ben çok severim film izlemesini yaTeşekkürler kuzu . Artık hepinizi sinemaya bekleriz
Ay nasıl alalım alalım diye tutturdu çocuk gibi görsenben de istiyodum da kalabalık görüntüsünü sevmiyodum neyse bu öyle değilmiş tamam dedm artık. Bi cesaret aldık da geldi Allahtan
Hihi teşekkürler kuzu :)
Evet yani bi de ben o reklamları görünce gülüyodum kim alıyo ya burdan. Herşey bitti tv den de mi alışveriş yapıcaz falan diye hahaBüyük konuşmuşum baya.
Ama geldi Allahtan bi sorun yaşamadık
Ayy biz de severiz özellikle nişanlım . Ay gelin tabi kii bol bol mısır patlatır yeriz !ben çok severim film izlemesini yadaveti geri çevirmem he
Bir kez daha kanıtlanmış oldu evetBüyük konuşmayacaksın işte her an herşey olabilirŞanslısınız bir sorun yaşamadınız
Çok güzeeel yeni ihtiyaç buldu kendineAyy biz de severiz özellikle nişanlım . Ay gelin tabi kii bol bol mısır patlatır yeriz !
Ayy ama patlattığım mısırları koyacak güzel derin ve geniş kaselere ihtiyacım varrmış bak şimdi yaa
Şunun gibi bişey lazım evet yaaÇok güzeeel yeni ihtiyaç buldu kendine
Bi de şundan mı lazım yoksa?Çok güzeeel yeni ihtiyaç buldu kendine
Evde yer kaldı mıBi de şundan mı lazım yoksa?http://www.n11.com/premier-ppm-2021-misir-patlatma-makinesi-P57014368#
Bir ses sistemiyle buralara geldim işte. Sonra neden eksik bitmiyor
Evet çöp ev olma yolunda adım adım ilerlerim bu gidişle hahahEvde yer kaldı mı
Yani tabi fiyata bağlıEvet çöp ev olma yolunda adım adım ilerlerim bu gidişle hahah
Ay yok uzak dursun tövbe! Ama mısır kasesi tatlı bişey yani 2 tane alınabilir
maşallah ne kadar eksik çıkmış öyle :)Bi de şundan mı lazım yoksa?http://www.n11.com/premier-ppm-2021-misir-patlatma-makinesi-P57014368#
Bir ses sistemiyle buralara geldim işte. Sonra neden eksik bitmiyor
İvit ivit esseden tanesini 40 liraya alacak değilim yaYani tabi fiyata bağlı
maşallah ne kadar eksik çıkmış öyle :)
Çok ama yaa ne gerek var
Bncede plastik legenlerde yeterÇok ama yaa ne gerek var
Neden yetmeyecekmisBncede plastik legenlerde yeter
katılıyorumNeden yetmeyecekmis
yaa off orucluyken yemek yapmak iskence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?