2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sinir bozucu şeyler

Hhmm o kadar çok tercih ediliyormuş yanii ukelaa öylemi denir dimi Ama çok başarılı gerçekten

Nasıl yaniii neden İkna edemedinmi yoksa
Evet adada çekim işine olmaz diyo başka bişey demiyo ve ben gerçekten çok sinirleniyorum .
Salak saçma bi trip yani anlamadım gitti. O gün bizim günümüz zaten bakıversinler ölücekmiyiz sanki. Yok gerçekten çektirmemeyi düşünüyorum şuan baya baya ...
Kimse onu orada çekime götüremezmiş! E o zaman kalsın yani. Ay birsürü şey saymamak için kendimi zor tutuyorum.

sakin ol kuzu her zaman söylerim bunların hepsi aynı. yavaş yavaş alışacak bu fikre sen tartışmadan sinirlenmeden halletmeye çalış

Allah allah boşver canım inat etmiş şimdi sen sakin ol zamanla kırılır inadı

iki gün sonra çektirelim der kuzu merak etme, yapmadığında sonrasında başına gelceklerden habersiz olarak öyle demiştir

sakin ol kuzu her zaman söylerim bunların hepsi aynı. yavaş yavaş alışacak bu fikre sen tartışmadan sinirlenmeden halletmeye çalış
Allah allah boşver canım inat etmiş şimdi sen sakin ol zamanla kırılır inadı
iki gün sonra çektirelim der kuzu merak etme, yapmadığında sonrasında başına gelceklerden habersiz olarak öyle demiştir
Gerçekten baya inat etmiş ama anlamadım sebebini de zaten. Saçma saçma sebepler uydurup duruyo, hepsi birbirinden mantıksız.
Takmış kafayı zaten herşey benim istediğim gibi oluyomuş, hep en zorunu istermişim zaten. Başka yer mi kalmamışmış. O halde vapura mı binilirmiş. @blisss sana söyleyecek dediklerimin aynısı bak dikkatini çekti mi.
Ay iyi ki şuan yanımda değil yaa, çok sinirlendim. Bakalım nolucak .

Evet harfi harfine aynı bekliyordun zaten böyle tepki.
Dur bakalım zamana bırak biraz üstüne gitme daha kötü olmasın.
Orta yol bulursunuz canım, şimdi ne desen boş

hepsi aynı şeyi söylüyor canım hiç merak etme. bizim evimiz sahile çok yakın. biizmkide sahildeki parklarda neden çektirmiyoruz ne gerek var illa zora sokacaksın demişti. ki ben adadan vazgeçmişim adam hala konuşuyor boşver takma sen kendi planını yap onlar eli mahkum uyacaklar bunlara herşeye çok muhalefet olmasınlar bi zahmet

Evet harfi harfine aynı bekliyordun zaten böyle tepki.
Dur bakalım zamana bırak biraz üstüne gitme daha kötü olmasın.
Orta yol bulursunuz canım, şimdi ne desen boş
Biraz bekleyeyim bakalım kuzu evet. Olmazsa güzel bir küçük kıyamet bizi bekliyor :)
Ayy güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım şuan gerçekten..
Hayır en güzel günlerden biri zoru mu olur bunun yani ben anlamıyorum bunları bazen gerçekten. . Şuan böyle yaptı ya ben de sanki adadan başka yer yokmuş gibi inatla orayı istiyorum. Biraz bekleyeyim bakalım ne çıkacak görücez

Ama hiç gerek yok öyle şeyler bırak biraz zamana iyi bir anını yakalayıp ikna edersin sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…