım
Iııı şeey almadım
perdeleri çok beğendim. perde alana yastık hediyeymiş canım bak istersen. ben fon alamıyorum bari siz alın
AHahahahh korkulur sendenbende öyle düşünmüştüm tamam o zaman
Biraz eski halimizi andırır gibiyiz di mi
hahaha anam ne dedi yaaa
Akşam alıcaksın ama dimi
kuzu n11de 399 tl. gitti idiyorda buldum ben uygun olarak şuan.
perdeleri çok beğendim. perde alana yastık hediyeymiş canım bak istersen. ben fon alamıyorum bari siz alın
Yani değil tabiMecburimi
hihihiAHahahahh korkulur sendenBen bile korktum
canım artık alacaksın yapacak bişi yokEveet maziyi hatırladım
Mecburimi
Aman karıştırdım kuzucum ya
hadi ya çok geç aldım ya benkuzu n11de 399 tl. gitti idiyorda buldum ben uygun olarak şuan.
Hayat böyle bir şey işte sen tasarruf yaparsın başkaları caydırırhihihi
canım artık alacaksın yapacak bişi yokbak akşama bende gidiyorum
aa evet sen sadece bak ozmanhadi ya çok geç aldım ya ben
AhahahaKuzu süpersin ya
Aşkolsun curly ya
benim ikna tarzımAHahahahh korkulur sendenBen bile korktum
Yani değil tabi
hihihi
canım artık alacaksın yapacak bişi yokbak akşama bende gidiyorum
kalmadıysa bile @Conchiglia bize kargo yapar benceÇokmu iyiymiş ki alalım madem
Belki kalmamıştırrOlamazmı ? Olabiliiir
Düşünceli kız yapar tabikalmadıysa bile @Conchiglia bize kargo yapar bence
sence kuzu ? lütfen biz burda seni sağlığını düşünüyoruz hee diyosanki yok istemiyorum sen bilirsin ama sonra bana sürahine bakabilirmiyim falan demek yokEveet maziyi hatırladım
Mecburimi
Aman karıştırdım kuzucum ya
Sevdim tarzını çok coolbenim ikna tarzım
Yardımcı oluruz bulamazsanÇokmu iyiymiş ki alalım madem
Sürahine bakabilirmiyim ? Ona göre alayım yaa hem ben belki sebil alıcamsence kuzu ? lütfen biz burda seni sağlığını düşünüyoruz hee diyosanki yok istemiyorum sen bilirsin ama sonra bana sürahine bakabilirmiyim falan demek yok
siz hiç meyve suyu sıkmazmısınız oralet yapmazmısınız kuzu sebilde oralet ? neye koyucaksın düşün bi geçmiş sayfalarda vardı attımSürahine bakabilirmiyim ? Ona göre alayım yaa hem ben belki sebil alıcam
Ay ilahi conchiiisence kuzu ? lütfen biz burda seni sağlığını düşünüyoruz hee diyosanki yok istemiyorum sen bilirsin ama sonra bana sürahine bakabilirmiyim falan demek yok
Her eve sürahi şart sürahisiz ev mi olurmuşSürahine bakabilirmiyim ? Ona göre alayım yaa hem ben belki sebil alıcam
kuzu bence fazla zorlama yoksaSürahine bakabilirmiyim ? Ona göre alayım yaa hem ben belki sebil alıcam
Çokmu iyiymiş ki alalım madem
buluruz bizim orda vardı ayrıca evet yaparım :)kalmadıysa bile @Conchiglia bize kargo yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?