- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
tebrik ederim çok güzel bağladın kuzu :)Hahaha ay tövbe yarabbi ya
curlygirl ucuz alacak kadar zengin değiliz biliyorsun diye bağlarım ben de bu işi
kesinlikle zorlama yok lütfen biz sadece doğru yolu gösteriyoruz seçim onunHahahahah resmen cebren ve hile ile kıza sürahiyi aldırıyoruzOysaki o tasarruf yapacaktı kızlar demeyin öyle curlygirl yani şimdi iyi biri yapmış onu belli
Ooo maşallah baya hızlıymışsınız yahu biz çok yavaşızlisteyi gördüm geldim :)
26 yaşında
Sevdiceğiyle tanışma tarihi: 01.01.2015
Sevdiceğiyle nikah tarihi: 20.05.2015
Sevdiceğiyle düğün tarihi: 15.08.2015
Haklısın bizde zorlama yokturkesinlikle zorlama yok lütfen biz sadece doğru yolu gösteriyoruz seçim onun
Hoşgeldin, hayırlı olsun :)listeyi gördüm geldim :)
26 yaşında
hoşgeldin hayırlı olsun baya hızlı olmuşlisteyi gördüm geldim :)
26 yaşında
Hahaha ay tövbe yarabbi ya
curlygirl ucuz alacak kadar zengin değiliz biliyorsun diye bağlarım ben de bu işi
Hahahahah resmen cebren ve hile ile kıza sürahiyi aldırıyoruzOysaki o tasarruf yapacaktı kızlar demeyin öyle curlygirl yani şimdi iyi biri yapmış onu belli
tamam tamam iyi biri yapmış belli ozman bende alıp kk hatırası olarak kullanacağım :)kesinlikle zorlama yok lütfen biz sadece doğru yolu gösteriyoruz seçim onun
Hahah oldu bu iiiiştamam tamam iyi biri yapmış belli ozman bende alıp kk hatırası olarak kullanacağım :)
müşterilerle saatlerce telefonda neden konuştuğu belli oldu kızın
Ayy di mi evet yaaamüşterilerle saatlerce telefonda neden konuştuğu belli oldu kızın
hoşbulduk güzelmiş burası :)hoşgeldin hayırlı olsun ağustos gelini azdı :)
teşekkür ederim :) evet beklemeyeyim dedim :))Ooo maşallah baya hızlıymışsınız yahu biz çok yavaşızHAyırlı olsun
teşekkür ederim birlikte başardık bunu
güzel bence tabi 700lük olanlar olağanüstüydü ama bence bu da güzel alınabilir sadece rengi beyaz değil dimi ekru daha çok yakışıyo bence :)http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/cemil-ipekci-loren-yatak-ortusu-155658609#product-detail
kızlar bundan arıyordum ya şimdilik baktıklarımın arasında en uygun olanı, alıyorum bunu ne dersiniz.
Al tabii kuzu bunu istiyordun zaten. İyi bir fiyata bulmuşsun hem. Bir eksikten daha kurtul haydi :)http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/cemil-ipekci-loren-yatak-ortusu-155658609#product-detail
kızlar bundan arıyordum ya şimdilik baktıklarımın arasında en uygun olanı, alıyorum bunu ne dersiniz.
Ay hadi al o zaman daha fazla çekme bu çileyihttp://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/cemil-ipekci-loren-yatak-ortusu-155658609#product-detail
İkinizi de tebrik ediyorum canlarteşekkür ederim birlikte başardık bunu
ben ekru diye düşünmüştüm ama beyazmıdırkigüzel bence tabi 700lük olanlar olağanüstüydü ama bence bu da güzel alınabilir sadece rengi beyaz değil dimi ekru daha çok yakışıyo bence :)
Al tabii kuzu bunu istiyordun zaten. İyi bir fiyata bulmuşsun hem. Bir eksikten daha kurtul haydi :)
hahah hiç bukadar gaza getirilmemiştim heraldeAy hadi al o zaman daha fazla çekme bu çileyi
İkinizi de tebrik ediyorum canlar
teşekkürler ürünleri denesek aslında daha iyi pazarlayabiliriz dimiAy hadi al o zaman daha fazla çekme bu çileyi
İkinizi de tebrik ediyorum canlar
bilemedim bende :)ben ekru diye düşünmüştüm ama beyazmıdırki
hahah hiç bukadar gaza getirilmemiştim heraldenişanlı beyin kartıyla alıcam ozaman önce ona biraz şirinlik yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?