2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay kaşıksız olmaz. Çıkardığı ses kulağımda
Ses mes demeyin yaa . Çok ilginç resmen çocukluğma gittim şuan ya. Gözümde canlanan bir sahne var yaşadığımız.
Büyük balkonda mangal yapıyodu annemler biz de kuzenlerimle bunları karıştırıyoduk cam sürahinin içine dalmış bi şekilde hahaha Ayy ne güzel günlerdi be

Ay kaşıksız olmaz. Çıkardığı ses kulağımda

Ay kesinlikle vermeli zaten

Nerede var kii

Bayıldıım çok güzel oluur :)

Ben severiim. Ama yani aklıma gelmezdi diyene kadar

Gayette güzel olur bence canım. Hatta şu tomurcuklu gibi olan çiçeği pek bi sevdim . Çok güzel olurdu onunlaa

ben çok beğendim canım

Heyy yaşasın ozaman onay geldi herkes alıyorum hemenn

Kokusu helee miss

Kızlaaar siz bizi geçen naptımızı biliyomusunuuz? Tabi ki hayııır
Cumartesi günü saat gece 01:30 da nişanlı bey beni aradı tv de bi kanal söyledi açsana diye . İyi dedim açtım . Baktım philips in bir ses sisteminin reklamı Telesatış yani
Bizim kendisiyle bir ses sistemi savaşımız vardı. O almak istiyodu ben kaba görüntülerinden dolayı istemiyodum falan.
Neyse 400 liralık ses sistemi 200 lira imiş. Alalım alalım dedi Baktım görüntüsü kaba değil tamam dedim ve ilk tv alışverişimizi yapmış olduk
Geçen de de geldi dün denedim gayet başarılıydı neyseki aha da burda

Eklentiler

• 110100850-1-philips_htl_215312_120w_soundbar_ev_sinema_sistemi.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
aa hemide philips markası güle güle kullan bende istiyorum ama artık düğünden sonra

Ay resmen çılgınlık bu İyi cesaret etmişsiniz

aa hemide philips markası güle güle kullan bende istiyorum ama artık düğünden sonra
Teşekkürler kuzu . Artık hepinizi sinemaya bekleriz
Ay resmen çılgınlık bu İyi cesaret etmişsiniz
Ay nasıl alalım alalım diye tutturdu çocuk gibi görsen ben de istiyodum da kalabalık görüntüsünü sevmiyodum neyse bu öyle değilmiş tamam dedm artık. Bi cesaret aldık da geldi Allahtan

ne güzelmiş :) güle güle kullanın kuzu

Aaa çok iyimiş hemde philips bizimki de istiyordu güle güle kullanın yanlız ceserat işi gerçekten tvden alışveriş

Aaa çok iyimiş hemde philips bizimki de istiyordu güle güle kullanın yanlız ceserat işi gerçekten tvden alışveriş
Hihi teşekkürler kuzu :)
Evet yani bi de ben o reklamları görünce gülüyodum kim alıyo ya burdan. Herşey bitti tv den de mi alışveriş yapıcaz falan diye haha Büyük konuşmuşum baya.
Ama geldi Allahtan bi sorun yaşamadık

Ay nasıl alalım alalım diye tutturdu çocuk gibi görsen ben de istiyodum da kalabalık görüntüsünü sevmiyodum neyse bu öyle değilmiş tamam dedm artık. Bi cesaret aldık da geldi Allahtan
İyi günlerde kullanın o zamann :) Güzelmiş gerçekten dağınık değil hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…