sinir bozucu şeylerAyy konuşmayı bulmaya çalıştım ama silmişmiyim ne bulamadım .
Ama bana fazla gelen bi rakamdı onu gayet net hatırlıyorum . Yani öyle acaba mı falan bile dememiştim o sebepten
Bir de hafta içi haftasonu fiyat fark etmiyordu onu hatırlıyorum , fiyat sabitti. Haftaiçi müşteri bulamayız kaygıları olmadığı içinmiş. O cevap da gayet gıcıktı hatta bak kızdım şimdi
Ayy konuşmayı bulmaya çalıştım ama silmişmiyim ne bulamadım .
Ama bana fazla gelen bi rakamdı onu gayet net hatırlıyorum . Yani öyle acaba mı falan bile dememiştim o sebepten
Bir de hafta içi haftasonu fiyat fark etmiyordu onu hatırlıyorum , fiyat sabitti. Haftaiçi müşteri bulamayız kaygıları olmadığı içinmiş. O cevap da gayet gıcıktı hatta bak kızdım şimdi
Bence deeesinir bozucu şeyler
Evet gerçekten çok güzel fotoğraflar , çok doğal ve farklı görünüyo.Hhmm o kadar çok tercih ediliyormuş yanii ukelaa öylemi denir dimiAma çok başarılı gerçekten
Nasıl yaniii nedenBence deee
Evet gerçekten çok güzel fotoğraflar , çok doğal ve farklı görünüyo.
Ama neyyse artık
Ben zaten fotoğraftan falan komple vazgeçicem
aaa o nedenmişBence deee
Evet gerçekten çok güzel fotoğraflar , çok doğal ve farklı görünüyo.
Ama neyyse artık
Ben zaten fotoğraftan falan komple vazgeçicem
sen dünkü konuşmada yoktun hala almak için zamanın var :)ben ''gecikmeli'' olsa da almadım sürahi
Nasıl yaniii nedenİkna edemedinmi yoksa
Evet adada çekim işine olmaz diyo başka bişey demiyo ve ben gerçekten çok sinirleniyorum .aaa o nedenmiş
sakin ol kuzu her zaman söylerim bunların hepsi aynı. yavaş yavaş alışacak bu fikre sen tartışmadan sinirlenmeden halletmeye çalışEvet adada çekim işine olmaz diyo başka bişey demiyo ve ben gerçekten çok sinirleniyorum .
Salak saçma bi trip yani anlamadım gitti. O gün bizim günümüz zaten bakıversinler ölücekmiyiz sanki. Yok gerçekten çektirmemeyi düşünüyorum şuan baya baya ...
Kimse onu orada çekime götüremezmiş! E o zaman kalsın yani. Ay birsürü şey saymamak için kendimi zor tutuyorum.
kuzu baza ve yatak genelde 45 cm olurkızlar ya şu japon bazların yüksekliği kaç cm? dün gösterdiğim yatak örtüsünü şimdi alıcamda boyu büyük olmaz dimi
Allah allah boşver canım inat etmiş şimdi sen sakin ol zamanla kırılır inadıEvet adada çekim işine olmaz diyo başka bişey demiyo ve ben gerçekten çok sinirleniyorum .
Salak saçma bi trip yani anlamadım gitti. O gün bizim günümüz zaten bakıversinler ölücekmiyiz sanki. Yok gerçekten çektirmemeyi düşünüyorum şuan baya baya ...
Kimse onu orada çekime götüremezmiş! E o zaman kalsın yani. Ay birsürü şey saymamak için kendimi zor tutuyorum.
iki gün sonra çektirelim der kuzu merak etme, yapmadığında sonrasında başına gelceklerden habersiz olarak öyle demiştirEvet adada çekim işine olmaz diyo başka bişey demiyo ve ben gerçekten çok sinirleniyorum .
canım örtüde 270-260 yazıyor normalmi ozman 270-280 bulduklarımda var daha küçüğünü bulamadım ne diyorsunkuzu baza ve yatak genelde 45 cm olur
sakin ol kuzu her zaman söylerim bunların hepsi aynı. yavaş yavaş alışacak bu fikre sen tartışmadan sinirlenmeden halletmeye çalış
Allah allah boşver canım inat etmiş şimdi sen sakin ol zamanla kırılır inadı
Gerçekten baya inat etmiş ama anlamadım sebebini de zaten. Saçma saçma sebepler uydurup duruyo, hepsi birbirinden mantıksız.iki gün sonra çektirelim der kuzu merak etme, yapmadığında sonrasında başına gelceklerden habersiz olarak öyle demiştir
Gerçekten baya inat etmiş ama anlamadım sebebini de zaten. Saçma saçma sebepler uydurup duruyo, hepsi birbirinden mantıksız.
Takmış kafayı zaten herşey benim istediğim gibi oluyomuş, hep en zorunu istermişim zaten. Başka yer mi kalmamışmış. O halde vapura mı binilirmiş. @blisss sana söyleyecek dediklerimin aynısı bak dikkatini çekti mi.
Ay iyi ki şuan yanımda değil yaa, çok sinirlendim. Bakalım nolucak .
hepsi aynı şeyi söylüyor canım hiç merak etme. bizim evimiz sahile çok yakın. biizmkide sahildeki parklarda neden çektirmiyoruz ne gerek var illa zora sokacaksın demişti. ki ben adadan vazgeçmişim adam hala konuşuyorGerçekten baya inat etmiş ama anlamadım sebebini de zaten. Saçma saçma sebepler uydurup duruyo, hepsi birbirinden mantıksız.
Takmış kafayı zaten herşey benim istediğim gibi oluyomuş, hep en zorunu istermişim zaten. Başka yer mi kalmamışmış. O halde vapura mı binilirmiş. @blisss sana söyleyecek dediklerimin aynısı bak dikkatini çekti mi.
Ay iyi ki şuan yanımda değil yaa, çok sinirlendim. Bakalım nolucak .
260-270 falan daha uygun olur bence yatak genişliği 165 desen yanlar yere değmezcanım örtüde 270-260 yazıyor normalmi ozman 270-280 bulduklarımda var daha küçüğünü bulamadım ne diyorsun
tamamdır canım ben nişanlı beyi kandırdım zaten kartını alıyorum siparişi geçim o vakit260-270 falan daha uygun olur bence yatak genişliği 165 desen yanlar yere değmez
Biraz bekleyeyim bakalım kuzu evet. Olmazsa güzel bir küçük kıyamet bizi bekliyor :)Evet harfi harfine aynı bekliyordun zaten böyle tepki.
Dur bakalım zamana bırak biraz üstüne gitme daha kötü olmasın.
Orta yol bulursunuz canım, şimdi ne desen boş
Ayy güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım şuan gerçekten..hepsi aynı şeyi söylüyor canım hiç merak etme. bizim evimiz sahile çok yakın. biizmkide sahildeki parklarda neden çektirmiyoruz ne gerek var illa zora sokacaksın demişti. ki ben adadan vazgeçmişim adam hala konuşuyorboşver takma sen kendi planını yap onlar eli mahkum uyacaklar bunlara herşeye çok muhalefet olmasınlar bi zahmet
Ama hiç gerek yok öyle şeyler bırak biraz zamana iyi bir anını yakalayıp ikna edersin sen onuBiraz bekleyeyim bakalım kuzu evet. Olmazsa güzel bir küçük kıyamet bizi bekliyor :)
Ayy güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım şuan gerçekten..
Hayır en güzel günlerden biri zoru mu olur bunun yani ben anlamıyorum bunları bazen gerçekten. . Şuan böyle yaptı ya ben de sanki adadan başka yer yokmuş gibi inatla orayı istiyorum. Biraz bekleyeyim bakalım ne çıkacak görücez
şimdiden hayırlı olsun :)tamamdır canım ben nişanlı beyi kandırdım zaten kartını alıyorum siparişi geçim o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?