buluruz bizim orda vardı ayrıca evet yaparım :)
Hahah @Conchiglia al diyorsa bir bildiği vardır. Hepimiz alıyoruz hem senin başın kel mi hahahaBelki kalmamıştırrOlamazmı ? Olabiliiir
Bir gün herkes sürahi sahibi olacakHahah @Conchiglia al diyorsa bir bildiği vardır. Hepimiz alıyoruz hem senin başın kel mi hahaha
Ayy conchiglia benim pazarlama şeysi seninkine benzemedi pek ama çırak sayılırım ben idare et
Hee dimi onlarda var ayran bak meselasiz hiç meyve suyu sıkmazmısınız oralet yapmazmısınız kuzu sebilde oralet ? neye koyucaksın düşün bi geçmiş sayfalarda vardı attım
Zorlamadım bak kabul ettim hemenkuzu bence fazla zorlama yoksa
Kel değilim been saksı hiç değilmHahah @Conchiglia al diyorsa bir bildiği vardır. Hepimiz alıyoruz hem senin başın kel mi hahaha
Ayy conchiglia benim pazarlama şeysi seninkine benzemedi pek ama çırak sayılırım ben idare et
Sürahi var sürahi var ama. Başka yerden herkes alır. Önemli olan bu fırsatı kaçırmamak öyle değil miBir gün herkes sürahi sahibi olacak
hahahaHee dimi onlarda var ayran bak mesela
Neyse alalım bari kaaldıysa bizim topiğin simgesi olsun o sürahi
Zorlamadım bak kabul ettim hemen
Kel değilim been saksı hiç değilmALıcam tabii aferin senin taktikte iyi
Sevdim tarzını çok cool
Yardımcı oluruz bulamazsan
olucak olucak bastır senHahah @Conchiglia al diyorsa bir bildiği vardır. Hepimiz alıyoruz hem senin başın kel mi hahaha
Ay hadi şimdiden güle güle kullanın mademHee dimi onlarda var ayran bak mesela
Tabi bu detay da önemli haklısınSürahi var sürahi var ama. Başka yerden herkes alır. Önemli olan bu fırsatı kaçırmamak öyle değil mi
tebriklerr kuzu :) bak nasılda ısındın birden bu fikre garantili ürün hemde merak etmeHee dimi onlarda var ayran bak mesela
Yaa hahah sana artık diyecek söz bulamadım oralet bile dedin artık daha ne olsunsiz hiç meyve suyu sıkmazmısınız oralet yapmazmısınız kuzu sebilde oralet ? neye koyucaksın düşün bi geçmiş sayfalarda vardı attım
bu çok iyiydi bak :)Sürahi var sürahi var ama. Başka yerden herkes alır. Önemli olan bu fırsatı kaçırmamak öyle değil mi
Ya hakkaten oralet demiş ahahahahYaa hahah sana artık diyecek söz bulamadım oralet bile dedin artık daha ne olsunAy çok enerji kaybettim gülmekten yaaaa
Fena depilim dimiii haha
Ay bi de ısındın dedi hahaha offftebriklerr kuzu :) bak nasılda ısındın birden bu fikre garantili ürün hemde merak etme
Yaa hahah sana artık diyecek söz bulamadım oralet bile dedin artık daha ne olsunAy çok enerji kaybettim gülmekten yaaaa
Fena depilim dimiii haha
Hahaha sebilde oralet? yazmış bi deYa hakkaten oralet demiş ahahahah
Ay çok güldüm sana ya aklıma en son oralet gelirdi herhaldeçok severimde ben oraleti ondan şey ettim
Bugün formunda oHahaha sebilde oralet? yazmış bi de
Ay bi de kıza söylendi söylendi sorna da alıcam diyince bak sen de ısındın fikre diyo hahaha
Ay gerçekten insanüstü bi çaba var tebrik etmemek ayıp olur ayakta alkışlıyorum arkadaşımEl birliğiyle bu fikre alıştırdınız beni bence hepinizi tebrik etmeliyim başta @Conchiglia tabi emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?